- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
nem is nezek, annak idejen sem nagyon, anni megmaradt, hogy ugy befordul amerikat imitalva a kameraba
csak az sem amerika
es sokat olvastam rola, hgy mennyi a kamu
dehat ez is egy mufaj
Chrudinakrol is kiderult hogy a studioban kevertek a fegyverropogast
meg meg Orosz Jozsi volt jo, mikor Bagdadban volr megbujt egy lakasban a padlo alatt es neha kinezett afuggonon, aztan mikor odaertek az amcsik akkor hazarepult, azt mondta fel
ez is hadutudositas vegulis
ps. ja es egyszer kesobb a klub radioban kijelentette: meg sosem felt semmitol
hahahaha -
tiv61us
őstag
jajj eljutottunk a vegcelhoz, Frei, pavian, amerka
igy kora reggel
jo iskolaba kell jarni es akkor jot tanitanak
en eleg keves szart latok a tv-ben, de remek taviranyitom van mert biztos van itt is boven
masban is utolerhetnetek amerikat
nem csak a xart kell atvenni
ps. amugy tenyeg nem tudtam mi az osszefugges azt hittem O volt a magyar hangja vagy ilyesmi, mentsegemul szolgaljon 15 eve nem latam Frei musort, paviant meg 20
sot 21 -
tiv61us
őstag
ez OK is meg minden
sot lehet Freit sem szeretem
az iras sem rossz
de az osszefuggest nem latom, ha valakit fikazni akarok, akkor a musora miatt teszem nem egy meg csak nem is analog musor miatt
bar Freit regen lattam
es az is igaz a termeszetfilmeket kedveltem, kedvelem, de egyre ritkabban nezem, mert uzlet lett az is,
meg tenyleg 1000-szer mar faraszto megnezni, hogy a hiena egy kocsog, az oroszlan vadaszik, a parduc szep
de nem ertem mier pont Frei?
Marmint ide
ps. ja ha termeszetfilmeket forgat -tudod nem vagyok otthon azert mondenben- akkor OK
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged