- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
De, kánya. Ha jól tudom nem is kémkedni mennek, hanem mint újságírót fuvarozza a csajt a pasas. De akkor sincs jól kidolgozva
A zene és a hangok nem rosszak. A zene jó ambiens cucc, de a hangok...
Idegesítő a fegyverek visszhangossága keveredik a katonák ''stúdió'' hangjával. De attól még hatásos. Amitől kiakadtam az a 4 ütemű dobszóló ami a magnókból állandóan szólt -
3psilon
aktív tag
Én: gyorsan bal és jobb oldali őrt OICW fejre, rakétavető elő, 2-3-at leszed.
Utána Krieger az előttem levő pultra ugrott, na akkor egy tár Jackhammert a fejébe. Itt kell mázli, hogy addig ne kapjak gránátot. Utána valahogy kirohantam, még pár gránát Kriegerbe, és vége...
A lényeg hogy nem volt raksi, visszamentem az előző pálya végére, úgy sikerült.
u.i. a boat tényleg jó pálya sokfelé lehet menni. Én a nagy szigetet teljesen megkerültem... valahogy feljutottam rá, akkor jöttek dzsippel, einstand, és így egy másik úton, a bázis megkerülésével feljutottam a radarhoz. Onnan zúzás le a hajóhoz. Amikor meg Crowe jött... kiúsztam a part felé, ott egy fa, bebújtam mögé és rakétát neki -
3psilon
aktív tag
Most veszem észre, a rendszer kiveszi a smileykat az írásból?
Csak 1 db volt pedig -
3psilon
aktív tag
Hát, meglehet, azért minden képzettség nélkül nem hiszem, hogy én ilyesmire képes lennék
Amúgy kösz a biztatást, a folytatásról írnék, de jelenleg még nincs geforce 10800 GSTX Ultra 1GB a gépmben hogy majd játszhassam vele!
u.i. amúgy furamód nekem semmilyen gondom nem volt, még a HDR-t is be tudtam kapcsolni, először láttam ilyesmitnem olyan nagy szám, igazából csak nehezít, meg lelasította a játékot. Szóval 1.4-ről beszélek. Még a sátoron átlövést is elviseltem valahogy.
[Szerkesztve] -
3psilon
aktív tag
Ő. Ez valószínűleg valami grafikuskártya gond akkor - új ati driver esetleg?
Tehát vagy a grafkártyád nem támogat valamit, vagy a telepítésed hibás.
Egyáltalán, a menü megy, és a pálya betöltése fagy le?
Esetleg megpróbálhatod egyenként levenni közepesre a beállításokat. És keress az ubi fórumon is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest