- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Jó hogy mondod, hogy ez egy Borg. Én egy régi weckernek néztem.
-
kiborg
aktív tag
Borg FOREVER
-
evR
aktív tag
csatlakozom!
-
elit_hun
őstag
Akkor hamarosan elindíthatjuk a ph! elleni rohamot
már látom előre,Bp utcáin Borgá vált ph!-sok támadják a rohamrendőröket,több nap intenzív csata után,MO a ph!-é,vagyis pantosabban:Az Egyesült Ph!-s Borgok Szövetsége(Röviden,EPBS) uralja magyarót,majd megtámadjuk oroszót,és utána indiát,így lesz bő 2 milliárd borg katonánk,és mi leszünk a világ urai!
-
rudi
nagyúr
Még gyűljünk egy kicsit itt a topicban, hogy erősödjünk, én tudom hol a szerver, accom is van rá
-
elit_hun
őstag
-
elit_hun
őstag
mikor asszmiláljuk már a ph!-t?
-
rup1u5
nagyúr
mi az a ''borg''?
ja most látom.
ezek a robotos avatarok.
gratulálokezért írni
[Szerkesztve] -
Az ellenállás hasztalan!
A kollektívába olvasztjuk a PH-t, asszimilációra felkészülni...
Egyéni borg fejeket én is támogatom... -
-FreaK-
veterán
válasz
Forest_roby #16 üzenetére
Én is egyetértek.
Szerintem is ez lenne a legkiegyensúlyozottabb megoldás.
Jah és támogatom a többféle borg avatart is! -
harry
veterán
Hát szerintem ez elég gáz lenne. Aki ír, annak saját avatar? Ha így lenne az azt jelentené, hogy mindenkinek a képét meg kellene jegyezni (már ha tényleg érdekel, hogy mit-ki írt).
''Á, kedvenc borgja írt valamit,'' ha valakit egy adott szerző irományai érdekelnek akkor megnézem a blogját, ahol láthatja az összes írásait - de pl én inkább a cím alapján olvasok el egy írást és nem a 'kép'/szerző miatt.
''egyedi avatarja lenne, akkor az olvasó tudná, mire/kire számíthat.'' Ismét az előzők. A címből azért lényegében tudom mire számíthatok, vagy ha nem maga a tartalom érdekel inkább a stílus és ezért fontos, hogy ki írta, akkor lehetne rakni egy nick-et is a kép mellé és meg is van oldva. -
elit_hun
őstag
Ha már szóba került a flood,én is ellégé floodgyanús vok(kb 20 nap,és kb 200hsz
)
De ez azért van mert ellégé aktív vok,4-5 topicban is tanácsosztó vok(3 napja szünetelek)
Amugy még a GSO-rol vannak kellemes floodemlékeim,az eggyik gyerek(bizonyos kain 5761 nap alat lenyomot vagy 500hsz-t)de mondjuk ne is hasonlítgassuk a ph!-t a gso-hoz...telyesen másik kategória(a ph! javára) -
spirit007
senior tag
Megvan a recept a saját avatar-hoz :
- szakmai topic nyitása -> mindenkinek egyenként külön hsz.-ban válaszolgatás -> közben egy két flame .
- szakmai topicokba odaillő esetenként nem odaillő beszólás
- Minden szakmai cikkhez legalább egy ''jövőre én is ilyet veszek'' szinvonalú hsz.
Tudom gusztustalan de így is lehet .
Anno RedAnt kolléga csinált egy ''hozzászólás kereső'' -t amiben különböző statokat is lehetett nézegetni .
Egy két júzer igen csak érdekes napi átlag 15-16 hsz-t is produkált ... -
rgqjx
aktív tag
Lassan én is negyedik éve vagyok újonc, mert nem feltétlen okoskodok bele a dolgokba.
Csak akkor zavarna újoncságom, ha valaki ez alapján ítélne meg. Mivel mi vagyunk a Borg, így senki nem kérdőjelezi meg technikai fölényünket. Az ellenállás hasztalan. -
brazso
tag
válasz
Forest_roby #16 üzenetére
Van akin még az sem segítene. Nemrég kiszámoltam 5 év prohardverezéssel a hátam mögött, hogy még 130 év szükséges a saját avatarhoz szükséges ph ranghoz.
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Egyet értek azzal a kezdeményezéssel, hogy az itt töltött idő az jobban számítson bele az avatar kiosztásokba v. akár a rangokba. Igaz ez nekem előnyös lenne, de ettől függetlenül sztem ez így logikus, vannak akik nem olyan beszédesek, de már itt vannak sok - sok éve, (nézik a reklámokat) olvassak a hsz-eket, de nem űtik bele mindenbe az orrukat... : )
[ez csak egy vélemény] -
a határokon lehet, hogy majd módosítunk, de egyébként kérünk egy kis türelmet, mert tényleg nagyon úszunk. örülünk, hogy egyáltalán müxik a logout jól, iszonyú hajtásban készült, és jön még 1-2 dolog hamarosan... szóval van melónk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Persze hogy idejöttünk, a kollektíva nem szakadhat szét, egységben az erő... (jelen esetben kollektívában)
Kissé aránytalannak tartom az időszükségletet, már őstag vok a kollektívában, de még mindig vagy 70 napot kell várnom borg társaimtól csak felszereltségében (van olyan cuki világító piros lézerem is) eltérő fejem beavatarozására...
jah és mikor lesz Locutusos avatar? -
Daweee
őstag
Szerintem csökkenteni kéne valamelyest az egyéni avatarkoz szükséges hsz-számot pl senior tagig... Egyébként érdekes hogy minden borg idejött
-
moma
őstag
Szerintem jópofa ahogy most van, hogy mindenkinek csak a jele van kint. Inkább valahogy tényleg azt kéne rendezni, hogy aki ír annak legyen saját avatarja. Ha nem is oldaható meg egyből, azért szép lassan odafigyelve, hogy miből van sok, szerintem azért nem lehetetlen. Ez lehetne plusz egy motiváló tényező is az írásra
-
björn
csendes tag
a bazz ezt úgy oldja meg, h mouseoverrel berészletezi a bejegyzést a főoldalon. ha nálunk csak a szerző neve láccana, már elég lenne..
amúgy meg a borg 1&oszt6atlan, szal.. -
cousin333
addikt
Egyetértek! Kicsit meglep, hgy szinte semmi szerepe sincs a regisztrálás időpontjának, az időhatárok meg nevetségesek (persze ez az idő múlásával egyre inkább így lesz). Én például már régen félisten is lehetnék a regidő alapján. Viszont nincs sok hozzászólásom (arányaiban). Talán úgy kellene kiteljesíteni, hogy az alapegység a hsz-ek és a regnapok összege legyen, minden rangra megszabni külön hsz és regidő korlátot. Mondjuk jó bonyolult lesz.
Én is szeretnék saját avatart, de azért nem lehet tömegesen újat csináltatni. Az meg nem jó, hogy más avatar PH-ra és Logout-ra... -
PazsitZ
addikt
Hát valószinűleg nem vállalják be Parciék ezt a midenkinek egyedi avatar dolgot(jogosan). Szvsz nagyon sok meló lenne ez. Szegény most szenvedett végig egy teljes site létrehozását, fáradtságot nem ismerve, nem hiszem, hogy az a vágya hogy megint a nyakába szakadjon egy nagy volumenű meló
Az oldal fejlesztésénél felmerült ez a kép-név kérdés, de ugy ítélték meg jó lesz így is.
Bár szerintem nem azért fogsz elolvasni egyí cikket mert XY írta, ha a konkrét cikk tartalma ugysem érdekel/foglalkoztat. Ha meg érdekel ugyis elolvasod akárki is írta. Amúgysem hiszem hogy nagy fáradtság rákattintani a cikkre és akkor már látod is a konkrét szerzőt.
(ne vedd flame-nek)
-
elit_hun
őstag
Én is támogatom!Vagy legalább lehetne mondjuk 5-6 féle Borg avatár.
-
rudi
nagyúr
Szerintem ebből a szempontból nem szerencsés összekeverni a PH-t a logouttal. Szerintem a logout sokkal egyénibb, ott fontosabb az egyéni kép mint egy fórumon, ahol folyamatosan ott van alatta a név is. Talán a logout főoldalról kellene kivenni a kisképeket, vagy azokat a kisképeket, amik nem egyediek.
-
Akheron
senior tag
Engem csak az bánt az avataros rendszerrel kapcsolatban, hogy rettentően sok hozzászólás és rettentően kevés regisztráció óta eltelt nap szükséges az egyes rangokhoz - szokásaimhoz mérten legalábbis. A jó megoldás az lenne talán, ha a napok száma súlyozottan csökkentené a szükséges hozzászólások számát.
A korlátozás teljes eltörlése viszont problémás helyzethez vezetne: az avatarok nagy gonddal történő elkészítésének és ellenőrzésének gyakorlatát épp az tette lehetővé eleddig, hogy egyszerre aránylag kevesen kértek (jogosan) egyéni avatart. Ha egyszeriben mindenki kérhetne, az nagyon sok munkát követelne a jelenlegi színvonal fenntartása mellett, legalábbis nekem olybá tűnik.
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
támogatom borg-társ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged