- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #87 üzenetére
Szerintem csak túl kevés kiemelhető minőségű írás született az elmúlt napokban. De ettől függetlenűl is érdemes volt kiemelni, hiszen elég érzékeny témát dolgoz fel.
-
''Egyébként egy kis lassulás a fejlesztési tempón talán mindenkinek jót tenne; gyártóknak (nem kellene olyan sok különböző panelt megtervezni és legyártani), fejlesztőknek (lenne idő optimalizálni), vásárlóknak (nem kellene 1-2 évente cserélni a vasat) egyaránt.''
Ebben nagyon is igazad van. Nagyon unom már, hogy 1 év múlva már csak kompromisszumokkal fogom tudni a legtöbb játékot játszani a C2D-s konfigommal, mert annyira elszaladt a ló (a Lost Planet már most procilimites C2D-n!). Tanuljanak meg már végre optimalizálni is a fejlesztők. -
''A core2 kapcsán elég közel került ehhez a lehetőséghez.''
Sőt, az árpolitikát látva nekem nagyon úgy tűnik, hogy az Intel tönkre is akarja vágni az AMD-t. Talán nem végleg - hiszen neki is jó, ha van kire ujjal mutogatni, hogy ''denémá, mennyivel jobbak vagyunk'', de ki tudja ütni annyira, hogy ne sok vizet zavarjon. -
válasz
VaniliásRönk #62 üzenetére
A Netburst egy nagyon jó technológia, csak éppen többet akartak kihozni belőle, mint amennyit ésszerű lett volna. És emlékeim szerint szídták is eleget a Prescott kazánokat itt a PH-n.
Hol itt a gond?
Ha meg jobban megfigyeled, a cikkírónak nicns semmi baja az AMD-vel, egyszerűen arról szól a cikk, hogy a cég eléggé rossz helyzetben van manapság. -
Újabb kegyelemdöfés az 1 mega cache-es C2D-k megjelenése (E2-es sorozat) iszonyat olcsón. A core alapú cerkák meg már valszeg halottgyalázás lesz.
-
-
válasz
csatahajós #9 üzenetére
Azért nagy különbség, hogy az Intel anyagilag soha nem állt olyan rosszul, mint most az AMD, valamint volt hova nyúlnia, mielőtt előhúzta a C2D-t a kalapból (Core Duo-ról gondolom már hallottál).
-
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
És milyen igazad van.
-
Pedig én is attól félek, hogy már késő az AMD-nek. És ha bekövetkezik amitől mindnyájan tartunk, ki leszünk szolgáltatva az Intel meg az Nvidia árpolitikájának. Mondom ezt úgy, hogy mindig is Intel párti voltam. Ráadásul magával ránthatja az ATI-t is, ami megint csak nagy csapás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest