Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Az ötlet jó. Kicsit reszelnek a minőségen, és máris ott a hordozható projektor.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Tetszetős ötlet
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
debrejo
senior tag
Szerintem kurva nagy ötlet, főleg hogy BEÉPÍTETT akksi van hozzá. Gyakorlatilag egy előadásra készülő bárki ezt zsebrevágja és nem éri meglepetés ha az előadóban/tárgyalóban nincs vagy nem működik a projektor. Ekkora felbontás bőven elég írott szövegek és kisebb képek megjelenítésében. Gondolom nem az lebegett a fejlesztők szeme előtt hogy ezt valaki is HD filmek szobafalra való vetítésére használja majd...
-
Fr3eWar
őstag
Ez tetszik, kicsit nagyobb felbontással még vevő is lennék rá. Air-Video + ez. Simán jó!
-
BobTail
őstag
válasz Totheground #13 üzenetére
igen elolvastam, és természetesen úgy gondoltam, hogy ami velük kapcsolatos, 'az már csak jó lehet'... de nem fogok összeveszni egy almafannal
-
NogeOne
tag
Tök felesleges, veszel inkább rendes projektort és szevasz, azért nem tudom ezt konkrétan te mikor és mire fogod használni
-
Tikakukac
titán
A fejemet sajnos nem tudom leírni, amit bevágtam mikor megláttam ezt a cuccot.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
gerilee
aktív tag
640x360... Nokiánál nagy siker lenne, imádják ezt a méretet...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
BobTail
őstag
Már csak azért is venni fogják, mert alma. Ha egy szardarabra tennének egy almát, azt is vennék mint a cukrot....
-
JR.CSé
senior tag
Biztos lesz rá kereslet az Epül fanatkiusok között.De azért az ár egy kicsit sok érte szerintem.Az értelme megvan valóban de ez így akkor is sok.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
törölt tag
Szinte ingyen van.Szerintem amúgy meg full felesleges dolognak tartom.Nem hiszem hogy helyettesit egy normális projektort.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Üzleti szektorba, esetleg oktatásban szvsz van értelme, de ugye nem MOn. Azért a felbontás tényleg elég gyengének tűnik, és arra is kiváncsi lennék h mennyit bír egy 2100mAh-s akksi, gyanítom nem sokat, még ha a 15 lumen nem is erős.
-
b4zsi-
őstag
Valaki ennyiért vesz telefont...
-
RaveForce
veterán
hogy megéri
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
hito
nagyúr
Jópofa, bár ezzel a felbontással egy 50"-os kép nem lehet nagy élmény. Legalább 720x480 kellett volna.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- New Game Blitz - 2024
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- Autós topik
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...