- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Az ötlet jó. Kicsit reszelnek a minőségen, és máris ott a hordozható projektor.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Tetszetős ötlet
-
debrejo
senior tag
Szerintem kurva nagy ötlet, főleg hogy BEÉPÍTETT akksi van hozzá. Gyakorlatilag egy előadásra készülő bárki ezt zsebrevágja és nem éri meglepetés ha az előadóban/tárgyalóban nincs vagy nem működik a projektor. Ekkora felbontás bőven elég írott szövegek és kisebb képek megjelenítésében. Gondolom nem az lebegett a fejlesztők szeme előtt hogy ezt valaki is HD filmek szobafalra való vetítésére használja majd...
-
Fr3eWar
őstag
Ez tetszik, kicsit nagyobb felbontással még vevő is lennék rá. Air-Video + ez. Simán jó!
-
BobTail
őstag
válasz
Totheground #13 üzenetére
igen elolvastam, és természetesen úgy gondoltam, hogy ami velük kapcsolatos, 'az már csak jó lehet'... de nem fogok összeveszni egy almafannal
-
NogeOne
tag
Tök felesleges, veszel inkább rendes projektort és szevasz, azért nem tudom ezt konkrétan te mikor és mire fogod használni
-
Tikakukac
titán
A fejemet sajnos nem tudom leírni, amit bevágtam mikor megláttam ezt a cuccot.
-
gerilee
aktív tag
640x360... Nokiánál nagy siker lenne, imádják ezt a méretet...
-
BobTail
őstag
Már csak azért is venni fogják, mert alma. Ha egy szardarabra tennének egy almát, azt is vennék mint a cukrot....
-
JR.CSé
senior tag
Biztos lesz rá kereslet az Epül fanatkiusok között.De azért az ár egy kicsit sok érte szerintem.Az értelme megvan valóban de ez így akkor is sok.
-
törölt tag
Szinte ingyen van.Szerintem amúgy meg full felesleges dolognak tartom.Nem hiszem hogy helyettesit egy normális projektort.
-
DIEGO15
őstag
Üzleti szektorba, esetleg oktatásban szvsz van értelme, de ugye nem MOn. Azért a felbontás tényleg elég gyengének tűnik, és arra is kiváncsi lennék h mennyit bír egy 2100mAh-s akksi, gyanítom nem sokat, még ha a 15 lumen nem is erős.
-
b4zsi-
őstag
Valaki ennyiért vesz telefont...
-
RaveForce
veterán
hogy megéri
-
hito
nagyúr
Jópofa, bár ezzel a felbontással egy 50"-os kép nem lehet nagy élmény. Legalább 720x480 kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Texas Instruments és a Brookstone új megoldása akár ötven hüvelykes kép kivetítését is lehetővé teszi.
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest