Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Az ötlet jó. Kicsit reszelnek a minőségen, és máris ott a hordozható projektor.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Tetszetős ötlet
-
debrejo
senior tag
Szerintem kurva nagy ötlet, főleg hogy BEÉPÍTETT akksi van hozzá. Gyakorlatilag egy előadásra készülő bárki ezt zsebrevágja és nem éri meglepetés ha az előadóban/tárgyalóban nincs vagy nem működik a projektor. Ekkora felbontás bőven elég írott szövegek és kisebb képek megjelenítésében. Gondolom nem az lebegett a fejlesztők szeme előtt hogy ezt valaki is HD filmek szobafalra való vetítésére használja majd...
-
Fr3eWar
őstag
Ez tetszik, kicsit nagyobb felbontással még vevő is lennék rá. Air-Video + ez. Simán jó!
-
BobTail
őstag
válasz
Totheground #13 üzenetére
igen elolvastam, és természetesen úgy gondoltam, hogy ami velük kapcsolatos, 'az már csak jó lehet'... de nem fogok összeveszni egy almafannal
-
NogeOne
tag
Tök felesleges, veszel inkább rendes projektort és szevasz, azért nem tudom ezt konkrétan te mikor és mire fogod használni
-
Tikakukac
titán
A fejemet sajnos nem tudom leírni, amit bevágtam mikor megláttam ezt a cuccot.
-
gerilee
aktív tag
640x360... Nokiánál nagy siker lenne, imádják ezt a méretet...
-
BobTail
őstag
Már csak azért is venni fogják, mert alma. Ha egy szardarabra tennének egy almát, azt is vennék mint a cukrot....
-
JR.CSé
senior tag
Biztos lesz rá kereslet az Epül fanatkiusok között.De azért az ár egy kicsit sok érte szerintem.Az értelme megvan valóban de ez így akkor is sok.
-
törölt tag
Szinte ingyen van.Szerintem amúgy meg full felesleges dolognak tartom.Nem hiszem hogy helyettesit egy normális projektort.
-
DIEGO15
őstag
Üzleti szektorba, esetleg oktatásban szvsz van értelme, de ugye nem MOn. Azért a felbontás tényleg elég gyengének tűnik, és arra is kiváncsi lennék h mennyit bír egy 2100mAh-s akksi, gyanítom nem sokat, még ha a 15 lumen nem is erős.
-
b4zsi-
őstag
Valaki ennyiért vesz telefont...
-
RaveForce
veterán
hogy megéri
-
hito
nagyúr
Jópofa, bár ezzel a felbontással egy 50"-os kép nem lehet nagy élmény. Legalább 720x480 kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest