Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
Üdvözlök mindenkit.
Egy kis segítség kellene. Volna egy fekete színű iphone 5, aminek a következők a hibái:
- nincs semmi hangja sehol (zene, billentyűhang, beszédhangszórón sem)
- mikrofon úgyszintén ezt a hibát produkálja (hangfelvétel nem indul el, a videó sem)
- hívnak akkor csak rezzen egyet, de nem is mutatja a hívóképernyőt
- ha én hívok nincs kihangosítás funkció, ugyanakkor nincs hang a beszédhangszórón.
Restore kilőve, az alsó dokk csere megint csak nem lehetséges, de ez egyértelmű mert az nem szürkíti ki a kihangosítást, illetve a beszédhangszórón lenne hang, stb.
Audio decoder IC-re gyanakszom, de az ekkora hibákat okozna? Meg ennyit?
Segítsetek légyszi.. -
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Nem értem miért mindig a nőket támadják ilyenkor a férfitársaim. Hisz mi van ha igaz, valljuk be a férfiak 70-80%-a nem hűséges, mert nem bír egy nő mellett megmaradni. Mondjuk én ezt sosem értettem miért. Az meg, hogy kin hogy jönnek ki ezek bosszú formájában, ez változó, van aki csak legyint egyet, mert Ő is csalja a férjét. No azzal sem értek egyébként egyet. De ez már nagyon off-os.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Anyatigris lerendezte egy nagyobb óvodás szintjén a dolgot az iPaddal.....
-
törölt tag
Ezen én is gondolkodtam, de lehet, hogy vett egy újat, ezt meg drágábban eladta, mint amennyibe a javítás került. Vagy csak olyan árat mondott a szerviz hogy megérte, cserébe kirakhatták ide az esetet.
Tudom, hogy már egy hónapos hozzászólás, de most olvastam csak a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Tetszett
olvastam volna meg párat
bárcsak az enyémet is ilyen könnyű lenne megjavítani
-
zoo8800
veterán
WC-ből előbányászott iPhone nincs?
-
janeszgol
félisten
Nem is ebben igazad van, de ha ennyire elborul az agya, akkor később a gyereket is földhöz vágja? Valamikor fel kell nőni.
Amúgy nem a mostani árával számoljatok, mert ki tuja mikori a történet. Ráadásul az 5S előáálítása kb 60 ezer forint volt anno. Ráadásul a személyes adatok pótolhatatlanok.
(Sőt ki mondhatja el magáról, hogy párizs legmagasabb tornyáról leesett készüléket használja?
Ez már-már státusz.)
-
A hölgy igen csak csúnya dolgot láthatott.
-
Flind
senior tag
Nagyon érdekes cikk, jó volt olvasni.
-
halkow
őstag
nagyon jó cikk! olvastam volna még további storykat is
szerviz se lehet kispályás...
-
draco31
veterán
válasz
maximilian4 #7 üzenetére
Ezen én is.
-
A kalapacsos storyt senki se hagyta volna, de simán megtortenik .
Ez egy eszkoz... Nem kell az eszkozoket ennyire emberi tenyezok elé helyezni
-
hemaka
nagyúr
Némelyiket szerintem olcsóbb lett volna újra megvenni, mint javíttatni.
Nem kell semmi kód, csak inkognitóban kell böngészni mindig és akkor nincs félreértés, meg hiszti.
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a szinte 0-ra amortizált készülék felújítása mennyivel volt olcsóbb (meg jobb ötlet), mint mondjuk venni egy használt, jó állapotban lévő készüléket. Nyilván az is lutri, de a tűzben megégett, vagy egyszer óriásit esett telefon se sokkal biztosabb, még bevizsgálás után sem
Na, közben ránéztem az oldalra, csak 84 ezer az alkatrész, ha a kijelző, hátlap, szalagkábelek és akku van cserélve, meg hozzá még gondolom azért a többi alkatrész is, ha ennyire elolvasztotta a műanyag dolgokat a tűz, plusz munkadíj, 100 alatt tuti nem áll meg. 150 körül meg kapni új iphone 5S-t.
[ Szerkesztve ]
-
Csak a népszerű szögbeverős játék ipadon.
-
gabe8719
senior tag
Jó cikk, annyi szőrszálhasogatás azért engedtessék meg, hogy 2014 februárja óta még mostanáig sem telt el 10 hónap.
[ Szerkesztve ]
-
Mokó
aktív tag
" kedvese olyat látott a készüléken, amit nem kellett volna, így kalapáccsal szisztematikusan elpusztította az iPad-et."
Hát LOL ,pali biztos nem akart kitérni rá mikor a csaj meglátta hogy a FB státusza "egyedülálló" lett
-
tothmaxy182
őstag
válasz
BlackDevil #10 üzenetére
Gondolom az érintett sem hagyta volna. De lehet, hogy ott sem volt. Otthon hagyta az iPad-et, az asszony meg megtalálta rajta a titkárnővel nemrég felvett homevideót, és már rohant is ki a garázsba kalapácsért. Mire a férj hazajött a munkából, addigra el volt intézve az iPad!
(#11) ryori: Az a lehető legrosszabb forgatókönyv. Akkor már lehet, hogy a kód miatt is gyanakodni kezd, még ha tényleg nem is csináltál semmit. Meg az aztán szép kis párkapcsolat, ha kóddal kell védeni az asszony elől a tabletedet/telefonodat.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Ez tetszett, érdekesek ezek a szervizes sztorik.
A hölgy nem lehetett valami jó erőben ha a készülék belsejében nem tudott kárt tenni egy kalapáccsal, csak a kijelző sérült. -
rbence
senior tag
Na ez most tetszett, érdekes cikk lett
-
BlackDevil
aktív tag
Ezek aztán a szerencsés esetek!
A kalapácsos sztorit én nem hagytam volna.. -
zsolidodd
senior tag
Ez tényleg érdekes volt! Az viszont durva, hogy egy lakástűz után (nem lehetett olyan nagy, vagy jó helyen volt a telefon), még meg lehetett javítani a telefont, ráadásul gazdaságosan!😵
-
Csapoati
nagyúr
válasz
maximilian4 #7 üzenetére
Lehet, hogy epp ki volt kapcsolva, a csaj meg tukornek nezte es nem tetszett neki, amit latott.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
"de röviden a lényeg, hogy a kedvese olyat látott a készüléken, amit nem kellett volna, így kalapáccsal szisztematikusan elpusztította az iPad-et"
Hát ezen szakadtam.
-
szabakaa
aktív tag
Na, végre egy jó iphoneszervizes blog. Akkor is ha tömör reklám.
-
Paul119
addikt
Srac helyeben lazan ki fizettettem volna az ipad javitasat a holgyel..
-
Pjotr
senior tag
Megkerdezhetem mennyibe kerul egy iphone 5 lcd es hatlap csereje?
-
tothmaxy182
őstag
Ez egy piszok jó blogbejegyzés volt!
Köszi a sztorikat, érdekesek voltak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy Eiffel-toronyból kiesett készülék kis szerencsével ugyanúgy menthető lehet, mint az, amelyik majdnem egy évet tölt a kertben.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest