Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beri

addikt

válasz Laca7601 #188 üzenetére

1. Bluetooth adatátvitel - JB után. No comment.
    Az alma "adatvédelmi" dilije. Ugyanabból az indíttatásból nincs alapból BT file transfer, amiért nem lehet lefelé másolni egy ipodról.

2. SD kártya slot. Nincs. Belső memória? Derék. És ha esetleg bele szeretnél tenni egy kamerából kivett kártyát, akkor is belső memória? Érthetetlen.
    Kiveszed a kamerából a microSD-t? Minek tennél bele olyat? Minek akarnád ezt átrakni a telefonodba?

3. Hallottál már olyanról, hogy pótakksi? Esetleg egy kakálni ment akksi? Szélsőséges esetben ha víz éri a cuccot, akksi ki... Hát persze.
    Ha megmakkan az akku, beviszed az almaboltba és kicserélik neked szépen. Víz éri a cuccot? Mért érné? Ne ússzál telefonnal. (Bár mondjuk én merültem már difájjal, vicces)
    A pótakkunak még értelme is lehetne, de én még nem találkoztam élő emberrel, aki hordott volna magánál. Céges telefonnak BB-t szoktak osztogatni, vagy valami egyszerű akármit, amivel lehet telefonálni és kész.

Egy húszezer forintos eszköznek tartom a szifont
    Mutass olyat húszezerért, amelyik ugyanazt nyújtja.

Egy komoly bajom van az SGS2-mmel, hogy lépten-nyomon szifonnak nézik... Én sem szeretem, hogy lekoppintották Samuék a dizájnt.
    A samu elhitte, hogy smartphone=iphone.

Új hozzászólás Aktív témák