- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
"de nem vagánykodnak vele, hogy mekkora ász.."
Miért kéne vagánykodni?
"azért nálam irodában resetelgetik rendszeresen a régi és az új ájfónokat is a kollégák"
Nekem még nem kellett egyszer se, és a kollégámnak se. Ja nem is törögetjük a telot.
Hogy fizetni kell egy szoftverért? Hát igen ez a balkánon nem szokás, és mi is oda tartozunk.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #73 üzenetére
Jó lenne egy olyan file kezelő ami a pendrive egyszerűségével működne. A hálózatban levő gépeken megjelenne, mint a laptopom, amikor csatlakozok. Nem kell ip címeket irogatni az eléréshez, mert így egyszerűbb a másiknak a pendrive-omat odaadni, mint állítgatni a gépén 5 percet(meg elmagyarázni mi az ftp).
A vélemény írással nekem az a gondom, hogy a progikat egymáshoz kell hasonlítani, mégse irhatok be olyat, ne ezt vedd, hanem amazt.
Fénykép kontakt kezelőből 3-at próbáltam :
SpeedDial : egyszerű, jó, de csak 1 oldalt kezel (9 kép)
Friends : több oldal, állítható képméret (1 oldalon 6/12/20 kép), akár jó is lehetne, de az üres helyeken valami átlátszó boríték szerűség van, amit rámásol a beállított képre is, így egy "blur" effekt kerül rá, amitől mosott lesz a kép
PhotoSpeedDial : több oldal, 12 kép/oldal, éles kép, és a nevet a kép alá tudja írni. Nálam ez a nyerő. Az egész kontakt listát is ki tudja rakni képekből, de ennek nem látom sok értelmét, mert a legtöbbhöz nincs fénykép. Amin javíthatnának, hogy kb 3 sec az elindulási ideje. Kis ikonnal jelezni is tudja, melyik teloszám van hozzárendelve, de ezt nem használom.
A FastContacts meg a gyári Contacts-nak állít konkurenciát, be tudja rendezni sok mező szerint a neveket. Én a company válogatást állítottam be alapból, ha e szerint keresek, ezt indítom, ha név szerint, akkor a gyárit. Ami miatt nem tisztán ezt használom, az a lassabb elindulási idő, sok felesleges gomb a kijelzőn amik elfoglalják a hasznos kontakt kijelzések elöl a helyet (ezt meg is írtam nekik). Meg nincs benne keresési lehetőség.
-
Hohocali
aktív tag
Sziasztok!
A DataCase el tudja küldeni a file-okat emailben? Megoldható valahogyan, ha fetöltök egy file-t, azt emailben továbbküldjem (hamár ugye nem tud modem lenni a telo a laptophoz)?
File-kezelők közül nekem az AirSharing, MobileFinder és Folders van meg. Mindegyik tud valamit amit a másik nem. Sajnos nem látják egymás file-jait. A Folders be tudja hozni az iphonon levő fotókat, meg web oldalról letölteni. A MobileFinder-nek jó ftp-s kapcsolata van, az AirSharing meg ablakos drag&drop módszerrel másol.
Akit érdekel a kontakt kezelés, annak a PhotoSpeedDial, és FastContacts lehet érdekes.
A TextGuru-ban van copy/paste.
Excel file kezelését az www.editgrid.com-on keresztül használom. Ingyenes, 2MB tárterületet kap a user, felmásolom az excel file-t pc-ről, és iphonon a safari-n keresztül elérem. Gyakorlatilag teljes értékű szerkesztés megy, iphone-ra optimalizált változata is van, mind a web oldalnak, mind a file kezelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged