- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #73 üzenetére
Jó lenne egy olyan file kezelő ami a pendrive egyszerűségével működne. A hálózatban levő gépeken megjelenne, mint a laptopom, amikor csatlakozok. Nem kell ip címeket irogatni az eléréshez, mert így egyszerűbb a másiknak a pendrive-omat odaadni, mint állítgatni a gépén 5 percet(meg elmagyarázni mi az ftp).
A vélemény írással nekem az a gondom, hogy a progikat egymáshoz kell hasonlítani, mégse irhatok be olyat, ne ezt vedd, hanem amazt.
Fénykép kontakt kezelőből 3-at próbáltam :
SpeedDial : egyszerű, jó, de csak 1 oldalt kezel (9 kép)
Friends : több oldal, állítható képméret (1 oldalon 6/12/20 kép), akár jó is lehetne, de az üres helyeken valami átlátszó boríték szerűség van, amit rámásol a beállított képre is, így egy "blur" effekt kerül rá, amitől mosott lesz a kép
PhotoSpeedDial : több oldal, 12 kép/oldal, éles kép, és a nevet a kép alá tudja írni. Nálam ez a nyerő. Az egész kontakt listát is ki tudja rakni képekből, de ennek nem látom sok értelmét, mert a legtöbbhöz nincs fénykép. Amin javíthatnának, hogy kb 3 sec az elindulási ideje. Kis ikonnal jelezni is tudja, melyik teloszám van hozzárendelve, de ezt nem használom.
A FastContacts meg a gyári Contacts-nak állít konkurenciát, be tudja rendezni sok mező szerint a neveket. Én a company válogatást állítottam be alapból, ha e szerint keresek, ezt indítom, ha név szerint, akkor a gyárit. Ami miatt nem tisztán ezt használom, az a lassabb elindulási idő, sok felesleges gomb a kijelzőn amik elfoglalják a hasznos kontakt kijelzések elöl a helyet (ezt meg is írtam nekik). Meg nincs benne keresési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest