- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem, társkártya Relax 500-zal. Most is az van, és nem is tervezem megváltoztatni, mert csak ezekhez van bazi olcsó nemzetközi csomag, úgyhogy kvázi csak a 28e-ről kellene gondoskodnom.
Typhoon47,
Valakivel összekeverhetsz, a megjelenés után egy ideig valóban garázdálkodtam több szifon topikban, majd amikor komolyabban gondolkodtam a vásárláson, 1-2 másikban, de nem hiszem, hogy konzekvensen témáról-témára járva flémeltem vagy fikáztam volna. Mostanában még csak beírni se szoktam, hetek óta talán ez a szifon téma az első. -
erdoke
titán
válasz
Typhoon47 #56 üzenetére
Miféle flémet? Hol látsz te rosszindulatú csúsztatásokat a mondanadómban? Egyszerű ténymegállapítás volt, és nem is esett nekem senki miatta. Ha lehet, ne essünk túlzásba, és ne hurrogjunk le mindenkit, aki valami jogos megállapítást tesz. Igenis vannak az iPhone-nak zavaró hibái, amivel nyilván nem állítom azt, hogy más készülékeknek nincsenek.
Valójában sokáig gondolkodtam, hogy esetleg 3G-s szifont veszek, sőt, még most se vetettem el teljesen, bár a valószínűsége egyre kisebb. El tudnám ugyanis hozni 28e-ért, mínusz az aranykártya pontjaim. -
erdoke
titán
Namost akkor ha iTunes-zal töltötted fel a képeket, hogyan küldted át WiFi-n arra a PC-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest