Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
mert neked az a normális hogy azokat a dolgokat tudja. Sőt: mindenkinek ez a normális. Ettől függetlenül sehol sincsen leírva hogy ezeket tudnia kellene
Úgyhogy szabadabb godolatokkal ellátott Apple mérnökcsoport jól kihagyta. Persze mellettük is lehetne érvelni, de ők sosem az átlagosról voltak híresek.
illetve gyanítom hogy
Steve bácsi
igy gondolhatta.
egyébként nem lenne 5letem, ellenben frankón eléldegéltem olyan dolgok nélkül is amit egy kártyásan 1990Ft-os telefon is tud amit a kékcsíkos minőségi (?) szupermarketben lehet kapni
-
ZoZa™
senior tag
hát rólad is tudni lehetett már előre hogy mit fogsz írni
mellesleg.. WM-re minden alkalmazás ingyenes? Nekem úgy rémlik, mikor anno ilyet vadásztam, hogy mintha ugyanigy fizetős lenne a dolog.. igaz azokat összevissza keresni kell, itt meg van egy bazi nagy bolt hozzá.
De kijavíthatsz, senki sem tökéletes.
Mellesleg: nekem em fagyott sohasem, igaz nekem nem PDA-sitott, 4-5 alapképernyővel meg ilyesmi volt a dolog, csupán egy-két plusz progi volt rajta. Gondolom a fagyás egyenes arányban van a programok számával. Ha valaki engem kérdezmint speciel Apple fant, szerintem a 3G sokkal inkább fagyásra hajlamos mint a régi, de ezt a szoftvernek tudnám be.
-
ZoZa™
senior tag
Szerintem ez a cikk azoknak szól, akik pda-t akarnak csinálni az iPhone-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest