- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Azokra a platformokra amilyen igénytelen programok vannak nem érdemes sózlni róluk. Volt pár windows mobilos, meg symbinanos telóm is... De az apple ezzel nagyon alkotott... Az iphonnak nem a multitouch kijelző a lényege meg at öbbi, hanem a software, sé az verhetetlen, gyorsaságban, stabilitásban, és használhatóságban is. A 3rd party programok pedig kétségtelenül a legjobbak az összes platform közül. Egyik sem lassul be, nem fagy emg vele a teló, és nagyon igényesen kidolgozottak, és nem kell stylus meg egyéb marhaság. Érdekes, ha az apple megtudja oldani stylus nélkül a teló 100% használhatóságát, akkor a többi gyártó miért nem?
-
iknight
senior tag
Az IM+ helyett tudnék még egy másik programot ajánlani, az is igyenes, és szerintem jobb... Palringo a neve, azért azt használom mert a z IM+-al többször előfordult, hoyg a másik fél nem látta amit én írok.
-
iknight
senior tag
Jó kis írás, csak az a baj, hogy túl nayg a téma, és ha midnen említésre való programot bemutatnátok, akkor nmem maradna hely más telóknak
De egyébként jó ötlet, személy szerint én várom a folytatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest