- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
blueMerle #13 üzenetére
Windows Mobile témakörben már megírtuk, amit meg lehet, körülbelül két tucat szoftveres cikk van fent az Arénán, keress rá! ;) Egyébként meg pont most készül egy WM-es cikk, igaz, nem játék, de erre is odafigyelünk. Azt meg elhiszem, hogy Te több S60-as telefont adsz el, ez nem is kérdés: viszont a vásárlók körül arányait tekintve jóval kevesebben játszanak azokon, mint az iPhone-on, ennyi.
-
válasz
blueMerle #18 üzenetére
Nem szeretném jobban szétOFFolni a topikot, viszont kíváncsi lennék más véleményekre, ezért a véleményemet egy logout írásban írtam le inkább: [link]
Bling95: Sokkal könnyebb iPhone-ra warezolni, mint bármely más telefonra. Elnézve a Gameloft, de úgy általánosságban az App Store forgalmát, nekem nem úgy tűnik, hogy a warez elriasztaná a kiadókat.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nézd, nagyon kedvelünk a fórumon, de ez most nem arról szól, hogy Te történetesen használsz-e iPhone-t vagy sem. Az a lényeg, hogy az iPhone-ra napi szinten érkeznek olyan minőségű játékok, amiket egy Java/S60 cucc meg sem közelít. Jópár évig használtam S60-at is, de sajnos huszadannyi jó program nem jut eszembe, mint ahányat iPhone-ra álmomból felkeltve tudok mondani. Arról nem is beszélve, hogy gondolhatod, hogy ha nem jönnének kattintások az iPhone cikksorozatra, akkor nem jött volna ki a nyolcadik rész belőle, szóval az efféle "több ilyen user van, mint olyan" kijelentéseket inkább hagyjátok, a számokat mi látjuk, a többi spekuláció.
Elárulom: jövő héten is iPhone cikk lesz, mert még nem találtam három jó S60 programot, amivel meg tudnék tölteni egy cikket, szomorú, de ez van. Privátban várom az ötleteket. -
-
Puma K
nagyúr
"Az iPhone-nal nem rendelkezőknek sem kell megijedniük, a közeljövőben szeretnénk Java és Symbian alkalmazásokat is bemutatni - csak nem e cikksorozat helyett, hanem mellett."
iPhone appz - a legjobb játékok VII.A Zombieville USA tükrözi az amerikaiak szinvonalát.
Metal Gear Soild jó lenne ha mozogni is lehetne benne nem csak egy fedezék mögül lelőni az ellenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest