- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Meg persze a függ et lenítés miatt.Legalábbis nekem kellett hozzá.
Szerintetek ez a hátlap is rontaná a térerőt?
http://www.ebay.com/itm/SILVER-MIRROR-DELUXE-STEEL-ALUMINUM-METAL-HARD-CASE-COVER-FOR-IPHONE-4-4G-4S-NEW-/121135833883?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1c3442231b
-
törölt tag
mondjuk a Cowon és iRiver cuccok tényleg nem olyan olcsók. nekem egy Meizu M6-om van, a hasonló kialakítású ipod nano majdnem kétszerese lett volna árban. az ipodnak az volt talán régen az egyik fő vonzereje, hogy hatalmas tárhelyet tettek bele. illetve aztán megkapta az ios-t.
de hangminőségben szerintem vannak jobbak is az apple termékeknél, és szerintem ez kellene a legtöbbet számítson egy audio eszköznél. -
Morden24
nagyúr
Nálam is fontos a zene, ha nem autóban vagyok, akkor alap, hogy mobilról hallgatok zenét, mert leginkább minél kevesebb cuccot szeretek magammal vinni...
Egyébként két kérdésem még nekem is lenne:
a.) az AppStore magyar bank által kiállított bankkártyával igénybe vehető?
b.) Music Store-ra van esély valamikor a közeljövőben?A b.) leginkább azért érdekes, mert a Live Anywhere és az őszi bővítés miatt nem lennék meglepve, ha lassacskán akár nálunk is lenne Zune Store, és kétlem, hogy az Apple ne tartaná a lépést az MS-el.
-
Stunts666
őstag
Magyarországon élünk, magyar árakkal számolunk.
Jelenleg 300 felett van Magyarországon a független Iphone ára. Ha hivatalosan is megjelenik nálunk akkor lemegy 200-250k-re a független, nem szolgáltató által árult Iphone. Még mindig nem vagy 170k alatt.
Előfizetést ne vegyük ide, mert hitelre bármit meg lehet venni olcsón. Vehetsz autót is 0 Ft-os kezdőrészletre havi 40-ért. Milyen olcsó mi???
Angolok se számolnak a mi árainkal.
szerk.: egyébként jó teszt volt. Hibák ellenére nem rossz teló.
Egy észrevétel: több tesztben is olvastam, de még nem jöttem rá. Miért érdekes egy telefonnál , hogy oldalról milyen szögben látod a kijelzőt? Egy TV-nél vagy egy Notebook-nál lényeges de egy telefont úgyis úgy fordítod, hogy szemben legyen veled a kijelző.
-
Venom23
csendes tag
Én értem, nem bántani akartalak, de kicsit nézd az én szemszögemből.
Kíváncsi vagyok a telefonra a nyilvánvaló hibái ellenére is. Leírom a kétkedésem, csak, hogy hátha van pár normálisabb User aki érdemileg hozzátud szólni, és ezáltal eldöntöm magamban véglegesen, hogy kell-e ez nekem avagy sem.Erre jön egy gyökér, aki hülyének titulál, és piedesztálra emeli az iphone-t, és még engem akar leoltani azért nem nem dobom el azonnal a HD2-met ezért az Iphonért.
Kételkedem, leírom, ő meg belém köt.
Itt a jó példa arra amit te írtál, nem nálam.
Ennyinek szántam a dolgot, se többnek, se kevesebbnek.
A sárdobálásról meg egyet értek veled. De ha ha valaki "idősebb" (már így szakmai fórumon) annak kell több eszének lennie, és nem leállni vitatkozni olyanokkal akik "trollok"...
Viszont ha valaki normálisan hozzáfűz valamit a témában, és még akkor is ha már volt róla szó, nem kéne leugatni. Pláne nem tükrözi híven a Netetiketet
Az meg, hogy a fórum tele van ilyen kommentekkel nem az én hibám.
Szóval igazad is van, de ha az én szemszögemből nézem, akkor nem érzem jogosnak, hogy engem akar valaki oltani, csak mert hozzászóltam valamihez. -
Venom23
csendes tag
Xero a kis "haverod" kommentjei közül miért nem szemezgetsz?
Én abszolút normálisan elmondtam, hogy nekem mi az akadálya annak, hogy Iphone mobilt vegyek. Ennyi.
A haverod meg elvi kérdést csinált belőle, egyből fosozta a telefonom és az észrevételem, egyből azt állította hogy én csak fikázok, meg lealacsonyodok. Az árakról kezdett beszélni, és úgy csinált, mintha az aki nem Iphone mobilt használ, az már sík hülye lenne. Olvasd végig az ő hozzászólását, és utána bíráljál már engem.Erre én ezt válaszoltam. Lehet hogy nem nyerte el a tetszésed, de én csak abban a stílusban válaszoltam, amiben ő engem megszólított.
Az internetről szóló értekezésedhez megy annyi, hozzáfűzni valóm lenne.
Van pár ember (köztük te is) akik azt hiszik mert idősebbek, és régebb óta használnak netet, (nálam nem hiszem) vagy csak pusztán előbb regeltek a mobilaréna fórumára, már előjogaik vannak, és úgy csinálnak, minhta ők találták volna fel a netet.
Abból vehető ez jól észre, hogy a kommentjeik általában lekezelőek, és ha nem nekik van igazuk, akkor senkinek. Az, hogy vannak emberek akik most regisztrálnak ide, nem jelenti az, hogy kevésbé lennének érdekeltek a témában.
Tudniillik véleményszabadság van, és aki akarja, az kifejezheti a véleményét itt a fórumon, ahol azt kell.
A határ ott van mikor már személyeskedünk, meg átlép az egész pocskondiázásba, és néhány önjelölt szakmai zseni okoskodásába...
Én úgy szóltam a témához hozzá, hogy próbáltam a legobjektívebb lenni. Volt egy bunkó aki személyeskedni kezdett, én meg leoltottam.
Ennyi.Szóval nem nálam kéne kezdened az okoskodást...
Már bocs.. -
HardRic
addikt
Csak mert itt mondják, hogy Anglia, Ausztria stb.. Most akkor ezeken a helyeken van f.-len iPhone vagy ugyanúgy kell függetleníttetni? Én korábban csak Olaszországról tudtam, ahol így is árulják, ott is törvényi szabályozás miatt ha jól emléxem. (valaki blogjában olvastam)
-
Brian01
csendes tag
Akkor számomra ez a teló kiesett. Volt már néhány telóm/Mp4 lejátszóm amire csak átt kellett konvertálni a videót és kész is.
Többször nem kérek belőle, sztem ez az egyik legnagyobb hiányossága a gépnek hogy nem támogatja az elterjedt videoformátumokat!
Egy márka irányába sem vagyok elfogult de akkor ezen a részen most nyert a Galaxy s. És ezért nyert egy vevőt is magának. -
alamuszi
senior tag
Nincs mit, Nincs mit....
(#452) Xero
"Angliában 170e. Franciaországban 180e. A garancia immáron WorldWide. Miről beszélgetünk?"
Hogy itt nem, miközben ugy beszélsz erről, mintha Anglia a 4 - 6-os következő megállója lenne.
(#465) Xero
"De igen cserélik, mivel bármilyen hibád van cserés volt eddig is. Ezt is leírtam.
De több mint valószínű hogy itthon is 150-200 közé lövik be a kártyás/független árát.
Van itthon AppStore és köszöni jól van."Cserélik, majd, ha forgalmazni fogják, de nem forgalmazzák. Amit persze javítottál utána, de akkor is, Ez nem él még itt.
"Akkor vár egy hónapot és megjavítják itthon, vagy türelmetlenkedik és megint ráfizet egy futár szolgálatnál. Aki megteheti hogy már most megveszi, annak a futár nem üt be nagyon. Akinek meg nem kakil be csak szeptember után az besétál egy T-be és kész.
Ha ő felelőtlen, akkor te tájékozatlan!"
Erről is ugy beszélsz, mint a magyar apple árak, olcsó, egy futár bagatel lehet Angliába, vagy Franciaországba, ha pedig ennyit rákölt ne kelljen hónapokat várni a javításra. Egy picit felelőtlen kijelentés volt. Ja és nem életszerű.
-
-
Misály
addikt
De itthon jelenleg attol meg 3 kilo ezt csak meg lehet erteni nem ? Olyan termeszetesen lokitek az angol arakat meg hoggy szolj ismerosnek, es majd elkuldi postan, vagy utazz ki es nyaralsz egy napot. Mi vagyok en Handras? Tegyek ki fuggetlenul kirakatba 170er most es utana beszelhetunk. Addig nekem 3 kilo.
Bocsanat hogy nem irtam ki vegig hogy apple store, valahogy mindenki ertette hogy mire gondolok, meg te is akkor meg ugyanmar minek kotekszel?
Komolyan mondom ha itt egyesek helikopterek akkor en anyahajo vagyok.
-
peterk
senior tag
"Az ár viszont megint csak hülyeség. Mutasson már nekem valaki egy normális top készüléket hasonló paraméterekkel 75-100e között. Ha nincsen akkor meg hagyjuk már ezt a dupla annyiba kerül dolgot!"
Samsung Wave. Itt van előttem. Nem tökéletes, de "normális top készülék, hasonló paraméterekkel". Van amiben nem olyan jó mint az iPhone4, van amiben jobb.
-
-
alamuszi
senior tag
Az, hogy itthon még mindig nem 160 000 Ft, itthon még mindig nem 30 napon belül cserélik, és az , hogy itthon nem létezik, csak ennyi a probléma, holott pontosan ezeket a ténynek pici jóindulattal sem nevezhető dolgokról beszéltek. ezzel ez a probléma.
(#472) Xero:
Valóban olcsó, csak minden más méregdrága.
-
-
Csapi007
veterán
Ha szerencséd van kaspz tokot, nem biztos. Mert ha mondjuk csak szeptember végén indul a forgalmazás akkor már nem kapsz.
a 30 nap nem arról szólt hogy adnak újat, hanem hogy visszaadjék a pénzed, és mindez Amerikában. A magyar T lehet szarik az egészre.
Szerintem nem ugyanazokon az áraokn fog kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest