Hirdetés
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin topik
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
esbii22 #6715 üzenetére
1. Céges a sim. Ezt nem egyszerű lenne cseréltetni és marha sok idő lenne mire átfutna..2 éve vagyok a cégnél, bő 1 évig egy P30-ral használtam gond nélkül két simmel. Magában 1 simmel használva nem csinál hasonlót a telot, csak ha bekapcsolom a saját e-sim-emet is.
2. Ezt már olvastam. Próbálok is rá figyelni, de néha sajnos becsúszik ez az. Ilyenkor ahogy észreveszem gyorsba törlöm az adott hívást az infóból.
3. Ezt most nem mondod komolyan.... 300 kontaknál nem egyszerű ezt végig zongorázni.
4. Térerő az van. P30-on is volt, inkább csak néha a net szakadt. Ellenben a wifi nem stabil és marha gáz úgy beszélni hogy váltogat a wifi és a hálózat között. Pár nap után inkább kinyomtam a francba. Én a munkahelyen egyfolytában mozgok, nem egyhelyben ülök az asztalnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Cyberpunk 2077
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest