Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• duo

addikt

sziasztok!

én itt az aprón gondoltam venni egy 128Gb-osat. új akksival. (több is fajta is kapható, megbízható eladótól venném) olyan is kapható amikor nem mutatja az akksi állapotát, és olyan is ami igen.
    2- de lehet h 3 évre tervezek.

100.000 alatt nincs egyszerűen normális alternatíva haszált telefonra egy xiaomit és még egy kicsit rálocsolva galaxy a55 van. azok újabbak, de nagyobbak és máshogy kompromisszumosak.

Nekem sosem volt apple termékem csak droid, és WP volt.

Azt olvastam hogy ez a széria amúgy elég jól sikerült. többek között üzemidő szempontjából, és mivel ips a kijelző a beégés sem veszélyezteti a pár éves készülékeket.

Egyébiránt elég fogalmatlan vagyok a tekintetben, hogy jó lenne e nekem az almás cucc.
    hol találok valami leírást nagyon kezdőknek?
    ami érdekel:

- reklámblokkolás böngészőben
    - 3 féltől számazó youtube app mint pl a newpipe
    - egyéni elrendezés testreszabás lehetőségei, hogy minél letisztultabb de funkcionális legyen a képernyő. (azt a rengeteg kiszórt ikont útálom. droidon is Windows phone szerű launchert használok )
    -kisajtolnám a legtöbb kraftot az akksiból ezért amit lehet és nem használok kikapcsolnám/ tiltanám animációk, háttérfolyamatok appok stb. (értelemszerűen a rendszer szabta mozgástéren belül) - tudom ez nem droid, de azért valami csak van.

nyugodtan beszéljetek rá vagy beszéljetek rá, minden vélemény tapasztalat érdekel.
    köszönöm szépen :R

Új hozzászólás Aktív témák