- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nem írtam olyat, hogy fordítva nem lehet, sőt
Szerk: a wp7 viszont szerintem is évekkel (!) el van maradva alkalmazások tekintetében a droid/ios-től. És ezt úgy mondom, hogy külsőre és kezelhetőségre a wp7 jött be nekem a legjobban
(remélhetőleg a wp8-at komolyabban veszik majd, nem béta lesz, mint a hetes)
-
madgie
titán
Ha valaki még mindig azt hiszi, hogy xy az évek alatt megvett, belakott, megszokott alkalmazáshegyeit lecseréli egy tök ismeretlen cuccra, csak azért, mert margarinprodzsekt meg ócsóbb kütyü, akkor nem érti a tablet/okostelefon lényegét. Igen, az alkalmazások azok.
Én is csak ezért adtam el a WP7-et és az Androidnál sem találtam meg a számításaimat. És nem, ne kérdezze megint meg mindenki, mi nincs droidra. Nincs (még) snapseed, nincs garageband szintű zenélőcucc, imovie szinten rendszerbe épülő egyszerű és baromi gyors videóvágó, és meg sorolhatnám. Lehet másnak meg pont nem kellenek ezek, ellenben xy only android app a tutiság, szíve joga. De nem fog ész nélkül ugrálni a rendszerek között (mint én
) csak azért, mert a ph fórumon páran kitalálták, hogy ciki, ha nem vált ócsónekszusra.
Persze ha tört rendszerekről beszélünk, lopott programokkal, akkot nincs miről beszélni, nem éri "anyagi kár" a platformváltó usert.
-
madgie
titán
Kinek mi a bohóckodás, ezt a slideshow-t egy sz@ros egyes iPad-del raktam össze (256 mega ram, egymagos cpu...), képszerkesztésre is betyárjó a Snapseed, ugyanazt a u-point technológiát használja, mint a kedvenc nik software termékeim az asztali gépen (ps-ben és lr-ban).
-
madgie
titán
válasz
Valentino K. #61 üzenetére
"Az új iPad mini tényleg egy vicc"
A kijelzőjén kívül semmi vicc nincs benne. Félre ne érts, én se venném most meg (talán jövőre, retinával), de ez nem droid, hogy 46 féle felbontással jöjjón a sok ketyere, aztán majd a marketben csak talál az ember valamit, ami natívban fut rajta
Bár mit várunk el, Xbox/Ps3-on sem trendi már évek óta a natív felbontás
-
madgie
titán
"No HD Movies or TV"
Igaz, "csak" HD Ready, de a 720p az smafu? Vagy az már Amazonéknak SD tartalom?
szerk: ja, most látom, Standard Definition-nek írják a képernyőt is. OK, végül is igaz, az 1024*768 nem egy nagy kaland 2012 végén.
Crucio: és tényleg, hamu a fejre! Én hülye csak képsorokat számoltam fejben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest