Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Anno a cuccaimat irtam alairaskent. Ott az volt a problema, hogy ujgazdag sznob-nak neztek, mert megengedhetem magamnak az Apple termekeket.
Aztan jott a Designed in California assembled in China. -Ok azon nevettek, hogy `made in China`
Aztan jott az idezet. Most pedig ez a baj.. Nem hiszed, hogy egy picit szanalmas az alairasommal a vergodesetek?
Kicsit `van kalap-nincs kalap` kategorianak erzem ezt mar, es elegge vicc amit itt muvelnek emberek. Tenyleg az a legnagyobb problema, hogy mi az alairasom? Mi ez, ovoda?Az alairasomban pedig semmi rossz nincs. Ok irtak le a sajat velemenyuket, ami szerintuk igaz. Szerintem vicc kategoria, ezert is tettem ki. A retina kijelzot pedig tobb mint 2 eve mutattak be, meg jo hogy a konkurencia kezdi elerni a jobb felbontast es jobb ppi-t. Viszont ahogy az Apple-nel fogalmaztak, az emberi szem mar nem tud kulonbseget tenni az iPhone, iPad es rMBP kijelzoin lathato pixelek kozott megfelelo tavolsagbol. En hasznalok iPhone5-ot, es retina iPad-et is. Van itthon par olyan Apple termek ami nem retina, pl elso generacios iPhone, es iPad, MacBook es bizony latni a kulonbsegeket. Viszont mar a retina-nal jobb kijelzonek nem latom ertelmet. Olyan lesz ez, mint anno a megapixel haboru.. A sok mokus meg orul neki..
-
Touch-ko
őstag
Ez nem lejaratas. O jaratta le magat ezzel a hozzaszolasaval... Idezni pedig emberektol szabad. Ilyet a forum szabalyzat sem tilt. Viszont az o hozzaszolasainak nagy reszet viszont igen!
Masodjara pedig nem hinnem, hogy tul sok kozod lenne ahhoz, hogy mit valasztok alairasomnak.
-
Touch-ko
őstag
Az Amazonrol nekem az olcso vasarlas, es a Kindle jut eszembe elsokent. A tabletjuket pedig olyan aron aruljak, hogy az nem hoz hasznot.
Az optimalizaltsagrol annyit, hogy valoban nehezebb 100+ eszkozre optimalizalni, de senki sem tiltja a tobbi gyartonak sem, hogy sajat OS-t hozzon letre. Jah, hogy azt nehez lenne mert telitett a piac. A Samsung is probalkozik, de evek ota nem tud nagyobb sikereket elerni. Az pedig, hogy az iPhone klonok is androidot futtatnak... hat az maga a vicc kategoria
A minosegrol pedig, meg az Audinal is voltak visszahivasok, de ez szinte majdnem minden gyarto tapasztalta mar.
Azert egy Apple minoseget szerintem ne hasonlitsunk ossze egy Samsung-gal. A Samsung sem rossz, a TV-i nagyon jok, de azert ne hasonlitsunk mar ossze egy darab muanyagot egy unibody aluminium+uveg kombinacioval.Az eredeti otleteknel javaslom a fenti termekek megtekinteset. A Chromebox-nak pedig az alja is ugyanolyan.. A TW korai verzioi pedig 1-1-ben iOS masolat. A Series9-rol es a MBA hasonlosagairol nem is beszelve. Egyszeruen az Apple kiad valamit, es a Samsung par honappal kesobb kiad egy olyan termeket ami az Apple termeke elott egyaltalan nem, vagy nem abban a formaban letezett, mindezt ugy, hogy feltunoen sok hasonlosag van a ket termek kozott, ami a legtobb embernek szemet szur, mert `It looks like Apple`..
A maganvelemenyem pedig az, hogy a Samsung sikereinek egy bizonyos reszet ennek is koszonheti...Az iPad mininel szerintem lesz egy eleg nagy reteg aki meg fogja vasarolni, es elgondolkoztato, hogy mar 2-3 hetes varakozasi idovel kepes csak szallitani az Apple.
A tesztek alapjan pedig (The Verve, The Guardian, Engadget) szivesebben valasztanak a mini-t, mint a Nexus7-et. -
madgie
titán
Nem írtam olyat, hogy fordítva nem lehet, sőt
Szerk: a wp7 viszont szerintem is évekkel (!) el van maradva alkalmazások tekintetében a droid/ios-től. És ezt úgy mondom, hogy külsőre és kezelhetőségre a wp7 jött be nekem a legjobban
(remélhetőleg a wp8-at komolyabban veszik majd, nem béta lesz, mint a hetes)
-
Touch-ko
őstag
Az Apple Store-okban tobben erdeklodnek a mini felol, mint a rendes, 10 colos iPad felol..
Az iPad a legtobbet eladott tablet a vilagon.Aki androidos csodakutyut akar venni, az ugy is azt vesz. Aki elvbol gyulol mindent ami Apple az szinten androidot fog venni. Viszont az elorendelesre szant keszlet mar elfogyott, es min. 2 het varakozas van mindenkinek, aki online rendel.
-
Touch-ko
őstag
Ha veszteseggel zar egy ceg az hosszu tavon a vasarloknak sem jo. Pelda:. Ha nincs bevetel nincs penz fejlesztesre, igy szepen lassan elhuz a konkurencia.
Szamomra ez a kepernyo meret nem elonyos, inkabb maradnek az iPad kijelzomeretenel. Tul kicsi tabletnek, es szamomra pont a kis kijelzo miatt esik ki. Egyenlore ugy latom, hogy noha hatalmas siker lesz az iPad Mini, de nincs szuksegem ra.
Az, hogy az Amazon ilyen durva reklamot ad ki, az azt jelenti, hogy tele a gatyaja...
Ha a ketto kozul kellene valasztanom gondolkodas nelkul az iPad mini-t valasztanam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest