- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Touch-ko #176 üzenetére
Es? Nehez felfogni a fenti hozzaszolasomat? A szemelyeddel tovabbra sincs semmi bajom, ahogy nem is tettem ra megjegyzest. Az itteni cselekedeteidbe kotottem bele. Igy ertheto?
Vagy szamodra ez mar szemelyeskedes?
Az, hogy mas mit ir, nem nagyon izgat, ezen a forumon nagyon konnyen kialtanak egyesek szemelyeskedest, amikor mar nem tudnak mibe kapaszkodni...
-
Misály
addikt
válasz
Touch-ko #169 üzenetére
Designed by Apple in California.
Ez volt
Mindenesetre vicces, hogy továbbra is ugrasz rá
"-lol, ez azert eleg eros tulzas vol, nem gondolod? Te CSAK egy sima troll vagy aki minden Apple cikknel csak a feszultseget jon kelteni, vagy off-olni, pont mint most.. Nem hinnem, hogy te barkinek is tudnal segiteni, hiszen az irasaidbol, a gyenge probalkozasaidbol azt szurom le itt (nem csak en) , hogy sajnos Te magad is segitsegre szorulsz...
ez viszont mar nem vicces..."
Na, jó tudni. Kihez forduljak? Meg egyáltalán miért akarnék itt, ennyi szakértő között bárkinek is segíteni? Itt mindenki jobban ért mindenhez nálam.
Minek reagálnál privátban a butaságaimra? Komolyan, mi bassza a csőrödet?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Touch-ko #160 üzenetére
Sok nincsen viszont ez kissé gyerekes.. Még ha valami Hardveraprós csalót raksz be, de ez lejáratás... Ez kb. olyan mintha valaki bekakilna te meg világgá kürtölnéd, jót röhögve ezen. Ez egy erös példa volt most tudom. De a retinára visszatérve nem nagy szám, de hadd zabáljon csak a kijelzö, de felesleges telefonba... nekem is az Alcatelem csak 216 PPI-s, mégis szép a képe, jól látható mindenhonnan. Nem mondott butaságot... Na mindegy, erös az off már így is...
-
Misály
addikt
válasz
Touch-ko #161 üzenetére
2k3, 2k8 r2, Cisco IOS, debian összes alfaja, suse, fedora érintőleg. Ezeknek az üzemeltetéséből élek. Nyilván nincs tapasztalatom.
A windows verziók otthoni felhasználást nem érdemes számolni, azt minden konzumer végigzongorázza különösebb alapismeret nélkül. Kütyük kit érdekelnek.
Igazából a konzumerek operációs rendszerbeli tapasztalatai vicc kategória számomra. Főleg amikor valaki ezzel jön : "ezekről van tapasztalata"...
Off-ra van egy kapcsoló, használd egészséggel...
-
Misály
addikt
válasz
Touch-ko #157 üzenetére
Elvégre a made in china ciki lenne aláírásba nem?
Mellesleg nem ezért nem tudsz vitatkozni, hanem azért mert almán kívül szerinted más nem létezik
UI.: Tanuld meg mit jelent a nyáladzás. (gyk.: astonishing Steve Jobs idézetek használata is ide tartozik)
Ed3r_X_: Vigyázz mert téged is jól belerak az aláírásodba, ez almafüggönnyöknél olyan mint a levágott fejedett hordozni.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Touch-ko #148 üzenetére
Nem állítottuk egy szóval sem, hogy szarok a termékeik és ebben egyetértünk, szar termékekkel nem itt lennének. De az szuggesztiót továbbra is fenntartom, nem tudsz még egy céget mondani ami ennyire él az ilyen eszközökkel. Tény, hogy hatásos, de nem tartom helyesnek, hogy a vásárlóban nem az embert hanem csak a pénzt látják. (persze profitorientált világban élünk, nem kell megmagyarázni, de sajnos ezek egy olyan emberre is rábeszélnének egy air-t vagy iphone-t akinek amúgy abszolút semmi szüksége rá és 3 havi keresetéből jön ki neki. És sajnos ismerek ilyet...)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Touch-ko #136 üzenetére
Ebbe csak a jobb minőség szúrta a szememet, a többivel talán egyet is értek, bár azért lásd be alig fél tucat eszközre kicsit könnyebb optimalizálni mint majdnem 50-re. A minőségről meg annyit hogy hát minden cégnél vannak hibák, ez alól még az Apple se kivétel. Volt annak is baja, de ez minden cégnél így van, így szerintem a minőségre itt kevésbé lehet hivatkozni, mint egy autónál.
Ez a rengeteg eredeti ötlet hát.. hasonlóság van, viszont egy az egybe nem ugyan azok. Nekem mondjuk a TW-ről nem az iOS jut az eszembe. Már ott nem hogy iOS-nál mintha az egész widgetekből állna, másiknál meg külön menü is vanDe: felesleges megint erről vitázni, az Amazon is több helyen próbálkozik, E-Book vonalon sokat tett le az asztalra, és kezd más fele is terjedni.
Viszont: A tablet piacon az Android egyre csak tör fel, viszonylagos olcsósága, (szerintem) jó használhatósága viszi előre. Egy Nexus 7-et is lehet arra használni mint egy iPad Minit, lehet egyik gyorsabb valamennyivel, de annyira azért nem nagy a különbség. És itt megint visszajutunk arra hogy ki mit akar venni
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Touch-ko #127 üzenetére
Továbbra sem tudod megmagyarázni, hogy miért jó a felhasználónak, hogy drágábbat vegyen csak azért, hogy az azt készítő cég ne legyen veszteséges.
Emellett megemlíteném a nexus 7-et, bár a topic az amazonról szól, ami a fire hd-nél durvább belsővel rendelkezik, nem is zárt, és mégis olcsóbb, mint az ipad mini.
Ja, és ez már nem termel veszteséget.
Várjunk csak, akkor mégis lehetséges jót olcsón csinálni?
Hm.. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Touch-ko #119 üzenetére
De már megint "csodakütyü". Az isten Almáról nem lett most mondva ilyen, hardveres adottságok alapján is vannak jobb alternatívák. Csak nem Apple logó van rászitázva. Nem gyűlölöm az Apple-t, csak azt a hype-ot ami körülötte van, mert csak az lehet jó ami Apple. Nem éppen, de fordítva se így van.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Touch-ko #118 üzenetére
Csak neked, csak most:
Plays 720p, donwscales 1080p--> egyáltalán hogy került a képbe az 1080p?
Ja, csak azért, hogy oda tudják írni, hogy bezzeg a mini is leskálázza.Odaírják, hogy van 3g-re is lehetőség, csak persze kifelejtik, hogy nem az összehasonlításba vett 329$-ben, hanem az olyanok 459$-nél kezdődnek.
Folytathatnám, de értelmetlen.
Nem, te azt próbáltad magyarázni, hogy mennyire jó az embereknek, ha drágábban vesznek vmit, mert akkor a cégnek van profitja.
Nem kell sajnálni az amazont, tudja mit csinál.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Touch-ko #113 üzenetére
Ez a lista több, mint nevetséges, az érveidről pedig nem is beszélve.
Igen, valószínű, hogy a fogyasztónak jobb, ha drágábban kapja a terméket és a gyártónak több profitja van, shut up and take my money.
Tőlem nyugodtan élj ezen filozófia szerint, én maradok az ésszerű gazdálkodás pártján.
-
sszekacs
csendes tag
Touch-ko, most komolyan hagyjuk ezt a marhaságot.
Nekem is eredeti iPad-em van, plus Samsung galaxy S (főzőtt Jelly bean rom) és HTC One V (eredeti Sense).jelentem, az eredeti iPad sokkal jobban laggel mint a két telefon, főleg böngészés közben, de pl akkor is ha a háttérben új alkalmazást tölt le és képernyőt akarok görgetni.
Illetve a 2 év alatt kétszer újra indult. (A galaxy S meg vagy 5ször, de az főleg a főzött romok miatt. A HTC még sosem fagyott, vagy bootolt újra (4 hónapos).
Ok, az eredeti iPAD gyengébb, mint a fenti telefonok, de mondjuk nem is kellett anno multitaskolnia, illetve képernyőgörgetéskor csak ikonokat kell újrarajzolnia és nem widgeteket, stb stb.
Szóval csak azt a hülyeséget hagyjuk, hogy az ipad nem laggel, csak az android, és az iPad nem bootol újra néha, csak az android. Dehogynem. Ezzel együtt szeretem
, bár szerintem a következő tabletem Surface (office miatt, munkára is jó szabadság alatt), vagy android tablet lesz.
-
otoaak
tag
"Szerintem nem az a fail, amit te irtal, hanem az, hogy egy normal OS normal futtatasahoz 2-4 magos processor meg min. 1GB RAM kell."
Van egy abakuszom teljesen "smooth" rajta az "oprendszer" és még egyszer sem fagyott le én nyertem.
Tök jó, hogy saját magadat meg tudod győzni a hülyeségről de másokat ettől még nem kellene ezzel fárasztanod, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- EAFC 25
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest