- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Nem nehez felfogni.igenis szemelyeskedes amit irtal, ha tetszik ha nem. Tovabba az, hogy neked tetszik az, ha belekothetsz emberekbe, akkor az eleg szomoru.. Biztos jo sok baratod lehet...
Ha szerinted semmi rossz nincs abban amilyen hangvetellel irsz bizonyos HSZ-eket, (hozzateszem, volt akit ilyenert mar letiltottak innen, es volt mar figyelmeztetes is pont ezen a forumon) akkor ez sajnos mindent elmond rolad...
"Az, hogy mas mit ir, nem nagyon izgat,"
-ez egy forum, itt emberek kommunikalnak egymassal. Ha teged mas velemenye nem izgat, akkor mit is keresel itt?
Tovabba jo lenne, ha visszamennel az Androidos vagy Windows-os forumra, vagy oda ahonnan jottel, mert itt senkit sem erdekel a kotekedesed.(amit meg a forum szabalyzat is tilt)
-
Touch-ko
őstag
Nemartana elgonodlokodnod amiket irsz... Mas is irta, hogy a kommentjeid egy reszevel atleptel bizonyos hatarokat es tobabba nem en vagyok itt az egyetlen aki szerint ez szemelyeskedes.. Nah de mit varok egy olyantol, aki csak ezert jar ide.
Tovabba az eleg durva mar, hogy TE MAGAD ISMERTED BE, hogy kotozkotsz. Tehat ergo nem is ertem a fenti kerdesed...
Tovabba azt sem, hogy a moderator eddig miert turte az itt letedet.
-
Touch-ko
őstag
Igen ez volt. Aztan moge volt irva, hogy 'assembled in China'.
Emiatt volt aki belekotott.Ugrok-e ra? Ezzel siman becallottad, hogy mindezt csak azert irod mert szerinted ugrok ra, es ezt meg viccesnek is tartod. Ezt hivjak trollkodasnak. Idejossz kelteni a feszultseget es meg viccesnek is tartod. Azert ez sok mindent elarul rolad... En a helyedben erre nem lennek buszke.
Mellesleg a hulyesegnrk ezt a fokat nem nagyon birom elviselni, nah erre ugrok...
-
Touch-ko
őstag
"Az a jó ebben, hogy addig lesz miből élnem,amíg lesznek emberek, akik ilyen szakértelemmel rendelkeznek mint te."
-lol, ez azert eleg eros tulzas vol, nem gondolod? Te CSAK egy sima troll vagy aki minden Apple cikknel csak a feszultseget jon kelteni, vagy off-olni, pont mint most.. Nem hinnem, hogy te barkinek is tudnal segiteni, hiszen az irasaidbol, a gyenge probalkozasaidbol azt szurom le itt (nem csak en) , hogy sajnos Te magad is segitsegre szorulsz...
ez viszont mar nem vicces...
Lasd fenti HSZ-edet.."A china-t meg lehagytad az aláírásodból anno, elég egyértelmű okok miatt Ne ferdíts."
Kettonk kozul Te ferditesz:
Fennt azt irtad, hogy "Made in China".
Sajnos fogalmad sincs pontosan, hogy mi volt akkor az alairasom (latod, pont ezek miatt a dolgok miatt irtam nehany sorral, hogy mi a velemenyem rolad barmilyen szemelyeskedes nelkul..)Az "assembled in China"-t pont a ti trollkodasotok vegett valtoztattam meg, mert szamotokra meg 2012-ben sem esett le, hogy szinte mindent Kinaban gyartanak. Ami azutan jott, csak ostoba szemelyeskedes volt, mert mas indokot nem talaltatok, hogy belem kossetek....
Ezek utan pedig inkabb privat uzenetet irj, mert a butasagaidra nem szivesen reagalnek itt...
-
Touch-ko
őstag
Elvégre a made in china ciki lenne aláírásba nem?
Lol, legalabb emlekeznel ra rendesen....
-Mivel nem "made in China" volt... Mellesleg a vilagot is Kina gyartja, igy mar nem nagyon talalsz olyan termekeket amit nem ott gyartanak.Mellesleg nem ezért nem tudsz vitatkozni, hanem azért mert almán kívül szerinted más nem létezik.
- de letezik mas is. Probaltam mast is ezekbol tapasztalatokat is szereztem: A PC korszakot a 90-es evek elejetol( elotte is volt szamitogep otthon) hasznaltam DOS-t, majd Win3.1-tol egeszen XP-ig. Kicsit hasznaltam Ubuntut 9-et is, igaz csak nehany honapig.akkoriban az iPod-ot hasznaltam, es nem letezett ra iTunes, emiatt dontottem, hogy valltok. Majd jo par eve OSX-et. Telefonoknal pedig, okostelefont SE P800-tol (2002) hasznalok. Volt egy kis Motorola Win, majd A1000, aztan megint Windiws egy Samsung BlackJack-en, aztan pedig iPhone, 2008 ota. Emellett parhuzamosan hasznaltam Androidot rovid ideig tavaly (2.3 verzio). Probalgattam kulonbozo Androidos keszulekeket is. Szoval ugy gondolom, hogy a hozzaszolasaim tapasztalatra, es internetrol, ujsagokbol osszeolvasott hirekre vannak alapozva.Kivancsi lennek, hogy Te hany OS-rol rendelkezel tapasztalatokkal.
UI.: Tanuld meg mit jelent a nyáladzás. (gyk.: astonishing Steve Jobs idézetek használata is ide tartozik)
-Ez pedig maga az ostobasagmindegy, hagyjuk... Pont ugy mint az Apple hirekhez irt kommentjeid nagy resze.
En reszemrol befejeztem az OFF-olast.
-
Touch-ko
őstag
-
Touch-ko
őstag
Szerintem ekkora sikert nem lehet elerni jo tremekek nelkul. Az Apple azota novekszik, miota anno Jobs visszament a ceghez. Mindez `96-ban tortent. Egyszeruen szuggessztioval nem lehet elerni egy tobb mint masfel evig tarto sikersorozatot. Ha nincs jo termeked, akar meg hazudhatsz is, a kutya sem fogja megvenni.
A szuggesztio pedig eros tulzas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest