- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Ez szerintem ostobasag. Az emberek nagy resze nem azert vesz Apple termeket mert `nemtudja miert, csak agymosott lett` , hanem mert megtetszik neki a kulseje, vagy a tulajdonsagai, esetleg az, hogy nem kell vele szivni mint a konkurencia termekeivel...
En sem azert vettem iPod-okat, vagy iPhone-okat, esetleg Mac-eket, meg iPad-eket, mert `rabeszeltek`, hanem mert egyszeruen ki akartam probalni, es amikor lattam, hogy ez mukodik, vettem egy masik termekuket. Aztan megint egyet, mert nagyon jok, es igy tovabb. Ma mar minden tech cuccom Apple. Ezek szep osszeillo kozosseget alkotnak, jo erzes hasznalni oket, megbizhatoak, es amiota Apple termekeket hasznalok, csak a 3G-s iPhone-nal volt gondom, meg 2008-ban. Pedig lassan 1 evtizede hasznalom kulonbozo termekeiket.Van iPod-om ami tobb mint 6 eve mukodik, de hasznaltam 2002-es iMac-et is, epp februarban hagytam ott a regi lakasban, mert tul nagy volt (20kg
)es nem volt tobb hely es nem akartam cipelni. Teljesen jol mukodott minden rajta. Van rengeteg elso generacios cuccom ami a mai napig mukodnek, es teljesen karcmentesek.
Szamomra bevallt, es nem azert mert valaki rabeszelt egy Apple Store-ban.
Mindenki azt vesz maganak amit akar, de mas oromet trollkodassal es rosszindulatu megjegyzesekkel elrontani eleg nagy kocs_gseg (altalanositottam, es nem rad gondoltam).
-
Touch-ko
őstag
Hidd el, hallottam a konyvrol. Fentebb irtam is rola....
A vegeredmeny a fontos szerintem. Ha bemesz egy boltba venni valamit, akkor onnan lehetoleg mosolyogva gyere ki, az eladok legyenek baratsagosak, ereztessek veled, hogy fontos vagy, es a boltbol ugy menj ki, hogy erezd azt, hogy jo dontest hoztal, ergo elegedett vasarlokent hagyd el a boltot. Mivel miden baromsagert lehet perelni, ezert neked egy lepessel elorebb kell jarni mindig.
Nem agymosas az egesz, hanem igy lehet a legjobban eladni valamit. Az Apple is egy ceg aki penzt akar keresni. Valaki igy teszi, valaki ugy, hogy mas termeket masolja le, vagy lovagolja meg egy masik ceg sikereit, mindezt kozel 0 innovacioval.Az, hogy bizonyos dolgokat tiltanak, vagy csak maskepp oldanak meg mint egy Tescoban, az nem biztos, hogy hiba.
Vasaroltal mar Apple Store-ban? Nem APR-ra gondolok, hanem rendes Apple boltra..Ahany bolt, annyi szokas. Pl egy M&M's Store-ban teljesen mas a legkor, mint egy Armani X-ben, megsem szidod egyiket sem.
Hidd el tudom milyen emberek jarnak be egy Apple Store-ba.. A konyrol pedig inkabb semmit sem mondok, de valoszinuleg tobbet tudok az Apple hiring eventjeirol mint te.
-
Sir Ny
senior tag
,,nem is értem hogy jutottál el ide..."
pontosan innen:
,,Gyakorlatilag megtanítják, hogy kell a vevőt felmérni majd annak fényében a legjobban kihasználni, kizsebelni+elégedett és visszatérő vásárlóvá varázsolni,"
Úgy írsz, mintha szerinted elítélendő lenne ha valakit kielégítünk/elégedetté teszünk.
Ha rád vonatkoztatunk: te szeretsz elégedett lenni?
http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Elégedett
,,Magát lelkileg és testileg jól érző, többet nem kívánó.
Örömet érző, mert valami úgy történt, ahogy szerette volna."szerintem nem baj ha az emberek örömet éreznek. Te szeretsz örömet érezni?
megfordítva: szeretné azt akármelyik gyártó/boltos (az apple mindkettő!), hogy a vevői elégedetlenek legyenek? Visszajárjanak reklamálni, esetleg átpártoljanak, a konkurenciához menjenek?
Nem vagyok biztos abban, hogy pontosan megértem amit akarsz, hogy mi a bajod azzal ha valaki elégedetté, boldoggá teszi az embereket?
-
Touch-ko
őstag
Mi a megteveszto abban amit az Apple csinal? OH MY GOD!
Ha veszel valamit ami jobb mint amit elotte hasznaltal, volna kedved kesobb ugyanarra a sz_rra visszaterni ahonnan elindultal? Nem! Ezek az felhasznalok lesznek a markahu felhasznalok.Ez nem fekete magia, vagy agymosas, esetleg megtevesztes, hanem tapasztalaton alapulo tudatos vasarlas. Ha egyszer nekem valami tetszik, es szamomra tobb elonyosebb megoldast tud mutatni, mint a konkurens ceg megoldasai, akkor egyertelmuen a szamomra megfelelot fogom valasztani. Szamomra az Apple termekei a legjobbak, es emiatt sem erdekelnek a konkurens cegek termekei, mert noha nagyjabol kepben vagyok a tobbi ceg termekeivel kapcsolatban, megsem tartom megfelelonek azokat.
Az emberek tobbsegenek bevalik az Apple, es legkozelebb is azt fog venni. Persze lehet peldakat hozni,hogy nem igy van, de amig a szamok az eladasok novekedese mellett allnak, nincs mirol beszelni.Az Apple rengeteg olyan megoldast mutatott be, amit a konkurens cegek kesobb, mar a kitaposott osvenyt jarva mutattak be. A tobbi ceg sehol sem volt amikor az iPod-bol eladtak 300.000.000 darabot, vagy amikor az iTunes Store, a Mac OS, az iPhone, az iPad, az AppStore, a retina MBP, vagy a MBA, esetleg az iMac bemutatasara kerult sor. Azota minden ceg erintos telefonokat (az iPhone elott is leteztek nekem is volt p800-am, de nem lehet oket osszehasonlitani sem..) iPod szintu mp3 lejatszokat, tabletet, vagy all in one gepeket probal gyartani tobb-kevesebb sikerrel...
Mellesleg a marketing szeles lehetosegei minden ceg szamara elerhetoek..
-
madgie
titán
Kinek mi a bohóckodás, ezt a slideshow-t egy sz@ros egyes iPad-del raktam össze (256 mega ram, egymagos cpu...), képszerkesztésre is betyárjó a Snapseed, ugyanazt a u-point technológiát használja, mint a kedvenc nik software termékeim az asztali gépen (ps-ben és lr-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest