- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
#32839680 #307 üzenetére
"A Mac cuccok közti szinkronizáció viszont verhetetlen! Ezt aláírom, és 150k felett már lehet hogy én sem vennék droidot
"
Itt fogtad meg a lényeget. Az ökoszisztéma. Ha valaki vesz egy-két Mac-et, egy iPhone-t, egy iPad-et, egy Apple TV-t és ne adj Isten olyan fejlett országban él, ahol minden hozzájuk köthető szolgáltatás elérhető, akkor klasszisokkal egyszerűbbé tudja tenni az életét. Ezt nem tudja nyújtani még a Google többek között. Nekem marhára jól esik, hogy magán vonalon, nem kell bíbelődnöm az IT termékekkel, hiszen megteszem máskor, egyszerűen nagyobb részt csak mennek mint a mikróm.
A másik nagy probléma, a tabletek támogatottsága a developerek részéről. Ezt a problémát, még a Google is látja, ahogy Hugo Barra is nyilatkozta. Mondjuk nem is csoda, hogy kevésbé koncentrálnak egyelőre rá, hiszen a várható fizető kereslet és ezzel együtt a bevétel, még mindig lemaradásban van az Android platformon sok elemzés szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 06.03 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest