- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
roberto02 #191 üzenetére
A 3 szammal en kitorolhetnem... Ugyanis 3 szamnal tobb szamom van a telefonomban es mindet tudom hivni ugy, hogy ne aggodjak, hogy tul-e lepem a keretem. Mellesleg a 10K itt kb annyi mint egy vacsora ara egy atlagosnal kicsivel jobb etteremben. Vagy egy heti verletem...
Ez melle en iPhone-t vettem ami szerintem nem egy kategoria (ezt valamelyikotok mondta is) es nem kell aggodnom, hogy tulbeszelem vagy tul sok text-et kuldok..
Ezek utan merem azt allitani, hogy te tobbet fizetsz kevesebb szolgaltatasert, ha az aranyokat nezzuk, es igen te kevesebb szolgaltatasert harmadannyit fizetsz..Legy buszke de ne hulyezd le a masikat, mert neki mas telefonja van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged