Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Végig olvasva a topikot,1 kérdésem van,hogy a retekbe jön ide az android,meg a fáradtt nexus 4?
Még csak egy lapon sem lehet említeni őket,ugyanis teljesen más a rendszer,így felesleges a hasonlítgatás is.
Jöttök itt a hardverrel,meg hogy elavult...mihez képest?miért érdekel engem a magok száma,ha a készülék nem mutat gyengeséget(?)
Sony,samsung,htc,mind egy kutya,csak a gúnya más rajtuk,...nekem bőven megéri azt a felárat,hogy ezt az op rendszert használhatom!
És amit megint leszürtem itt a sok nagytudású irományábol,hogy 0,azaz zéró háttérismerettel dobálózik,szájkaratézik itt a topikban...még tart a nyári szünet mi?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erősebb processzorról és változatlan felbontású megjelenítőről árulkodik az új iPad mini kapcsán az iOS 7 fejlesztői béta változata.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest