Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz
buvartacsko #263 üzenetére
Es most miért hozod fel ezt, amikor odaírtam, "hogyha" ezek a specek lesznek, akkor gondolom ezt róla? Ahogy azt is elmondtam, hogy túl gyorsan fejlödik ahhoz a technológia, hogy 1 év múlva is ugyanazzal a procival hozzák ki a mini 2-öt, mint az iphone 5-öt. Akármennyire is kivered az optimalizációra, ahogy én a hardverre szoktam, azért ez már nem lesz elég.
Androidon pl. már vagy 3x-4x lett gyorsabb processzor azóta ugyanazon chipsetgyártónál. És ezzel nem azt mondom, hogy az android ennyivel jobb madafaka, de azt igen, hogy ami elsö félévben felsökategória volt, az már most lassan középkategória (itt megint nem csak a samura célzok, mint oly sok esetben sem azt teszem, avagy a túlárazott HTC-re). Tehát ha az apple lassabban halad máshoz képest, akkor az konkrétan fejletlenebb lesz sebességben biztos.
Hát csak az is van emellett, hogy a csúcstelefongyártók legtöbbször ezenkívül is raknak be extra funkciókat. Ezen a téren (föleg appok) még jól állnak az IOS-nál, és egy kis pénzbefektetéssel a világ egyik legnagyobb felhalmozott összegéböl más téren is elönyt szerezhetnek. Vajon miért nem teszik? Ja, megint az a fránya kapzsiság, pedig csak pármillió dolcsi kellene a 100 milliárdból.
Egy 35 ezer forintos telefon valóban majdnem mindent tud az android tudását is figyelembe véve. Attól, hogy nem futtatja a konzol-szintü grafikát, amit az nvidia/snapdragon bemutat, nem fogok szörnyethalni. Kínából rendelve, ami tudom egy szervíz-bérletet váltott embernek nem opció, "csak" a real racing 3-at elfuttatja ennyiért. Amúgy a különbség még annyi, hogy 1-2 funkció 1 helyett 2 mp-ig tölt néhanapján.
Ha ellopás után kezdenek vele valamit, attól nem leszek idegesebb, mintha nem kezdenének vele semmit. De tényleg jó funkció.
Dehogynincs, csak gyorsan fejlödik a világ. Az androidos telefonok 1-2 magát "prémiumnak tekintö" vállalaton kívül mindig a lehetö maximummal jönnek, ha csúcstelóról beszélünk 200ezerért. Ha meg nem, akkor minden kínai szintén csúccsal jön 100ezer körüliért. Procit leszámítva is kapsz mindenböl csúcsot 40-töl kezdve.
Abban igazad van, hogy majdnem mindenki kapzsi, mármint a cégek vezetöi. De kivétel itt is van a xiaomi személyében, na ök a telefonjaikra egy centet sem raknak rá "prémium", "jó szoftveres támogatottság", "garancia", "drága a fejlesztés", "jó extra funkciók", vagy "legfejlettebb hardver" címszó alatt. Pedig (számunkra a garanciát kivéve) minden jellemzö rá. Személyes vélemény, és mások tapasztalatain alapul, meg a viszonyításon más vállalatok hozzáállásához. Emellett a többi tényleg gusztustalan a ilyen álszent beszédekkel, meg hogy a legnagyobb bevételt sajtolják ki a piacgazdaságban, hogy arany wc-papíruk legyen. Inkább a kommunizmus te jó ég. Aki a tetején áll, az nem tett annyit az embereknek, hogy ennyi pénzt kapjon ebböl. Így az emberek nem örülnek annyira, hogy 1 ember jobban mosolyogjon, mert a termékeket 2x az eleve bevételezö felett tartják. Pfuj.
Bocsánat, picit elragadtattam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erősebb processzorról és változatlan felbontású megjelenítőről árulkodik az új iPad mini kapcsán az iOS 7 fejlesztői béta változata.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest