Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blackydan

senior tag

Bocsánat, hogy belepofátlankodok ebbe a "beszélgetésbe" de azért hihetetlen, hogy nem lehet normálisan beszélgetni, illetve véleményt cserélni mert egyből 2 hsz után jön a személyeskedés....
    Nem akarok senkit letolni, de vegyétek már észre, hogy az emberek az Apple-el nem akarnak "menőzni", imádom ezeket a hozzászólásokat...
    Persze Magyarországon persze lehet ez menő mert drága meg minden, de azért nézzetek már kicsit az országhatáron túlra is ! Külföldön a csúcsmobilokat mindenki elhozhatja ingyen vagy 30-40 fontos/eurós upfront cost ellenében... nem is vészes havidijért. Szóval ez a menő dolog nem igazán játszik, mivel egy egyszerű utcaseprűs melós is i5 vagy galaxy 4-et tapizhat és meg is teszik... Sok munkatársamnak van iphone készüléke, szeretik használni mert olyan mint egy igásló: jól teszi a dolgát és kész, nem omlik össze, egyszerűen átlátható még egy 60 évesnek is. Sokak nem játszanak, sőőőőt a widgeteket sem cserélik, telefonálnak, böngésznek, videókat nézegetnek, és ellőnek pár képet. Arra meg tökéletesen jó a fent emlitett telefon. Én egy HTC One-t nyúzok most, de a munkahelyemen ősztől kapunk új iphonokat, hát én tuti nem fogok fújjogni... amire én fogom használni arra tökéletes lesz.

Új hozzászólás Aktív témák