- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAKKERMANN
csendes tag
Engem rohadtul nem érdekel, hogy mennyiből jött ki maga a hardver. nagyon könnyű tartani, hagyon jó minőségi összeszerelés, és ezt meg kell fizetni!
Azért választottam Air-t mert a piacon nincs még ilyen jól támogatott, így összerakott, és ilyen stabil tablet.
Bárki bármit mond, szerintem az Apple a tabletkirály (ezt HTC One Max-ról írom), nem azért, mert ő adja el a legtöbbet, vagy neki a legtöbb a nyeresége, vagy a legjobb reklámjai vannak (sőt), hanem azért, mert tabletből az Apple hozza ki a legtöbbet. Kamerán kívül minden tekintetben erősebb bármelyik jelenlegi tabletnél.
Mondhatjátok hogy nem, de ez sajna igaz. Próbáltam Tablet Z-t, Note 10.1 (2013)-at, de semelyik nem tudott annyira meggyőzni, mint most az Air. Leszarom a hype-okat engem csak a minőség, stablilitás és a használati képességek érdekelnek (Android userként mondom.)
- Üzemidő
- Jó szoftverezettség
- Kiváló súly, összeszerelés
- Erős hardver
- Kinézet
- Majdnem a legjobb kijelző a piacon (Google Nexus 10 64pixellel köbbet mutat)
- iOS7
Adriod párti is vagyok, de sajna az akad, mint af*s. Tapasztalat: HTC One Max, Galaxy S4, Note III, Tablet Z, LG Optimus 4X HD= Eddig senki nem képes Androidra optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged