- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Mondom, nem tetszik az sgs2. Nem egységes, nem olyan smooth, várnom kell a frissítésekre, amoled, és műanyag.
Szerkesztésedre:
A nem tetsziken más érvet hajlandó vagy előhozni?
Igaz fent írtam érveket, de vedd semmisnek, mert nem, nem akarok érveket hozni, és vitát kezdeményezni. Nekem nem kell és kész. Fogadd el, hogy másnak nem alternatíva egy Androidos telefon/tábla. Ne törődj azzal, hogy miért nem. Én sem törődöm azzal, hogy neked miért nem kell iOS. Szíved joga. Ahogy nekem is.Fogalmazzunk röviden úgy, hogy olyan érveket hoznék, amiket vagy megcáfolnál, vagy megoldást kínálnál, ami számomra vagy nem elfogadható, vagy pedig a tapasztalataim alapján nem adnék igazat.
-
joey04
titán
Még iPhone 3G mellé vettem őket, a legjobb a HTC Hero volt (már az tetszett a legjobban). Próbáltam aztán i4 mellé 2 magos gépet is, 2X, de az sem jött be. Főzött romokkal sem, bár hozzáteszem, én nem is vagyok hajlandó ilyenekkel foglalkozni mint rom meg launcher csere. Megveszem, és működjön.
Mostanában Sensationt meg SGS 2-t volt szerencsém próbálgatni, de nem tetszenek. Egy WP7-es Lumia 800 már jobb alternatíva számomra, de jelenleg arra sem váltanék.
-
joey04
titán
Hát én 3X váltottam androidos készülékre, többet nem kérek belőle, köszönöm.
a specifikáció nem igazán érdekel. Inkább vennék papíron gyengébb HTC-t pl, mint erősebb Samsungot. Kivétel a Nexus, de azt is csak a support miatt részesíteném előnyben egy HTC-vel szemben. Mindenki a saját szempontjai alapján dönt. Engem nem érdekel milyen processzor van benne. -
joey04
titán
Elég nagy. Én ki vagyok számolva. Hiányozna máshonnan. Mert ugye 5600+1000 ft a telefonszámlám: ikon200 + mellé 1GB extra mobilnet, a keretben lévő 1GB-hoz. Kb 1,5GB megy el havonta, maradna 500MB, spórolással valamivel több. Kényelmesen elég lenne iPadre az 500MB+ adatmennyiség. Szóval a tablet árán kívül nem lenne rendszeres plusz kiadásom mellé. Ez nekem igencsak fontos.
-
joey04
titán
Így van, én is kb így használnám, ezért írtam, hogy ritka lenne az, ahol használni szeretném a net funkciót, de nincs wifi. Hirtelen hosszabb vonat vagy buszút jutott eszembe, de ott tapasztalataim szerint a 3G is meghal vidéken. Mondjuk néhány vonalon van wifi, de vegyesek a tapasztalatok, amiket hallok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest