- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Egységes? Nem olyan faék, mint a szifon?
Smooth, legalább annyira, mint a szifon. Akadás nincs egy szál sem. Várni? Ez gyártó függő. Nexuson nem kell semmi extrát hozzáadni, ezért jön hamarabb
Amoled: Ez érdekes. RGB mátrix, nem túlszaturált. Innentől kezdve nem tudom, mi baj lehet még. Talán a beégés. Az meg olyan, mint a sárgulós retina
Műanyag. De legalább össze van rakva. Nem vitatom, nem a legjobb, de az üvegnél még mindig jobban bírja.
-
zooole
senior tag
2X-et mindenki leszólja. Én is.
SGS2-nél a 2 mag viszont nagyon előjön. Bekapcsolod és megy. Ez a felsőbb kategóriában is igaz. Még egyszer mondom, nem kell launchert, ROM-ot cserélni. Az csak egy lehetőség ha nem tetszik az alap.
iOS-ben nekem nem jön be a sok korlátozás. Örülnék, ha lehetne változtatni, de nem így van. Ezért nálam kiesik.
A nem tetsziken más érvet hajlandó vagy előhozni? Nincs vele bajom, de akkor én nem folytatom ezt a beszélgetést, mivel nincs értelme.
-
zooole
senior tag
Én inkább objektíven nézem a dolgokat. Telefonvásárlásnál is így volt.
Nem azért vettem SGS2-t, mert droid párti vagyok. Sokáig i4-en gondolkoztam. Viszont jelenleg a droid sokkal több mindenre használható, nem korlátolt.
Ami igazán nagy előnye az iOS-nek az a sebesség és az alkalmazásbolt. Szerintem a market elég nagyra nőtt, hogy megtalálhassam azt, amit szeretnék. Sebességben pedig SGS2 nem csak felnőtt, de túl is.
Transformernél is valahogy így van. Van alatta vas, túlszárnyalja akármelyik droidos, vagy iOS-es, WP7-es kütyüt.
iPad 2 ennyiért egyszerűen el van maradva tőle. hardveresen elég durván.
Az egyetlen ami felhozható ellene, a 3G hiánya.
-
Mr. Byu
aktív tag
Ja, az meg a másik kérdés, hogy itt a szegény magyar valóságban kik engedhetik meg maguknak, hogy a mobilhoz tartozó előfizetés MELLÉ fenntartsanak teljesen külön egy mobilnetet 2 éves hűséggel csak az iPad miatt...
Na, nyilván aki már majdnem 200 ezerért megveszi a legdrágább modellt, azt nem vágná haza havi 2000 Ft pl. egy 500 megás mobilnetért, de maradjunk annyiban... szerintem nem jellemző.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest