- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
A BT filekuldes akkor nem illegalis, ha sajat videot, kepet, dokumentumot akarsz atkuldeni a masiknak, amit TE keszitettel.
Megneznem azt a videot, amit TE BT-n akarsz atkuldeni. Ma mar minden normalis telefon hd videot keszit, aminel par perces anyag 300-400 mega. Ezt nem hinnem, hogy kuldeni akarnam BT-n
Az egyeb celu felhasznalasa illegalis. Ezt el kell fogadni. Ahonnan az Apple szarmazik, abban az orszagban ez illegalis. Ilyen egyszeru.Az iTunes-bol egyertelmuen kiszallna az osszes ceg igy nemcsak az Apple, hanem MI FOGYASZTOK is rosszul jarnank. Szerinted hol talalsz akar csak hasonlo mennyisegu tartalmat amit ilyen szinten fel tudsz hasznalni? Gondolok itt most az iPad, iPhone Mac Apple TV kombora.
Szerintem siman megeri a BT hianya, hogy tudj megvasarolni tartalmakat, olyanokat amelyeket mashol nem talalsz meg es termeszetesen legalis (nem a torrentre gondolok)Senki nem nyer vele igazan?
Szerintem pont nyernek. A kiadok, az Apple es mivel a kiadok nem hatralnak ki, hanem egyre tobb tartalom valik elerhetove, igy MI A FOGYASZTOK IS NYERUNK RAJTA.Hasznosabban is el lehetett volna tolteni a fejlesztesre szant idot? Szerinted, mi az ami hianyzik az iOS-bol? Uj design? Kivancsi lennek, TE hogyan oldottad volna meg ugy, hogy szep, jo, es gordulekeny legyen az uj GUI.
Esetleg varom a listat.A fejlesztesrol meg annyit, hogy pont a zold kuka 4.1-es verziojanal mar nincs flash tamogatas. Eddig a kuka hivoi ezzel szidtak az iOS-t. Ma beleolvastam a forumba (nem mentem trollkodni, mint ahogy egyesek jonnek ide csak beleolvastam) es szinte mindenki azt mondja, hogy felesleges. Olyanok is, akik ezelott az Apple-t szidtak, pont emiatt a hianyossaga miatt. Szoval amit az Apple mar 5 eve nem hasznal, az most kikerult a kuka OS-bol is. Ennyit a konkurens ceg(ek) fejlodeserol..
-
Everman
addikt
"Ha annyira akarsz, tudsz fegyvert vásárolni legálisan és ki tudsz menni vele a térre. Ha pedig legálisan szerezted, akkor vagy engedélyed is van rá, így nem tepernek le marcona egyenruhások, vagy nem kell rá engedély és megint ott vagyunk, hogy nem tepernek le."
Próbáld meg mondjuk itthon a Hősök terén, de előtte szólj, hogy menjek filmezni
"van, ahol fűré lépni tilos, vagy kutyát sétáltatni, de megteheted."
Teljesen igazad van, átmászhatsz a kerítésen és lophatsz a szomszéd gyümölcsöséből, max pofán ver, ha rajta kap. Feltörheted az iOS védelmét telepíthetsz BT protokolokat és használhatod a fájltranszfert, max, ha olyan helyen csinálod, ahol nem lehet, ott nyakon csapnak érte. Hol itt a különbség?
-
Touch-ko
őstag
``Ennyi erővel menjen mindenki börtönbe, magánzárkába, akkor biztos nem lesz bűhözés. A szabadság korlátozása vmilyen illegális tevékenység visszaszorításáért nem etikus és dícsérendő. Ezt egy értelmes ember felfogja, egy elvakult fanatikus meg nem.``
Nem fogok 200 soros velemenyt irni, mert ugysem erted, vagy nem akarod megerteni.
Arrol van szo, ha az iTunes-nal megvasarolt tartalmakat BT-n kuldozgetnek az emberek, akkor egyreszt illegalis magatartast tanusitananak, masreszt az iTunes Store tartalmak miatt sem lenne etikus. Amugy szrencses vagy, mivel TE donthetsz arrol, hogy megveszed-e az Apple termekeit, avagy sem.Senki sem tart pisztolyt a fejedhez! Ha nemtetszik az Apple hozzaallasa? Akkor NE vedd. Nem szereted az Apple-t? Akkor NE olvass rola. Nem tudom egyszeruen megerteni azt, aki elvbol gyulol valamit, vagy csak nem erdekli ot es megis olvas rola. Nem tetszik? NE OLVASD. Eleg paradoxon (remelem tisztaban vagy a szo jelentesevel).
``De ha egyedül nem megy a vita, kérd meg apukádat, hogy segítsen. Mondjuk azzal dicsekedni, hogy rég nem tallálkoztál a családoddal... A getto-s bandák szoktak ilyet csinálni, nem értelmes, kultúrált emberek.``
Gettos banda? Mivel nem a szomszed faluban, de meg nem is a szomszed orszagban elek ezert nehez minden heten talalkozni veluk.
Gettos bandak? Szeretnel TE igy elni ahogy en, ilyen helyen, ilyen korulmenyek kozott...Tovabba visszaterhetnenk az eredeti temahoz? Te mint Apple hater, mit gondolsz a fennt emlitett megoldasrol? Nekem tetszik, bar funkcioja nincs, de ettol is jobb erzes lesz hasznalni.
-
Everman
addikt
"A szabadság korlátozása vmilyen illegális tevékenység visszaszorításáért nem etikus és dícsérendő. Ezt egy értelmes ember felfogja, egy elvakult fanatikus meg nem."
Pedig erről szól az összes létező törvény és szabályozás, egy értelmes ember ezt felfogja.
Mondjuk ballagj ki egy forgalmas térre pisztollyal a kezedben és csodálkozz rá, ha pár perc múlva marcona egyenruhás emberek a földre tepernek
pedig te csak azt csináltad amihez éppen kedved volt és milyen jogon korlátoznak benne
Néha tényleg elcsodálkozom rajta, hogy egyes emberek hogy tudnak ilyen elvakultan, minden józan észt félresöpörve gyűlölni egy terméket, vagy gyártót.
-
Touch-ko
őstag
Tevhit?
Mi abban a tevhit, hogy a kollegaim mind iPhone-t hasznalnak. Gondolom TE tobbezer kilometerrol tudod, hogy EN, illetve tobb tucat kollegam milyen telefont hasznalunk..
Tovabba mit is latok? Azt latom, hogy TE idejossz szetoffolod a temat, trollkodsz. Viszont ezt NEM csak en latom, hanem rajtam kivul eleg sokan meg. Szoval ez is TENY!Menj inkabb szedjel fuvet, attol megnyugszol....
Apam nem tamogat semmit, teljesen onnaloan elek, sot, eleg regota nem is lattam se ot, sem a csaladom tobbi tagjat, ergo ez csunyan melle ment... Sebaj, majd kinovod a trollkodast. Vagy megsem?
-
Touch-ko
őstag
-
Touch-ko
őstag
Szoval senkit sem erdekel, hogy mit lattam? Ertem, szoval a tenyek hidegen hagynak. Engem meg az nem erdekel, hogy TE ide miket irkalsz, szoval a tovabbiakban hanyagolj. Nem kell valaszolnod, tovabba szerintem SENKIT sem erdekel, hogy TE ide miket irkalsz, szoval szerintem teljesen felesleges a jelenleted. Nem hasznalsz ilyen telefont, nem is erdekel a tema tedeg, csak jossz, es trollkodsz...
-
Touch-ko
őstag
Sikatori banda? A sikatori banda nehany tagja 2-3 diplomaval rendelkezik, nehanyan 3 is nyelvet beszelnek, felsofokon, valamint a fizetesuk havonta tobb, mint a te eves fizetesed. Ennyit a sikatori bandamrol...
Tovabba nehany idiota szetoffolja a temat, majd te is jossz az ertelmes beszolasoddal, es ezek utan meg van arcod azt irni, ha nem tetszik a trollok lazadasa, akkor nem muszaly olvasni. Eleg vastag bor van az arcodon...
Eloszor is, EN, illetve meg sokan masok rendeltetesszeruen hasznaljuk a forumot, nem trollkodunk, (mint ahogy TE tetted a hsz-eddel) nem anyazunk, es ezek utan meg TE irod NEKEM, hogy ha nem tetszik nem muszaly olvasni? Rohejes vagy, komolyan mondom...
-
Gadgetfan_
senior tag
Ez így rendben is lenne, ha nem mindig azon indulna el a flame ebben a témában, hogy valaki végső "érvként" bedobja, hogy "ezmilyenmár" hogy az iPhone ezt nem tudja, bezzeg a... Nem tudja mert az Apple szerint ez felesleges funkció, és számos más lehetőséggel ki lehet váltani, és nyilván aki iPhone-t vesz ezzel egyetért, különben nem venné meg. Akinek meg fontos BT-os fileküldés, az vesz más telefont. Van válaszék elég. De ezt az érvet vannak akik képtelenek elfogadni és beindul a fingreszelés tucatszorra. Nem vagyok elvakult fanboy, sok olyan "hibáját" fel tudnám sorolni az iPhone-nak amit nem tud, de én örülnék neki (pl. kikapcsolt állapotban ébresztés, sms-ek tárolása, rendezése stb...), de speciel ez nem tartozik közé, szerintem felesleges funkció.
(#119) <Adamsky> Te meg képtelen vagy elfogadni, hogy vannak funkciók amik szép lassan kikopnak. Nem lehet mindent megtartani csak azért, mert egyszer valakinek még valamikor szüksége lehet rá. Ilyen szerintem az FM rádió, az MMS, vagy a szolgáltatásokban meg a hangposta, ami szerintem pár éven belül csak emlék lesz. A mobil internet elterjedése sok mindent felülír lassan...
-
Gadgetfan_
senior tag
40 éves vagyok, 16 éve használok mobiltelefont, ÉLETMBEN EGYSZER használtam BT-os fájlküldést, kb. hét évvel ezelőtt. Akkor most nekem hasznos lenne?
Akinek van egy hangyaf@sznyi esze, az fel tudja fogni, hogy vannak emberek, akiknek a legkevésbé sem fontos, hogy lehet-e BT-on fájlt küldeni.Innen nézve a dolgot kábé rád is áll amit Evermanról írtál, talán gondolkodj el ezen...
-
Everman
addikt
A nagyvárosokban azért fostalicska (legalábbis a mobilnet), mert egy cellában elég szép mennyiségű mobil fordul meg, ez egy tanyán nem egészen így van.
"Ez a ficsőr egyébként meg elképesztően marhaság"
Én inkább apró figyelmességnek tartom, ami sajnos a droid kocka szemléletéből gyökeresen hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest