- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Fárasztó és unalmas már ez a mindig ugyanoda kilyukadó parttalan és értelmetlen vita. Kiszálltam...
-
Gadgetfan_
senior tag
Először is mert drágítja a készüléket, mert liszenszdíjat, jogdíjat stb. kell fizetni utána (ha csak mondjuk 2 dollárral több, az pl. 50 millió telefonnál, már komoly összeg) , másodszor amikor azon rugóznak, hogy mickro sim, vagy nano sim, mert annyira kell a hely a telefonban, ez nem lehet kérdés. Minden gyártó eldönti, hogy mit tart fontosnak a telefonjába, nyilván előbb feltérképezve a júzerek igényeit. NEM LEHET MINDENKINEK MARADÉKTALANUL MEGFELELNI! Az Apple így döntött, a felhasználói elfogadták ezt, mert nyilván nem érzik hiányát. Nem tudom hogy írhatnám még jobban körül, hogy érthető legyen.
"akinek kell, használja, akinek nem kell, az meg nem."
Ezzel a logikával, miért nincs fizikai gomb, miért nincs stylus, miért nincs kihúzható antenna stb... ezekre is szükség lehetne időnként ha úgy alakul
-
Gadgetfan_
senior tag
Ez így rendben is lenne, ha nem mindig azon indulna el a flame ebben a témában, hogy valaki végső "érvként" bedobja, hogy "ezmilyenmár" hogy az iPhone ezt nem tudja, bezzeg a... Nem tudja mert az Apple szerint ez felesleges funkció, és számos más lehetőséggel ki lehet váltani, és nyilván aki iPhone-t vesz ezzel egyetért, különben nem venné meg. Akinek meg fontos BT-os fileküldés, az vesz más telefont. Van válaszék elég. De ezt az érvet vannak akik képtelenek elfogadni és beindul a fingreszelés tucatszorra. Nem vagyok elvakult fanboy, sok olyan "hibáját" fel tudnám sorolni az iPhone-nak amit nem tud, de én örülnék neki (pl. kikapcsolt állapotban ébresztés, sms-ek tárolása, rendezése stb...), de speciel ez nem tartozik közé, szerintem felesleges funkció.
(#119) <Adamsky> Te meg képtelen vagy elfogadni, hogy vannak funkciók amik szép lassan kikopnak. Nem lehet mindent megtartani csak azért, mert egyszer valakinek még valamikor szüksége lehet rá. Ilyen szerintem az FM rádió, az MMS, vagy a szolgáltatásokban meg a hangposta, ami szerintem pár éven belül csak emlék lesz. A mobil internet elterjedése sok mindent felülír lassan...
-
Gadgetfan_
senior tag
40 éves vagyok, 16 éve használok mobiltelefont, ÉLETMBEN EGYSZER használtam BT-os fájlküldést, kb. hét évvel ezelőtt. Akkor most nekem hasznos lenne?
Akinek van egy hangyaf@sznyi esze, az fel tudja fogni, hogy vannak emberek, akiknek a legkevésbé sem fontos, hogy lehet-e BT-on fájlt küldeni.Innen nézve a dolgot kábé rád is áll amit Evermanról írtál, talán gondolkodj el ezen...
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem hiszem el, hogy fórumról fórumra, huszadszorra is ezen a nyomorult BT-on folyik a meddő vita!
IGEN!!!!!444négy Nincs az iPhone-on Bluetooth-os adatküldés, mea culpa, hogy mégis ilyen leavult ócska szart használok, és így nem jutokhatok be az "igazak szektájába", ahol a nagy szent szertartáson összejönnek a júzerek, és holdtöltekor a Grand Canyon mélyén, ahol még térerő sem jár, csengőhangokat és képeket osztanak meg egymással, és örülnek neki vala, mert láták, hogy ez így jóóó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest