- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Touch-ko #213 üzenetére
"Szoval amit az Apple mar 5 eve nem hasznal, az most kikerult a kuka OS-bol is. Ennyit a konkurens ceg(ek) fejlodeserol.."
Ez nem egészen pontos, mert a Google és az Android mint OS, alapból soha nem is támogatta a Flasht. Az Adobe volt a cég, amelyik eddig elkészítette ezt a kiegészítőt és ők álltak le teljesen fejlesztéssel és támogatással.
-
Lirion
addikt
válasz
Touch-ko #210 üzenetére
Arrol van szo, ha az iTunes-nal megvasarolt tartalmakat BT-n kuldozgetnek az emberek, akkor egyreszt illegalis magatartast tanusitananak
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar-e illegális magatartást tanusítani vagy nem. Pláne annak fényében, hogy több ország engedélyezi a magáncélú másolást, ahol a bt-s fájlküldés nem feltétlenül illegális.
masreszt az iTunes Store tartalmak miatt sem lenne etikus
Az illegális dolgok általában nem etikusak, de itt nem erről van szó, hanem arról, hogy az itunes-ból kiszállna az összes kiadó és ez elég izmos bevétel kiesést jelentene a cégnek. Tiszta profitmaximalizálás az ok, semmiféle etika.
De különben át lehet dobni azokat a zenéket mailben is vagy directwifin a videokat.. Szóval ma már, amikor annyira elavult a bt és egyéb fejlett adatátviteli technológiák vannak, igazán gyér magyarázat az, hogy jogi okok miatt hanyagolják a bt-s fájlküldést. Aki akarja, megoldja máshogy, aki viszont néha tudná használni, az szívni fog. Senki nem nyer vele igazából.Nem tetszik? NE OLVASD. Eleg paradoxon
Ez nem paradoxon. Guglizd ki, ha nem hiszed, nem fogom elmagyarázni.Szeretnel TE igy elni ahogy en, ilyen helyen, ilyen korulmenyek kozott...
Messziről jött ember azt mond, amit akar. Egyébként meg nem, biztos nem szeretnék úgy és ott élni, ahol te.Te mint Apple hater, mit gondolsz a fennt emlitett megoldasrol?
Azt, hogy a fejlesztésre szánt időt hasznosabb dolgokra is fordíthatták volna. Értelmetlen csicsa. De ezt már leírtam korábban is. -
Lirion
addikt
válasz
Touch-ko #203 üzenetére
Ennyi erővel menjen mindenki börtönbe, magánzárkába, akkor biztos nem lesz bűhözés. A szabadság korlátozása vmilyen illegális tevékenység visszaszorításáért nem etikus és dícsérendő. Ezt egy értelmes ember felfogja, egy elvakult fanatikus meg nem.
A tévhit nem az, hogy sok ismerősödnek van iphone-ja. Ezt még egy 5 éves is tudta volna.. De ha egyedül nem megy a vita, kérd meg apukádat, hogy segítsen.Mondjuk azzal dicsekedni, hogy rég nem tallálkoztál a családoddal... A getto-s bandák szoktak ilyet csinálni, nem értelmes, kultúrált emberek.
-
-
-
-
dani3l
őstag
válasz
Touch-ko #182 üzenetére
Ezt en sem ertettem sosem, ha valaki egy 100+ ezres telefonnal jar, miert nincs mobilnete, szerintem egy okos telefonhoz ez mar alap, különben nem okos, csak max nem annyira hülye.. Nyilvan mindenkinek szive joga eldönteni, mire költi a penzet, es lehet, hogy nem engedhet meg maganak mindenki mobilnet elöfizetest (csalad, vagy akarmi miatt), de amikor egy 200 ezres telefonra futja, akkor ez nem kicsit vicces indok szerintem..
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Touch-ko #182 üzenetére
Alapból az iPhoneon kívüli többi okosteló usernél sem értem, hogy minek van neki, ha nincs rá net előfizu. Ezek a telefonok elsősorban online kommunikációra vannak kitalálva, pont az a lényeg hogy ott van a zsebedben egyből minden, egy kütyüben. Aki havi 600 forintot nem tud kifizetni egy netcsomagra, aminél ráadásul nincs túlforgalmazási díj, az ne vegyen már okostelót, mert nem úgy tűnik, hogy szüksége lenne rá.
-
válasz
Touch-ko #156 üzenetére
Szerintem a vita abban a fázisban régen nem arról szólt, hogy valaki kifogásolta volna, hogy az iPhone-ban nincs BT file küldés, hanem arról, hogy többen azt mondták, hogy az egy általánosságban (tehát iPhone-tól függetlenül) felesleges funkció, és ezzel nem értett egyet néhány emberke (pl. [link]).
Azzal szerintem mindenki egyet ért, hogy egyre kevesebb embernek van rá szüksége, de sokan szeretnének mobilnet által nem lefedett helyen fájlokat küldeni egyik készülékről a másikra. -
Lirion
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest