- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
FoxiestFox #194 üzenetére
Hiszti? Nem hiszti, javaslom egy ertelmezo keziszotar beszerzeset mivel a hiszti szo jelentesevel nem vagy tisztaban...
Pusztan megjegyeztem, epp ugy, ahogyan te, csak a smiley hianyzik..
-
Touch-ko
őstag
válasz
FoxiestFox #191 üzenetére
Most tenyleg ebbe kell belekotni? Nem MO-n elek...
Bar, ha kritizalsz, erdemes lenne megnezni a kis kezdobetut, valamint a mondat vegerol hianyzo pontot. Igen a TE kommentedrol beszelek..
-
dani3l
őstag
válasz
FoxiestFox #186 üzenetére
"múltkor pl autóban hallgattunk zenét a telómról fm transmitter segítségével a rádión, ismerősömnek megtetszett néhány, és átküldtem neki így"
Igen, többek között pontosan ezert nincs az Apple telefonjaiban ilyen lehetöseg. Nekik az iTunesbol is eleg nagy bevetelük van, mi lenne, ha mindenki küldözgetne összevissza a zeneket?
Ettöl függetlenül persze ilyen esetekben hasznos tud lenni, de ez pl pont nem egy olyan dolog, ami olyan marha sürgös lenne, hogy nem tudnam atdobni mondjuk este skypeon/mailben/stb a havernak.
Egyebkent nekem van BT-m, de föl szoktam irni, ha valami olyan van, aztan ha hazamegyek letöltöm. Vagy ami a gyakoribb, Shazamot elindittom, fölveszi, aztan ha esetleg valamiert nincs net, akkor nem keresi meg egyböl de eltarolja a mintat, es amint netközelben vagyok mar nezhetem is, hogy mi volt az, aztan tölthetem le. Mondjuk utobbinak feltetele az okostelefon ugye, de most amugy is azokrol van szo. Elöbbi meg megy akarmilyen butafonnal is. -
Everman
addikt
válasz
FoxiestFox #176 üzenetére
"szoval pc-rol mobil eszkozre nem gyerekjatek, mobil eszkozrol mobil eszkozre pedig igen?"
Egyébként igazad van, doksik, képek és pdf-ek esetén, amiket a géptől távol akarok használni valóban a felhőt (Dropbox, GDrive) használom.
De egy romot, vagy telepítendő fájlt egyszerűbb közvetlenül a készülékre tölteni, mert azt nem szándékozom/tudom más eszközön igénybe venni, így nincs értelme megosztani.
"igazan nem ertem, mi rossz van abban, ha egy szolgaltatofuggetlen helyi adatatviteli szabvany is rendelkezesre all, foleg ha az fejlodik is"
Még mindig nem érted...
Egyrészt, mert két mobil között ritkán van szükség adatcserére (egyszerűen a hétköznapi életben erre nincs értelmes ok, a mobilok még ma sem fő rendszerek, hanem csak kiegészítők, így nem ezeken fogunk elsődlegesen képeket, videókat nézni, doksikat olvasni, hanem egy desktop gépen, vagy notebookon, így értelmetlen egy adatcserénél közbeiktatni) és ha mégis, akkor a BT erre még mindig lassú és körülményes.Másrészt már vannak erre a feladatra gyorsabb és kényelmesebb megoldások, amik elterjedését pont az elavult technológiákhoz való ragaszkodás hátráltat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
FoxiestFox #176 üzenetére
PC-nél tök egyértelmű, hogy szükség van rá, mert szinkronizálsz. Alapból egy kütyühöz már úgy járnak a töltők, hogy egy kis kocka, meg rajta usb nyílás. Élmény lehet mindig rohangálni a falban lévő töltőhöz a kábellel, meg a géphez vissza. Nem az adatátvitellel van baj (bár bluetooth-szal tetű lassú), hanem a felhasználási móddal. Zsebből zsebbe minek küldözgessek, meg mit? De otthon egyértelmű, hogy lemented, hogyha készül valami kép vagy videó, mert a belső átlagos 16gb-os tárhely nem elég semmire. Arról nem is beszélve, hogy n-es wifin, 10MB/s-el is tudsz másolni (megabájt, nem megabit), legalábbis nálam ennyi volt a max, de lehet hogy többet is tudna.
-
dani3l
őstag
válasz
FoxiestFox #178 üzenetére
Azokat meghagyjak az S3-nak szerintem, elvegre az az onatural telefon, nem?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #21 üzenetére
persze mert ezt még egy 3000ft-os teló is tudja.Inkább ezeknek a hiánya zavar a szuper iphonemba.
Attòl függetlenül szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest