- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
FoxiestFox #186 üzenetére
"múltkor pl autóban hallgattunk zenét a telómról fm transmitter segítségével a rádión, ismerősömnek megtetszett néhány, és átküldtem neki így"
Igen, többek között pontosan ezert nincs az Apple telefonjaiban ilyen lehetöseg. Nekik az iTunesbol is eleg nagy bevetelük van, mi lenne, ha mindenki küldözgetne összevissza a zeneket?
Ettöl függetlenül persze ilyen esetekben hasznos tud lenni, de ez pl pont nem egy olyan dolog, ami olyan marha sürgös lenne, hogy nem tudnam atdobni mondjuk este skypeon/mailben/stb a havernak.
Egyebkent nekem van BT-m, de föl szoktam irni, ha valami olyan van, aztan ha hazamegyek letöltöm. Vagy ami a gyakoribb, Shazamot elindittom, fölveszi, aztan ha esetleg valamiert nincs net, akkor nem keresi meg egyböl de eltarolja a mintat, es amint netközelben vagyok mar nezhetem is, hogy mi volt az, aztan tölthetem le. Mondjuk utobbinak feltetele az okostelefon ugye, de most amugy is azokrol van szo. Elöbbi meg megy akarmilyen butafonnal is. -
dani3l
őstag
válasz
Touch-ko #182 üzenetére
Ezt en sem ertettem sosem, ha valaki egy 100+ ezres telefonnal jar, miert nincs mobilnete, szerintem egy okos telefonhoz ez mar alap, különben nem okos, csak max nem annyira hülye.. Nyilvan mindenkinek szive joga eldönteni, mire költi a penzet, es lehet, hogy nem engedhet meg maganak mindenki mobilnet elöfizetest (csalad, vagy akarmi miatt), de amikor egy 200 ezres telefonra futja, akkor ez nem kicsit vicces indok szerintem..
-
dani3l
őstag
válasz
FoxiestFox #178 üzenetére
Azokat meghagyjak az S3-nak szerintem, elvegre az az onatural telefon, nem?
-
dani3l
őstag
Mindig jokat derülök ezeken a vitakon, plane igy ejszaka..
-
dani3l
őstag
Eppen ezaz.
Hogy igy egyre több embernek van tele a t.ke az Applelel, meg ha szemelyes tapasztalata nincs is vele, mert akarhova nez, a csapbol is ez folyik.
Igy meg, hogy minden apro szarrol (mar bocsanat) külön hir jön, mindenki fujjol, hogy mekkora ujitas, meg föltalaltak a spanyol viaszt, meg satöbbi.Ahelyett, hogy a nagyobb ujitasokat (az elözö os-hez kepest, nem mindenfelehez viszonyitva..) bejelentenek, inkabb megy a flemkeltes..
blade zte: De azt vagod ugye, hogy amire Te gondolsz, az - ahogy a cikkben is emlitve van - csak egy pletyka. Valaki kitalalta, a többi birka meg nyomatja. Szo nincsen arrol, hogy terveztek volna ilyent egyaltalan, csupan valami lelkes fan kitalalta, hogy az milyen franko lenne, aztan a többi meg haborog, hogy nincsen.
(Felteve, hogy jol ertelmezem, mire akartal utalni.)
Na de hagyjuk a pletykak fejtegeteset, ne legyünk mar blikk..
-
dani3l
őstag
válasz
blade zte #71 üzenetére
A Buzzfeed beszámolója szerint a valósághű megjelenítés érdekében a virtuális kezelőszervek felülete a gravitációs szenzor jelétől függően úgy változik, mintha csak valódi térbeli tárgyon játszana a fény.
Az arnyekos dolog, amire Te gondolsz, az kesöbb fog jönni, azokkal a szenzorokkal, amik a feny iranyat is erzekelni tudjak. Itt csupan annyi törtenik, hogy a kis gombon "megcsillano" feny a gravitacios szenzor mozgasanak megfelelöen valtozik. Tehat tökmindegy, honnan süt a nap.
Nem kell ennek komoly jelentöseget tulajdonitan, jol nez ki, azt' annyi. Kesz. -
dani3l
őstag
válasz
blade zte #68 üzenetére
Meg ne haragudj, de egy szot nem ertek ebböl a hozzaszolasbol, pedig jonehanyszor elolvastam...
(#67) 06209976900: Igazad van, ez valoban nem egy hir, es szerintem mar kisse szanalmas is, de ez az en velemenyem. Mindenesetre ha ez a kis feature csöndben, fü alatt kerül be az os-be, es egy gyanutlan juzer veszi eszre, akkor tuti biztos, hogy nem hisztiztek volna ennyien, hogy ezt most mer' kell, hanem mindenki bologatott volna, hogy igen, ez valoban jol nez ki (meg ha ertelme nincs, akkor is).
Konvertalgatni nem kell (talan csak a FLAC fileokat, de lehet, hogy arra is van nativ progi, nem tudom, nem hasznalom), csak meg kell tanulni hasznalni.
De mar biztos sokszor le lett irva (en is leirtam mar), hogy aki iPhonet vesz, az valoszinü tisztaban van a hatranyaival, es ugy veszi. Ha meg nincsen, akkor nem is erdekli. Szoval akinek valami nem felel meg, az nem veszi meg, es kesz, ilyen egyszerü.
-
dani3l
őstag
Most mondjam azt, hogy egy kezemen meg tudom szamolni, hogy az elmult masfel evben (hogy csak az utolso, androidos telefonomat emlitsem) hanyszor küldtem valamit bluetoothon?
Es ez a tölünk nyugatabbra lakoknak meg kevesbe relevans dolog szerintem, mert elküldi pl mailbem, vagy fölteszi dropboxba vagy valami hasonloba azt' viszlat. Nem mindenhol merik arany aron a mobilnetet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest