Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luigineto
csendes tag
Nekem volt Nexus 5 telóm és ha droidot vennék (amire egyre inkább van esély) megint Nexust(ill Pixel vagy mi lesz) amit venni fogok.
Soha nem fröcsögtem eggyik oldalon sem és nem is fogok. Akinek ez kell az had csinálja, nem érdekel. Nekem az a fontos hogy minden rednben legyen a telefonommal, az hogy milyen nem érdekel. Azért vettem annó iphone-t mert ez volt az amin minden jól futott, mostanra ez az előny lassan megszűnik és csak a presztízs számít eggyes embereknek.
-
Luigineto
csendes tag
Nem vagyok droid huszár iphone ipad user vagyok, de ha megengeded elmondom a véleményem. Úgy érzem hogy az utóbbi időben nagyon pénzcentrikussá vált az Apple, már nem olyan mint rég a kezdetekben amikor a felhasználó volt a legfontosabb. Nagyon sok elvakult iphone user van aki bármit megtenne a legújjabb iphone-ért. Amúgy az iphone-t is folyamatosan jailbrake-elik akik akarják, ilyen a Droid is aki akarjak főzött romot rak fel aki meg nem az használja azzal ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged