- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hiába a sok atomerőmű, Franciaország így sem lesz AI-hatalom
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #226 üzenetére
Az itunes-jelet azért teszi ki, mert jelzi, hogy itunes-en keresztül kell újrarakni a rendszert. No para.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Nem tudom hol lehetne segítséget kérnem de a barátom i5s telója nem kapcsol be, az iTunes jelet teszi ki a kezdőképernyőre, hogy csatlakoztassuk. Most elvileg egy leírás szerint frissít a gépről.
Ez így menni fog? Kicsit para van
köszi előre is
-
^Boss
őstag
óriási, iOS 10-nél ismét csökkentek az ész érvek, mert elég sok jóság érkezett, így előjött a torrentezés lehetőségének hiánya
a legtöbb országban amúgy totál illegális bármit is letorrentezni, de csak amiért Magyarországon meg keletebbre ezeket máshogy nézik/máshogy intézik, majd az Apple áttervezi batai15-nek az egész oprendszert, hogy mehessenek a torrent app-ok az Appstore-ba. mind az 1000-ből kb 10 felhasználónak, aki aktívan torrentezni akar. nem is kellett más így péntek reggel egy jó naphoz -
Xero
nagyúr
Anno volt JB 2G-n, 3G-n és 4S-en is. Volt lehetőségem torrentezni, sosem tettem.
Mai világban egyszerűen röhejes.
Ha tudod, hogy párodat zavarja a gép és attól függetlenül néznél ezt-azt, veszel egy NAS-t. A mezítlábasok is képesek torrent klienssel szolgálni. A Plex és egyéb adatbázis alapú media serverek már neccesebbek a transcode miatt, de egy dlna server vagy sima file server is elegendő a legtöbb tv-hez.
Egy 250e Ft-os telefon mellett egyszerűen nem életszerű, hogy képtelen az ember fenntartani valamilyen eszközt, ha tudja, hogy ilyen helyzetek adódhatnak.
Azt az apró pici tényt pedig nem is említve, hogy kötve hiszem, hogy az így leszedett tartalmak visszatöltésre kerülnek (legyen az linux iso, vagy sorozat vagy akármi) így pedig a torrent lényege megy a levesbe.
-
batai15
félisten
válasz
galaxys80 #211 üzenetére
Nem vagyok nagy torrentes ,ne forgasd ki a szavaimat okoska. Nyilván nem telefonon fogok egy 60gigas sorozatot leszedni,de pár gigatol nem lesz semmi baja , ne állítsátok már.
Mindegy tényleg igaz az hogy amit az ios nem tud , az folosleges és aki nem ért eggyet ezzel az hülye. Nem is kopatom tovább a számat itt. -
batai15
félisten
Uram isten gyerekek ez komoly?tárhelyet tönkre tenni ,meg ilyenek ? Elég gáz ha mondjuk nem tudjátok mire lehet használni ..
Nyilván nem mobilnet ,de mondjuk othol nem akarod bekapcsolni a gépet,mert mondjuk asszony alszik. Leszedsz egy részt a sorozatodbol,megnezed telefonon,vagy kimesz a nappaliba és atkuldod tvre. Nem bonyolult ? Ennyi erővel spotifit se használjátok annak sincs értelme..[ Szerkesztve ]
-
ben5001
tag
Az 5S-en kifejezetten jobb lett, mint a 9-es (és a 8-as) volt. Nem végeztem egzakt méréseket, de egyelőre tökéletesen "real-time" a telefon, nincs akadás, nincs fagyás.
-
tDr1v3r
veterán
Miért, mi az értelme telefonon torrentezni? Azt még megértem ha az otthoni torrentkliensbe (NAS, desktop, akármin is fut) töltesz be valamit letöltésre telefonról, de amúgy nem látom az értelmét...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
ben5001
tag
Tudod, a Ferrari vagy a Bentley után is oda lehet kötni az ekét/boronát, de valahogy nem olyan hatásos, mint ha a traktor után kötjük. Viszont az is igaz, hogy a Ferrarival/Bentleyvel jobban lehet autózni a München-Hambug sztrádán, mint egy Zetorral.
Ez a "mobilon torrentezni" egy hajánál fogva előrángatott érv. (Ennél durvábban nem áll szándékomban megfogalmazni, hogy mi is igazán.)
-
kovsol
titán
Nekem iphone előtt három Nexus telefonom volt, és egyiken se gondoltam arra, hogy a tárhelyet idő előtt tönkretegyem azzal, hogy torrentezek rajta. Arról meg nem is beszélve, hogy a legtöbb embernek pár GB-os mobil nete van csak. Ha meg már otthon vagyok wifi közelében akkor laptopon, vagy asztali gépen is meg tudom oldani.
May the Force be with you!
-
batai15
félisten
"Maradjunk annyiban, hogy a telefonon torrentezés egyrészt röhejes, másrészt kissé elmaradott, harmadrészről pedig könnyedén kiváltható lényegesen hatékonyabb megoldással."
utolsó rész még so so , de az első 2? gondolom apple userként csak neked , nem is tudom ilyen dolgokat amik szubjektív dolgok hogy mernek emberek ennyire tényként leírni.[ Szerkesztve ]
-
Pálin(t)ka
tag
Sok minden hiànyzik, ez tény. De szerintem nagyon pörög miatta a 6S+. Az animációk végre félbeszakíthatók..
-
-
Xero
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #194 üzenetére
Akkor veszel. Egy minimális fogyasztású server redundáns hdd-vel is megáll 100e alatt, de célhardver is van ennyiért.
Ezt kb 5-10 évente kell cserélni. Két évente a 250e-ért megvásárolt telefon mellé bőven belefér.
Maradjunk annyiban, hogy a telefonon torrentezés egyrészt röhejes, másrészt kissé elmaradott, harmadrészről pedig könnyedén kiváltható lényegesen hatékonyabb megoldással.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Anno, amikor kezdtek rendesen elterjedni a wifis telefonok, az egyik haverom kitalálta, hogy szerez egy nemtommilyen Nokiát okosba, így nem lesz szüksége gépre. Nem jött be.
Kicsit gondolkodjunk már életszerűen, szifon van, amin torrenteznénk, de egy lefingott használt gép nem fér bele, hagyjuk már...
-
joey04
titán
válasz
Es mi van ha trolibuszon akarok torrentezni?
-
Misi1979
őstag
válasz
Jailbreakeled az eszközt és mehet a torrentes kecskeporesz orrba-szájba.
-
Xero
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #60 üzenetére
Szombaton beléptem az otthon ücsörgő serveremen futó torrent kliens web felületére, ott letöltöttem a kívánt anyagot, majd a szintén ott futó Plex servert elértem a telefon Plex kliensével. Mindezt természetesen sokkal gyorsabban és seed nehézségek nélkül, hiszen a server gigabiten ül.
Ez 2016 és nem az, hogy egy telefonon bohóckodunk.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #184 üzenetére
az ios nem így működik, hogy egyik készüléken ezen keresztül ér el egy funkciót a másikon meg máshogy. mindegyiken azonos elv szerint működik. ha nem megoldható, akkor a funkció nem támogatott, ha lenne lehetőség kerülőútra ha nem. pont.
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz
aprokaroka87 #184 üzenetére
"lehet hogy nem is lenne"
"meg azért azt gondolom"
És azt azért "gondolod-e", hogy "lehet" nincs igazad?
-
joey04
titán
Gondolom a 144-re utalsz, de abban igaza van, hogy a gyorsulásmérő meg hasonlók már az m8-ban is benne voltak, meg amíg nem volt külön segédprocesszor, addig is. Technikailag igazuk van, hogy meg lehetne oldani, csak a miértet nem fogják fel. szerintem. gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #167 üzenetére
De basszus, értsd már meg, hogy ha nincs hw, ami a mozgást érzékelné, akkor nincs adat amit a CPU számolna. Ez olyan bonyolult?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
joey04
titán
válasz
Luigineto #174 üzenetére
Lehet rá rosszat mondani, elég sok hibája van ennek is, konkrétan a funkció is egy kezdetleges valami véleményem szerint amiről itt meg a vita, de abba belekötni, hogy miért így és ilyen alapon működik, egyszerűen hülyeség. köss bele a naptár bugba, köss bele az airdrop-ba, köss bele a maps-be, vagy ezer másik dologba, van mibe. de ez pont nem jogos.
-
Luigineto
csendes tag
válasz
#40359168 #172 üzenetére
Senki nem mondta, hogy cseréld le a telefonod. Most már lassan tényleg úgy érzem, hogy fogjam be a számat mert ha vki csúnyákat mer mondani a kis szeretett ájfonjára az Isten káromlást követ el és mágjára vele akár milyen telefonja van. Mint mondtam nekem iphone-om van és pár észrevételem írtam le, ami számomra érthetetlen.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #156 üzenetére
Csak remenykedek
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #169 üzenetére
ez nem android. itt nincsenek egyéni értesítési módok. egyedi hangja lehet egy programnak és kész.minden más meg van kötve.
170: ha így gondolod, ebben az esetben ahogy írtam megszoksz vagy megszöksz. vegyél mást. nem kapok szívinfarktust, ahogy azt sem mondom, hogy nincs igazad, meg lehetett volna másképp is oldani, én a folyamatos "miértet" nem értem. Meg lett magyarázva miért. Elfogadni nem kell, ebben az esetben van más gyártó akiktől lehet választani. nekem tudja a telefonom, de ahogy írtam ez így egy rakás szar számomra, így inkább ki is kapcsoltam. tehát nekem aztán mindegy hogy oldották meg.
[ Szerkesztve ]
-
Luigineto
csendes tag
Nehogy szívinfarktust kapj itt hirtelen.
Lényeg az, eddig nem volt ilyen most lett ilyen a telóban. Programozni kellett az M9-hez?Igen. Xarunk a régebbi hardverre ezt is programozni?Igen. Inkább vegye meg a kövi telefont?Igen. Még több profit kell?Igen. Oda figyelünk azokra akik a telefonunkat használják? Áhh, inkább megyünk a saját fejünk után. "Designed by Apple California"[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Az a baj, hogy beakadt a lemez náluk. "Miért, miért, miért?"
Mert csak. Ha az M9 csinálja, akkor ha belepusztulnak sem lehet megoldani régebbi készüléken. Meg lehetett volna máshogy? Igen. Logikus mégis az M9-re hagyni a feladatot? Igen. Magával hozza ez azt, hogy a régebbi készülékeken nem fog működni? Igen. Ennyi, story lezárva. Ha belefér akkor el kell fogadni, ha nem, akkor meg venni kell mást. Puffogni fölösleges, nem fog változni.
167: látom nálad is kimaradt a lényeg. Ha van egy külön ilyen célokra fejlesztett hardver, akkor majd b*sznak kihasználni, vagy mit gondoltál? Tényleg nem értem. Igen, meg lehetett volna oldani, de ki tagadta, hogy nem?
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
1992 óta használok ájfónt. Ez az új ápdét bizonyítja számomra hogy jól választottam. !!
Mint tudtok az NFC segítségével most már tényleg el tudom lopni az "érintős" bankkártyások lóvéját ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
CsabaZz
tag
válasz
aprokaroka87 #156 üzenetére
Android Ouch
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
-
angelm8
csendes tag
Szia, ugyanez a bajom...
Volt már bekapcs+home gomb, appok újratelepítése... Előtte sokszor másodpercekre lefagyott az ujjlenyomat leolvasásnál, folyamatosan dobálta a voice controlt stb. Kicsit javult a helyzet a reset után, de még így is kb. minden ötödik bekapcsolásnál "húzza magával" a voice controlt is... Ilyenkor amúgy teljesen meghülyül, 3-4x kell kattintanom a home gombbal, mire bejutok a menübe.
Sima 6-os amúgy.
Én úgy láttam, sehogy sem lehet kikapcsolni
- de hátha itt valakinek van valami mentő ötlete, mert én eddig imádtam, de ez nagyon dühít most.
-
Ez egy elég tessék lássék cikk volt, mobilarénától többet vártam volna. Angolul tudóknak ajánlanék egy részletes cikket azoknak akik bővebben kíváncsiak az újításokra:
iOS 10: The MacStories Review[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Gyerekek, ti olyan kurva okosak vagytok... Nem is értem, hogy bánhatott el veletek így az élet, hogy a Szilícium-völgy helyett egy nyomorult fórumon vagytok kénytelenek a tehetségeteket kiteljesíteni.
-
Luigineto
csendes tag
Ez egy sima giroszkópos művelet, érzékel elmozudlást a giroszkóp vagy sem, ennyi az egész. Amúgy nem modtam, hogy nem a 6S hardvere van benne (részben) hanem azt mondtam hogy kevesebb összetevő van benne pl nincs Barométer az SE-ben ami van a 6-ban és a 6S-ben is, de nincs az SE-ben
Tehát nem ugyan az a hardver van az SE-ben mint a 6S-ben. Szóval ez csak egy sima programozás amit vagy meg akarnak írni vagy nem, nem olyan bonyolult ez.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Ezzel az árcképpel és névvel ilyet írni kicsit irónikus 🙄
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #143 üzenetére
Már megint hülyeségeket beszélsz, ugye tudod?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
aprokaroka87
nagyúr
-
epyc
csendes tag
Sziasztok!
iOS 10 nálam olyat produkál, hogy ha hívok valakit és az illető foglalt, akkor nem ad foglalt jelzést, hanem csak egy tizedmásodpercnyit pittyen. Ez másnál jelentkezett, vagy csak nálam van a hiba?
-
joey04
titán
Megoldható lett volna persze, de ha már van egy házon belüli fejlesztésük ami pont a hasonló feladatok miatt létezik, akkor miért ne azzal oldanák meg? Nem hiszem, hogy kicseszésből, mert ez azért nem egy olyan feature ami miatt készüléket váltanának az emberek. Mellesleg ebben a formában szar is szerintem, mert csak szimplán annyit csinál, mintha megnyomnál egy gombot, pedig a konkurencia tud jobbat is, legyen akár moto, de említhetnék más gyártókat is. Szerintem ez egy félkész valami és jövőre ha tényleg AMOLED-re váltanak, akkor lesz ez értelmesen kidolgozva, és az a készülék fogja tudni rendesen kihasználni is.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Mondasz valamit, de szerintem megoldható lett volna minden készülékre, csak nem akartàk. Nem kötegszem tovább na, elfogadom hogy ez van
Egyébként igen lehet ilyenről normálisan is beszélgetni, de ez a ritkábbik eset.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
DaWe94
senior tag
Hát de elvileg a segédprocik pont ezt a célt szolgálják, hogy ne az elsődleges cpunak kelljen a szenzorokból beérkező adatot feldolgozni, ezzel energiát megtakarítva.
Gondolom az M7-es 5S már többet fogyasztott a kelleténél, ezért nem elérhető.
Hú de fura ilyenekről beszélni egy ilyen topikban, nem pedig a shitstormba beleszólni.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Ez eddig rendben van, de nem lett volna egyszerűbb, ha az iOS 10-ben a beàllításokban lett volna egy menü, amivel ezt ki be kapcsolgatod, mert a gravity/gyro/gyorsulásmérőt használja? Így az összes kompatibilis eszközön elérhető lenne a funkció. Legalábbis én ezt így gondolom.
DaWe94
Mivel az említett szenzorok 0-24-ben àram alatt vannak, nem hiszem hogy többet fogyasztana segédprocesszor nélkül.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
joey04
titán
Az Apple nem így működik. Kitaláltak egy funkciót, és annak működési módját. lehet másként is alkalmazni, de nem fogják. Valami vagy megfelel, vagy nem. nem fognak variálni. Ez hátrány és előny is egyben, ezek az apró dolgok adják az egységes hátteret, a stabil működést.
-
Wesder
titán
Igazàból azt nem értem hogy ezt egy mezei gyro vagy gyorsulásmérővel is simán megoldható lenne, erre itt ez a "segédprocesszor"
Fél perces Google kereséssel megvan az Androidos alternatíva. Leteszem - screen off Felveszem - screen on.
Szerintem itt valami nagyon nincs rendben , de javítsatok ki ha tévedek
[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
válasz
Lord Sidious #58 üzenetére
Köszi az infót.
-
Hallosz
senior tag
válasz
aprokaroka87 #40 üzenetére
Tulajdonkép mi vezérelte hozzászólásod? Hiszen a kérdésre a válasz nem tudod.
-
Luigineto
csendes tag
Ne mond nekem, ezt a hülyeséget te sem hiszed el ugye, hogy hardveres oka van annak hogy ha megemeled a telefont felkapcsolja a kijelzőt majd ha vissza rakod lekapcsolja, amikor egy SE-ben kevesebb hardver összetevő van mint a 6-ban, inkább nem akarták bele rakni, ennyi.
Remélem én is, a szívemre venném ha álmatlanok lennének az éjszakáid, szép álmokat.
-
-
Wesder
titán
válasz
Lord Sidious #116 üzenetére
Örülök hogy azonosan gondolkodunk ez ügyben
Appokat/ zenéket kipróbálás jelleggel, filmeket meg ha nem vagyok gépközelben szoktam a "Horgony.cc"-ről tölteni. (Még az utorrentet is megvettem droidra)
Ha tetszik valami, havi ciklusokbsn szépen lassan megveszem. Lehet hülyén hangzik, de jó érzéssel tölt el miutàn megvettem a kipróbált dolgokat
-
catroot
veterán
Mondjuk az én környezetemben senkinek sincs ilyen gondja.
Holnap szüleim hazaérnek a nyaralásból, kib.szok már velük és felteszem a 10-et nekik.
Egyébként az tény, hogy az alma nem arról híres, hogy elismerje, hogy elcseszett valamit. Inkább szép csendben javítják a dolgot.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
Igen, az Apple esetében általában addig nem létezik az adott probléma, amíg a soron következő frissítés leírásában szerepel annak javítása....
-
MIFtIli
aktív tag
Igen, végre az Apple is engedélyezte a beépített szoftverek eltávolítását, ám sajnos továbbra is szükség van az unused mappára, néhány appot ugyanis nem lehet száműzni. Ilyen például a Health, a Wallet, a Find iPhone, a Safari és a Feedback.
Hogy lehet ilyet leírni egy ios 10 rendszerbemutató irásban, hogy sajnos továbbra sem lehet száműzni a health, wallet és a safari?? appot. Elképesztő. -
vakqaag
tag
Sziasztok!
I6 tulaj vagyok és ota raktam fel a 10 et,nos egy rakás F*s...
Néha nem érzékel a kijelző(előtte 9.3.5 sőt 10 béta... semmi gond),home+bekapcs se oldotta meg... és az értesítési hagokat se mindig kapom meg... arról ne is beszéljünk h a kamera hangja néma módban is ordít... és nem csak az én telómom hanem ismerősöm 5s én is ezt csinálja.... grat apple mikor jön a 10.0.2? -
Lord Sidious
senior tag
válasz
Cingáriusz #105 üzenetére
Szep lovesnek indult de nagyon melle. Start napjan tettem fel i5-re es teljesen stabil es gyorsabb is lett.
es csak az a feature maradt ki ertelemszeruen mint eddig is ami HW korlatba utkozik.
-
Lord Sidious
senior tag
Wesder nyilvan nem azokra a nagyon becsulendo hozzaallasu emberekre gondoltam es (inkabb altalanositva predesztinaltam mindenkit egy kalap alatt) akik megbecsulik a fejlesztok munkajat es hajlandok azt a kemeny par szar gorintot kifizetni az appokert.
En is ezt a hozzaallast becsulom. (nyilvan mas ha leszedet torten hogy kiprobald de utana ha okes akkor meg is veszed. Miert ne?
) Droidos telomon en is vettem appokat. Azok viszont akik csak torteznek kicsesznek szbsz a tobbiekkel is, mert a fejlesztok igy nem lesznek annyira motivaltak korrekt es kemeny munkat vegezni.
[ Szerkesztve ]
-
DaWe94
senior tag
válasz
Cingáriusz #105 üzenetére
és az ennyi idős droidos telefonokon, hogy fut a legfrissebb droid?
-
szabonagyur
félisten
A cikk elkészítésében a Telekom 4G/LTE mobilinternet volt segítségünkre.
A képeken meg vodafone hu
-
joey04
titán
Ja igen itt mindenki linux iso-t tölt csak le. A hülyébb bevallja, hogy filmet vagy sorozatot, mer' az itthon legális, aztán amikor a fejéhez vágják nézzen már utána a technikai részleteknek, odaköpi, hogy de nem engedi visszatölteni. Ami 1.: baromság, 2.: görénység.
btw én is szoktam linux iso-t letölteni, nem erről van szó, de nem telefonról, meg tabletről. Az rétegigény, mint Somatom szerverei.
-
somogyib
őstag
Csak a design-ról:
Az áttetsző felületeket nem kellene erőltetni, mivel az összhatást nagyon befolyásolja, hogy mi van a háttérben és ezek a szivárvány színek elég rossz összhatást nyújtanak (ahogy Plazmacucci is elég epésen megjegyezte
). De szerintem még akkor se nézne ki jól, ha a háttérben szürkeárnyalatos felület lenne.
Az átlátszóság kis felületen még elmegy, de egy teljes "ablakon" nem mutat jól.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz
Lord Sidious #75 üzenetére
úgy kell nekik.
Én nem vagyok valami zsíros pénzes figura, mégis tellik appokra, igaz főleg learázás esetén, de akkor is.
Én torrentezek, minden vasárnap telefonon nézem a dragon ball supert -
Luigineto
csendes tag
Amit nem értek a felemeléses képernyő ébresztés miért maradt ki a 6S széria alatti telefonokból? Nekem egy alig két éves!! i6 telóm van és nem kapja meg ezt a frissítést, helyette nyomkodjam a gombokat, és az sem tudom elfogadni indoknak hogy túl gyors az ujjlenyomat leolvasás mert meglehet nyomni a ki/be kapcsoló gombot is.
Hiányzik a régi feloldás is, ha kinyomod vkinek a hívását nem jelzi a kijelzőn hogy nem fogadtad és be kell lépni mert az előzményekben kell megkeresni.
A régi legördülő sávban sokkal jobb volt hogy a dátum meg a widgetek voltak, most meg az értesítések.
Az alsó felgördülő sáv is értelmezhetetlen, hogy miért ilyen sok az üres hely, pl. külön sort kapott a Nightshift( ez tényleg fontosabb mint a zenevezérlő?) viszont a mobilnetet nem lehet még mindíg kikapcsolni rajta.
Egyenlőre ennyi, nekem sokkal jobban bejött az IOS 9. -
Wesder
titán
válasz
Lord Sidious #75 üzenetére
Ja hogy erre jó a torrent? Én hülye meg megvettem az Appokat Playen
-
-
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok
Érdemes 5c-re rárakni ?
Nem fogja belassítani mint a dög ? -
-
Luigineto
csendes tag
Nekem volt Nexus 5 telóm és ha droidot vennék (amire egyre inkább van esély) megint Nexust(ill Pixel vagy mi lesz) amit venni fogok.
Soha nem fröcsögtem eggyik oldalon sem és nem is fogok. Akinek ez kell az had csinálja, nem érdekel. Nekem az a fontos hogy minden rednben legyen a telefonommal, az hogy milyen nem érdekel. Azért vettem annó iphone-t mert ez volt az amin minden jól futott, mostanra ez az előny lassan megszűnik és csak a presztízs számít eggyes embereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy iPhone 6s fedélzetén tudtuk kipróbálni, mit nyújt az Apple mobil operációs rendszerének legújabb változata. A gyorsan terjedő iOS 10 felhasználói felületben és funkcionalitásban egyaránt felvonultat újdonságokat.
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektronikus zene topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...