Aktív témák
-
UberMutant
őstag
semmi nem fut rajt, semmi nincs rákötve.
egy másik routerről veszi a wifi jelet, amit lanon továbbad egy eszköznek. még az access point is ki van kapcsolva. transmisison minden vacak szervíz kinyomva, amit lehet.és a network monitor megy a böngészőmben állandóan, hogy lássam a rá kötött eszköz él-e.
USB-n sincs semmi rákötve.
mindegy meguntam, kapott egy 24 óránkénti restartot.
csak azért vacak, mert nem akarok emiatt másik a feladatra képes egységet venni, ha már ez itt van használaton kívül. -
UberMutant
őstag
válasz
Intruder2k5 #430 üzenetére
az egész (MI) router , leszakad a (fő) másikról. nem reagál semmire.
-
UberMutant
őstag
hát ez nagyon gagyi, 1 nap után megáll ez is.
adtam neki egy napi újraindulást crontabban.
-
UberMutant
őstag
köszi mindkettőtöknek. úgy néz ki Intruder2k5 fw-e bevált.
-
UberMutant
őstag
válasz
Intruder2k5 #424 üzenetére
köszi.
az enyém uname -a alapján 2021 január 1-én fordult.az én verzióm melyiknek felel meg a tieid közül? nem akarom feltételnül én csinálni, csak egy biztosan kompatibiliset töltenék rá. és olyat, ami szinte semmi extrát nem tartalmaz , vagy minél kevesebbet, mert nem kell semmi más funkció.
3 napja állítottam be AP kliensként egy gépnek továbbja lanon a wifi hálót.
és ma reggelre már második alkalommal lassult le, úgy tűnik 24 óránként van kábé. elég zavaró. -
UberMutant
őstag
sziasztok,
a mi3g routeremed ez a verzió van fent
3.4.3.9L-101_aaad80bAP kliensként használom, és nyitva tartom a network monitorát, mert gyakran nézek rá.
kb 1 napnyi uptime után lelassul és egy újraindítás segít csak rajta.kérdésem, hogy melyik előre elkészített firmware lehet ez , és mire cserélhetem?
(lehetőleg úgy, hogy a mostani beállítások megmaradjanak, AP mód wifi kliensként, ne zavarodjon össze az egész)próbáltam sajátot forgatni, ami sikerült is a http://prometheus.freize.net/ oldal alapján, dezat 100-as verzinak írta, nem mertem felrakni, nehogy elrontsa.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest