- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
semmi nem fut rajt, semmi nincs rákötve.
egy másik routerről veszi a wifi jelet, amit lanon továbbad egy eszköznek. még az access point is ki van kapcsolva. transmisison minden vacak szervíz kinyomva, amit lehet.és a network monitor megy a böngészőmben állandóan, hogy lássam a rá kötött eszköz él-e.
USB-n sincs semmi rákötve.
mindegy meguntam, kapott egy 24 óránkénti restartot.
csak azért vacak, mert nem akarok emiatt másik a feladatra képes egységet venni, ha már ez itt van használaton kívül. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
az egész (MI) router , leszakad a (fő) másikról. nem reagál semmire.
-
hát ez nagyon gagyi, 1 nap után megáll ez is.
adtam neki egy napi újraindulást crontabban.
-
köszi mindkettőtöknek. úgy néz ki Intruder2k5 fw-e bevált.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
köszi.
az enyém uname -a alapján 2021 január 1-én fordult.az én verzióm melyiknek felel meg a tieid közül? nem akarom feltételnül én csinálni, csak egy biztosan kompatibiliset töltenék rá. és olyat, ami szinte semmi extrát nem tartalmaz , vagy minél kevesebbet, mert nem kell semmi más funkció.
3 napja állítottam be AP kliensként egy gépnek továbbja lanon a wifi hálót.
és ma reggelre már második alkalommal lassult le, úgy tűnik 24 óránként van kábé. elég zavaró. -
sziasztok,
a mi3g routeremed ez a verzió van fent
3.4.3.9L-101_aaad80bAP kliensként használom, és nyitva tartom a network monitorát, mert gyakran nézek rá.
kb 1 napnyi uptime után lelassul és egy újraindítás segít csak rajta.kérdésem, hogy melyik előre elkészített firmware lehet ez , és mire cserélhetem?
(lehetőleg úgy, hogy a mostani beállítások megmaradjanak, AP mód wifi kliensként, ne zavarodjon össze az egész)próbáltam sajátot forgatni, ami sikerült is a http://prometheus.freize.net/ oldal alapján, dezat 100-as verzinak írta, nem mertem felrakni, nehogy elrontsa.
köszi
Aktív témák
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest