- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SLYM
veterán
válasz
csomi1977 #48 üzenetére
ne hasonlítsuk a számítógépházakat a motorokhoz, meg az autókhoz, azok státusszimbólumok, ez pedig nem az. arról nem is beszélve, hogy a chiptuning, a xenon, meg a hifi nem hasonlítható össze ezzel, hiszen azok nem csak az esztétikáról szólnak. amire te gondolsz azok a matricák, az extra fényezés, meg a felnik, azoknak nincsen extra funkcionalitásuk, tehát azok hasonlíthatók össze legjobban az ilyen moddokkal
egyébként pedig még a radi8tor1 által leírt 50-80k se sok egy iyen házért, sőt, kifejezetten kevés. ha 100-300 munkaóra megcsinálni egy ilyen gépet akkor az ára is úgy kb 150-350k között mozog reálisan, 1000 forintos órabérrel számolva, ha mondjuk alapból egy 50k-s gépet moddol a modder és még ez a legalja én úgy gondolom. ebbe nem számoltam bele semmit, se az anyagköltségeket, se az áramot, se a szerszámokat amik amortizálódnak idővel, se a vállalkozással kapcsolatos kiadásokat. ezek nem tudom mekkora részét teszik ki a kiadásoknak, de könnyen ott tartunk, hogy fél milla egy ilyen gép ára. még mindig úgy gondolod, hogy van ennek piaca MO-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest