- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITcr0wd
csendes tag
A hozzászólásod alapján nekem is van egy véleményem rólad, de most ezt hagyjuk.
Azt gondolom, hogy a jó szoftverért fizetni kell. Úgy ahogy fizetsz a közlekedésért. Ezért vettem meg a lightroom-ot is, több tucat játékot, az Office-t is és még pár programot. Az, hogy egy a szoftver verziót lép, és beletettek 10 vagy 20%ot tudásban, ezt nyilván nem kérjük ingyen és persze a szoftver készítője dönthet arról, hogy adja tovább.
Ez inkább elvi kérdés, hogy miért fizessünk a maradék 80%-ért újra. -
gabor7th
addikt
A GHz nagysága csak az egyik fontos dolog... / Nem, nekem a Microsofttal elöször a Windows 8-nál volt problémám. A Windows 7-et szeretem nagyjából. Bár nekem pont a kinézete nem jön be teljesen. Az, hogy mi a problémám vele leírtam a blogomban. Ezek igenis fontos dolgok. Ha a Microsoft visszatérne erről a rossz útról továbbra is azt használnám a jövőben. / Más cégekkel is volt problémám.
-
Anno az Office 2003 áráért közel 6 évig simán volt használható Office, de a .docx / .xlsx dolgok miatt át kellett térni az Office 2007-re, majd makró problémák miatt a 2013-ra (de ezt is jó 5 év után). Nem tartom versenyképesnek az Office 365 előfizetés árát ezek után, hacsak nem jön megint valami csodás kompatiblitási ciki.
A cloud tárhely egy vicc, pláne a nemrég történt visszatáncolást a "korlátlan" tárhelyes állapotról (anno elgondolkoztam azon, hogy így már lehet megérné, mert simán vannak 60-80 megás táblázatok és 100-150 megás prezentációk, de nem bíztam az MS-ben, marketing fogásnak tartottam, amiről vissza fognak táncolni - így is lett...).
-
Az MS-es választ pl. itt találod meg: System requirements for Office
Ez már korrekt.
Hát nekem a 2013-as Office appok között is folyton megjelent a Onedrive mappám.
Gondolom mert összekötött MS fiókod van. Nálam csak ott van a megnyitás / mentés opciói között, de ha rámegyek, közli, hogy be kellene logoljak az MS fiókomba. Amit természetesen nem teszek meg...
...Szóval a kérdés inkább az: ha már jár, akkor miért is ne használnám?
Mármint az Office 365 előfizetőknek és az Enterprise előfizetőknek. Felteszem ez a te köröd (tippelek: az "ingyenes" oktatási csomag része). Én viszont Office 2013 felhasználó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest