- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, tudom, hogy mélyütés, de figyelembe véve a Microsoft bénázását a "korlátlan" tárhely dologgal, én egy bitnyi információt sem tárolok, és nem is tárolnék soha náluk (egyébként nem vagyok felhő ellenes, csak céges dolgot nem tárolok/tárolnék felhőben). Tudom, hogy a Microsoft partnereknek ezt kötelező tolni, de ezen inkább nevetni (sírni) kellene, nem ajánlgatni...
-
A szerződés szerint "...a háztartásában élő legfeljebb 4 személlyel...". Mármint ha a családira gondolsz.
Szóval ez olyan kiskapu, mint anno az Office 2010-ig volt az egyszerre max. két gépen (desktop plusz mobil) való párhuzamos telepítés, de egyszerre csak az egyiket használhatod....
-
Anno az Office 2003 áráért közel 6 évig simán volt használható Office, de a .docx / .xlsx dolgok miatt át kellett térni az Office 2007-re, majd makró problémák miatt a 2013-ra (de ezt is jó 5 év után). Nem tartom versenyképesnek az Office 365 előfizetés árát ezek után, hacsak nem jön megint valami csodás kompatiblitási ciki.
A cloud tárhely egy vicc, pláne a nemrég történt visszatáncolást a "korlátlan" tárhelyes állapotról (anno elgondolkoztam azon, hogy így már lehet megérné, mert simán vannak 60-80 megás táblázatok és 100-150 megás prezentációk, de nem bíztam az MS-ben, marketing fogásnak tartottam, amiről vissza fognak táncolni - így is lett...).
-
Az MS-es választ pl. itt találod meg: System requirements for Office
Ez már korrekt.
Hát nekem a 2013-as Office appok között is folyton megjelent a Onedrive mappám.
Gondolom mert összekötött MS fiókod van. Nálam csak ott van a megnyitás / mentés opciói között, de ha rámegyek, közli, hogy be kellene logoljak az MS fiókomba. Amit természetesen nem teszek meg...
...Szóval a kérdés inkább az: ha már jár, akkor miért is ne használnám?
Mármint az Office 365 előfizetőknek és az Enterprise előfizetőknek. Felteszem ez a te köröd (tippelek: az "ingyenes" oktatási csomag része). Én viszont Office 2013 felhasználó vagyok.
-
Most lehet én vagyok tudtalan, de az Office 2016-hoz való minimum Win10 igény kérdésre adott válasz csak nekem tűnik oltári nagy BS-nek? Simán futhatna akár Win 7-esen is, max. nem fut az integrált Cortana modul.
Az is érdekelne, hogy vajon a különféle funkciók mennyire igénylik az állandó online kapcsolatot. Én még mindig fázom a Office 365-től, pont azért ragaszkodom a 2013-hoz, mert nem mászkál (túl sokat) a neten. Ha jól értelmezem, itt kvázi asztali 365-öst kapunk, állandóan szinkronizált OneDrive-al (kell a fenének) és hasonló haszontalan dolgokkal.
Elhiszem, hogy valakinek emiatt fog tetszeni az új office, de számomra csak egyetlen indok szól mellette, hogy a T. állami pénznyelők folyamatosan az MS Office-ban dolgoznak, és a makrókkal teleszórt táblázataikat más Office alkalmazás (Libre, Open, stb.) nem képes normálisan megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest