- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
tippelek: az "ingyenes" oktatási csomag része)
Hát annál azért jóval öregebb vagyok...
Viszont az Office 2013 áráért 3-4 évre megvan az Office365 előfizetés, mindig aktuális verzióval, extra cloud tárhellyel, skype percekkel, illetve a családi verzióban 5 gépes licensszel (oké, az utóbbinak az ára mondjuk 2.5 év után kerül pariba a dobozos verzióval).
-
vzozo
senior tag
Most lehet én vagyok tudtalan, de az Office 2016-hoz való minimum Win10 igény
Azt csak az újságíró kérdezte, nem az MS-es válasz része volt. Az MS-es választ pl. itt találod meg: System requirements for Office
Operating system
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, or Windows Server 2008 R2
For the best experience, use the latest version of any operating system.
pont azért ragaszkodom a 2013-hoz, mert nem mászkál (túl sokat) a neten. Ha jól értelmezem, itt kvázi asztali 365-öst kapunk, állandóan szinkronizált OneDrive-al (kell a fenének) és hasonló haszontalan dolgokkal.
Hát nekem a 2013-as Office appok között is folyton megjelent a Onedrive mappám. Kissé "win10 adatgyűjtés" deja vu érzésem van - pont olyan dolgot kell felhozni a 2016 "ellen", ami már a korábbi verziókban is benne volt?
Elhiszem, hogy valakinek emiatt fog tetszeni az új office, de számomra csak egyetlen indok szól mellette
Vannak új fícsörei, el kell olvasni a konkrét adatlapot, termékinfót.
Az otthoni júzer ígyis-úgyis "ingyen" megkapja, hiszen az O365 előfizetés részeként jogosult rá. Enterprise-ban felteszem ugyanez a helyzet, szerződéstől függően mindig minden verzióra jogosultak a vásárlók. Szóval a kérdés inkább az: ha már jár, akkor miért is ne használnám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest