- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kell megsértődni, meg játszani itt a sértődöttet. Ez egy fórum...
Szvsz teljes mértékben egy használhatatlan, ostoba ketyere. Ha neked bevált, és jó, használd. De az én véleményem tartom. Megbeszélés közbe is megnézed ki hív... és akk mi van? Visszahívni úgyse tudod, gondolom nem lehet ki/be járkálni... ha meg vége, telefon ON , és látom ki hívott...Ennyi.Ám ezek az új okosórák kb 10 óráig üzemelnek.... kiv vagyok neked is így tetszene-e...
-
törölt tag
Nem tudom melyik jobb...?
Egyfolytába a telefont nézni ki hív, vagy az órát nézegetni megbeszélés során. Szerintem az utóbbi sokkal rosszabbul jön ki egy tárgyaláson.
Én, ha egy megbeszélésre megyek, lenémítom a telfont, sőt a rezgést ki kikapcsolom. Mert akkor nem vagyok elérhető. Ennyi.
vezetés közbe is, rá tudok nézni a telefonra... továbbra is azt mondom, hogy egy jó óra kell, és nem ez a játék vacak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest