- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
ha a cpu használatot a feladatkezelőben mérted, akkor maga a 20% önmagában semmit nem jelent, legalábbis az én tapasztalataim szerint. ha a lemezes alrendszer bekeményít (nagy sebességgel másol pl), az szinte használhatatlanná teszi a gépet, miközben a feladatkezelőben vígan marad 60-70% üresjárat. ilyen szempontból nem biztos, hogy elhanyagolható a max 20%.
-
janos666
nagyúr
Egy olyan ide kattints, azt nyomd meg, ezt pötyögd be leírás frissen szerelt géptől készen a windows telepítéséig?
Ezzel csak az a baj hogy minde RAID vezérlőnek más és más a BIOS-a, mások a lépések. Ellenben ha belépsz ott azért eligazít a menü, annyi a kérdés milyen stripesizet kell beállítani , vagy hogy célszerű, egy vayg 2 tömb...
A partícionálósdit is leírtam Vista alól, de XP-vel pl. ilyet nem lehet csinálni.Szóval ha mondasz konkrét kérdéseket mi nem világos válaszolhatok rá itt vagy beszúrhatom a fenti szövegbe.
-
Sunzi
aktív tag
Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalatod, remélem lesznek, akik hasznát veszik. Külön örülök, hogy írtál a partíció igazításról, sokan nem is tudnak a dologról.
Készülök én is egy nagyobb lélegzetvételű tesztre hw raid kapcsán, csak, sajna az eszközök még megrendelve sincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest