Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nagyon ugy tünik totalisan nem erted a dolgot. Ö csak arra utalt hogy az intelnél meg a belépöszintü Cpu is többet er , vagy legalabbis ugyanolyan jo jatekokra mint az amd csucs 8 magos processzora és ez a nem mind1...
Ez csak egy szimpla viszonyitasi alap volt intel vs amd megoldasok közt ...nem azt jelenti hogy rögtön vegyen i7-est...
De te persze leragadsz az 1 fps-nél...istenem -
ST05
őstag
tudtam hogy teljesen el fogsz térni a kiindulási pontol, ( pénzről szó nem volt ) se nem ár/teljesitmény arányról SEM
a kolléga rendelkezik egy 7970-el , és intel-t tervez venni,
kérdezte melyikkel i5-i7 -el járna jobban , erre linkeltem a tesztet, hogy bármelyikkel
beljebb lesz a jelenlegi helyzeténélAMD félkonfigot lehet venni annyi pénzből mint amennyi az új i7 kerül
jelenleg amd-je van, tehát vegyen még 1 et ezt mondod?
és akkor lesz két amd configja ami egyikse fogja kihajtani a 7970-et
micsoda gondolkodás menet! -
ST05
őstag
i3 fogyaszt ugy durván 22 wattot és így sokszor megfogja a nagyFX-eket amik külön generátort igényelnek, szerintem elég szégyen a tény
De nemtudom mire akartál kilyukadni az " én rosszat nézek ? kérdéseddel " ezt meg ne tölem kérdezd ,
te látod amit látsz , innne én honnan tudjam te mit nézel?
esetleg fogalmazd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest