Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Atos23 senior tag válasz  #16939776

üzenetére #16939776

üzenetéreSzerintem sem a tanulni vágyó (?remélem?) srácokkal van a baj, hanem hogy az ugyanilyen suliba járó ismerős kissrác osztályában a 2 éves suli alatt egyszer szétszedtek, majd összeraktak egy Pentium1 számítógépet az Úr 2010.-edik esztendejében. 
 Persze az OSI modellből rétegenként és protokollonként feleltetnek, vizsgáztatnak, és álmunkból felébresztve is meg kell írniuk Excelben valami összetett függvényt, ami kiszámolja, hogy Kati néne almáinak hány százaléka lett az idén kukacos.Suli után meg magyarázzam meg a kissrácnak, hogy azért nem segítek létszámstopp és válság közepén a cégünkhöz bejutni, mert lehet első munkanapon ki kellene menni egy szétesett RAID-hez. Aztán én vagyok a mocskosszemétláda, aki nem értékeli a lelkesedést    
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest