- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
Persze, csak attól te és én tudom, hogy alapvetően nem tudatos vásárlók, attól még a standardok erodálódásához vezet a dolog. Ha megveszik a szart, akkor az az üzleti döntés, hogy elég a szar. Ha neked pont nem akkor meg peched van. De igazából mindegy, se te, se én nem fogunk ezen változtatni.
-
bunfi
őstag
válasz
flatline#2 #73 üzenetére
A felügyeleti szervek nem úgy működnek, ahogy azt az ember remélné. Emellett a világ legértékesebb cégéről van szó, amelynek több készpénz tartaléka van, mint némely országnak. Innentől, nem tudom, hogy mennyire lehet szembeszállni velük, mert ahol gyalulnak, ott hullik a forgács.
-
bunfi
őstag
válasz
flatline#2 #71 üzenetére
Egyik cég sem szeret garancia időn túl bármit is csinálni ha nem kényszerítik rá. Az már mondjuk más kérdés, hogy az 1 év vagy 3 év után következik be. Mert ez érzésem szerint nem mindegy.
-
bunfi
őstag
(#52) lmno:
Tényleg nem lenne értelme. Mert ha esetleg azt választom azért a 300 rongyért, akkor tény nem leszek annyira k**va menő és mindenképpen-komolyan-kell-venni arc, de legalább ha már nagy, akkor lesz benne 4 mag 4 szál, dedikált videókártya, hűtés, bővíthető és kapok rá 3 év garanciát.(#53) Tikakukac:
Én sem találtam, lehet az lesz a baj, hogy nem tudok másképp gondolkodni...(#54) Reverend:
Ha garanciaidőn belül történt, akkor kétlem, hogy széttárhatta volna a kezét és azzal el van intézve.(#55) Tikakukac
És akkor meg szóba sem hoztuk a Ford Pintót... De a 1284X története is megérne egy misét, pedig az csak szimplán emberi degeneráltság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest