- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
Nem kötelezi őket senki, hogy megvegyék. Ha vennék a fáradságot és a neten 5 percet keresnének akkor megtalálnák, hogy az összes létező évjáratnak volt/van valami tervezési gyártási hibája.
Öntudatos vásárlásnak hívják.
Viszont ha úgy járnak, hogy bevásárolnak egy gyártáshibás gépet, garanciaidő után én javítok mindent.(minőségi munkával és garanciával ja és megfizethető áron) Tőlem még elégedetlen kuncsaft nem távozott.Egyébként hobbi használatra nekem is van és régebben is volt macbookom. A régebbi gépemen jelentkezett is egy gyakori tervezési hiba. Javítottam is magamnak az alaplapot. A gép azóta is tökéletesen működik. (csak már nem az én tulajdonomat képezi)
-
flatline#2
tag
Valóban nem mindegy, de ezt akkor nem úgy kellett volna behoznod a beszélgetésbe, hogy azt írod:
Nálam a probléma ott van, hogy az 1 év garanciát hasonlítod a 3 év garanciához.
Ugyanis nem hasonlított össze garancia időt, csak azt, hogy gyártási hiba esetén ugyanúgy b@szik bármelyik cég is azt tenni amit kellene.
És akkor még ide lehetne venni, hogy bizonyos felügyeleti szervek sem nagyon törik magukat, hogy ne legyél átb@szva.
Új hozzászólás Aktív témák
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest