- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
spenglerjoci #73 üzenetére
Szívesen megtenném, mert kíváncsi volnék rá, de sajna nagyon messze vagyok Pesttől, és nem vitatom, ha egy profi fotós valóban ilyen véleménnyel volt róla
Lehet alap beállításokon gyenge akkor, vagy nem értem, tényleg nem vitázni akartam, csak nem értem miért nem voltak szépek akkor azok a képek amiket készítettünk s4 zoommal(persze alapon volt minden).
-
DeathAdder
veterán
válasz
spenglerjoci #71 üzenetére
Pontosan, ezek mind csak specifikációk. Kijelzőméret meg nem tudom hogy jön ide
Kezeltem már ilyen telefont, volt két barátomnak is. A vele készített képek még csak jóindulatból sem voltak jónak nevezhetőek (inkább rossznak), mindkettejük gyorsan túl is adott rajta.
Azt nem vitatom, hogy több dolgot lehet állítani, és jobbak a specifikációi, végül is dettó fényképezőgép az egész.. ehhez nem értek, csak a végeredményt látom..
Azt sem vitatom, hogy egy fényképésznek sokkal nagyobb kihívás egy ilyennel fotózni, kérdés, hogy ez a végeredményt is befolyásolja-e?Komolyan mondom megnéznék két azonos képet, egyet s4 zommal és egyet note 4 -el
Az olcsóbb céleszközök is rendelkeznek az általad előbb felsorolt "extrákkal" mégsem jobbak egy note 4 kamerájától
(ami felfoghatatlan számomra, ez a Sony IMX240 szenzor eléggé odabaszós lett)
-
DeathAdder
veterán
válasz
-=RelakS=- #60 üzenetére
Azok az idők elmúltak már, és a telefonokat se csak arra használják amire egyébként szolgál.
Most is egy átlag okostelefon akkuhoz legalább a 3-4szerese kellene, hogy konstans kibírjon 2 napot, legalábbis nálam.
Szóval én egyelőre azzal is beérem, ha bármikor kibírja 1 napig, bár ilyennel se találkoztam még, mindegyik telómmal többször jöttem már úgy haza, hogy csutkára volt merülve -
DeathAdder
veterán
Annak fényében, hogy a note3 és note4 kijelzőjét egymás mellé téve lóf@sz különbséget se láttam a kettő között, hajra
Sebaj legalább az alsó kategóriás telefonok kapnak 720p kijelzőt, a közepek meg 1080-at igen hozzáférhető áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest