- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_bro
tag
On:
Azt ugye tudjátok, hogy ezek a kijelzők igazából az Oculus Rift / Sony Morpheus és társai VR sisakokhoz készülnek? Ott tényleg szükség van a nagy felbontásra.
Aztán, hogy ugyanazt a kijelzőt beleteszik az aktuális csúcsmobiljukba, az már csak gazdasági racionalitás, mert így nagyobb példányszámban és gazdaságosabban lehet gyártani. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
spenglerjoci #79 üzenetére
A mobilfotós topic: [link]
Iso 100-at több Nokián is pudsz beállítani, de Android alatt is létezik. A 16 sec az már más dolog, viszont az általad linkelt képekhez szerintem nem is kell. A 10x zoom szép dolog, ha meg van hozzá a képminőség is.
Parlamentes kép volt már itt több is különböző mobilokkal készítve. Azok is hasonlóak mint a tied. -
spenglerjoci
tag
válasz
Quasi_modo #78 üzenetére
1. Bocs a tájékozatlanságom miatt de viszonylag új vagyok még szóval hol van az a fotós topic? 2. Oké, megpróbálom teljes felbontásban felrakni...így tényleg nem az igazi. 3. Hát ha tudsz olyan telefont mutatni amit szinte korom sötétben rá tudsz venni hogy ISO 100-at használjon, és 16 másodperces záridőt akkor meg tudsz győzni...és abban gondolom egyetértünk hogy egy ilyen, szinte zajmentes éjszakai fotóhoz elengedhetetlenek ezek a beállítások...de mondjuk akkor még hol van a 10x-es optikai zoom...különben nem jön közelebb a Mátyás templom, se a Parlament.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
spenglerjoci #77 üzenetére
A fotós topikot emlegette.
Aztán nem lenne rossz ha teljes méretben linkelnéd.
Harmadszor, nem rossz, de ezt a minőséget elég sok mobilt tudja. -
spenglerjoci
tag
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Meg még egy: [link]
-
spenglerjoci
tag
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Itt van például egy: [link]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
spenglerjoci #73 üzenetére
Én olyan képeket csinálok S4 Zoom-al amire egy profi fotós ismerősöm ( canon eos 4d-vel) azt mondta hogy ő kompakt géppel se csinál ilyen képet.
Akkor ideje, hogy linkeld a képeidet a mobilfotós topikba. -
DeathAdder
veterán
válasz
spenglerjoci #73 üzenetére
Szívesen megtenném, mert kíváncsi volnék rá, de sajna nagyon messze vagyok Pesttől, és nem vitatom, ha egy profi fotós valóban ilyen véleménnyel volt róla
Lehet alap beállításokon gyenge akkor, vagy nem értem, tényleg nem vitázni akartam, csak nem értem miért nem voltak szépek akkor azok a képek amiket készítettünk s4 zoommal(persze alapon volt minden).
-
spenglerjoci
tag
válasz
DeathAdder #72 üzenetére
Figyelj, én tudom amit tudok, látom amit látok. Amatőr fotós vagyok már 3 éve szóval értek hozzá. Én olyan képeket csinálok S4 Zoom-al amire egy profi fotós ismerősöm ( canon eos 4d-vel) azt mondta hogy ő kompakt géppel se csinál ilyen képet. Pedig ő már kb. 15-20 éve benne van a szakmában.
Én mégegyszer mondom egyáltalán nem vitatom hogy a Note 4 jó képeket csinál. De hidd el hogy azért nem éri el az S4 Zoom szintjét. És ezzel nincs is semmi baj, hiszen a Samsung direkt ezért csinálta a Zoomot hogy legyen egy eszköz ami egy bizonyos pontra koncentrálva ( esetünkben a fotózásra) kiemelkedő teljesítményt nyújtson.
Ha ennyire becsületbeli ügynek érzed a dolgot akkor szívesen mutatok neked pár képet. Vagy ha szeretnéd én majdnem minden este kinn vagyok a Városban fotózni....mostanában a Lánchídnál szoktam lenni. Akár össze is hasonlíthatnánk a telókat amit mondtál. Én állok elébe -
DeathAdder
veterán
válasz
spenglerjoci #71 üzenetére
Pontosan, ezek mind csak specifikációk. Kijelzőméret meg nem tudom hogy jön ide
Kezeltem már ilyen telefont, volt két barátomnak is. A vele készített képek még csak jóindulatból sem voltak jónak nevezhetőek (inkább rossznak), mindkettejük gyorsan túl is adott rajta.
Azt nem vitatom, hogy több dolgot lehet állítani, és jobbak a specifikációi, végül is dettó fényképezőgép az egész.. ehhez nem értek, csak a végeredményt látom..
Azt sem vitatom, hogy egy fényképésznek sokkal nagyobb kihívás egy ilyennel fotózni, kérdés, hogy ez a végeredményt is befolyásolja-e?Komolyan mondom megnéznék két azonos képet, egyet s4 zommal és egyet note 4 -el
Az olcsóbb céleszközök is rendelkeznek az általad előbb felsorolt "extrákkal" mégsem jobbak egy note 4 kamerájától
(ami felfoghatatlan számomra, ez a Sony IMX240 szenzor eléggé odabaszós lett)
-
spenglerjoci
tag
válasz
DeathAdder #70 üzenetére
Hát azt azért ne kockáztatsd.....mekkora érzékelője van a Note 4-nek? És mekkora a Zoomnak? Hol van a Note 4-ben 24 mm-es extra nagy látószög? Hol lehet a Note 4-ben állítani a záridőt mondjuk ( mert ugye ha profi szinten fotóz valaki akkor ez elengedhetetlen) Hol lehet a Note 4-ben rekeszt állítani? Egyáltalán melyik telefonban lehet? Tud a Note 4 ISO 3200-at? Van a Note 4-ben Xenon vaku? ( mert ez szintén nem elhanyagolható dolog) De ez még mind csak specifikáció.....csak az a gond hogy itt gyakorlatban is így van. Nem mondom hogy a Note 4 rossz képeket csinál, sőt bőven átlag felettit. Aki Note 4-et vesz annak több mint elég ez a minőség....na de azért ne hasonlítsuk össze egy S4 Zoom-al....Mindkettő kiemelkedő teljesítményt nyújt a maga területén és ez így van rendjén.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
spenglerjoci #68 üzenetére
Az inkább egy fényképezőgépbe oltott mobil. De amúgy az optkai zoomot leszámítva nem nagy cucc. 1020
-
spenglerjoci
tag
válasz
sanyijedi #63 üzenetére
Hát figyelj, én egyetem mellett hobbi fotós vagyok és ugye általában a jó téma mindig akkor bukkan fel mikor nincs ott a fényképezőgép, ezt minden fotós tudja. Viszont a telefonja az embernek mindig nála van. Ezért vettem S4 Zoomot mert ez fotózásban sokkal komolyabb mint bármelyik másik telefon, sőt a kompakt gépeket is nagyrészt megveri. És ezt a Samsung nagyon profin összerakta, már lassan 4 hónapja van meg és eddig semmi bajom nincs vele....sőt folyton lenyűgöz valamivel
Szóval akárki akármit mond nekem az S4 Zoom egy az egyben " A tökéletes telefon". ( és persze profi kamera egyben) -
Csapoati
nagyúr
Egyébként a régi telefonok se bírják jobban, ha használni is kell őket. Van nekem egy SonyEricsson K800i-m, amit tavaly pár napig használnom kellett. Nos, a 3G-s "netezés" (Facebook app) teljesen kinyírta már kora délutánra. Volt, hogy 6%-os töltöttséggel értem haza 15 órakor. Szóval ha valaki butatelefonnak használja a maiakat, azok is bírják napokig, aktívan használva viszont nem is csoda, hogy nem.
-
ctvagyok
őstag
válasz
-=RelakS=- #60 üzenetére
Úgyanarra használod a telefonodat mint régen? Ugyanakkora élményt nyújt ezen netezni, mint azon. Vagy akármit csinálni?
Nálam kibírna 2-3 napot a telefon, de akkor is felrakom töltőre, ha 70% on van. Még jelentem nem haltam bele.
Akinek gondot okoz naponta tölteni az vegyen butafont. Szóval ot a lehetőség neked is.
Egyedül azoknak rossz, akiknek 1 napot sem bír ki, mert útközben tölteni, meg töltőt cipelni magadd nem kellemes dolog. -
válasz
spenglerjoci #61 üzenetére
"nekem S4 Zoomom van"
a válasz a sok embernek aki feltette: "ki vesz S4 zoom-ot?"
hát: Te. -
DeathAdder
veterán
válasz
-=RelakS=- #60 üzenetére
Azok az idők elmúltak már, és a telefonokat se csak arra használják amire egyébként szolgál.
Most is egy átlag okostelefon akkuhoz legalább a 3-4szerese kellene, hogy konstans kibírjon 2 napot, legalábbis nálam.
Szóval én egyelőre azzal is beérem, ha bármikor kibírja 1 napig, bár ilyennel se találkoztam még, mindegyik telómmal többször jöttem már úgy haza, hogy csutkára volt merülve -
spenglerjoci
tag
Hát például ha elmész nyaralni mondjuk vagy csak szimplán elfelejted felrakni töltőre akkor szerintem nem lenne rossz ha még kibírná a másnapot is.....nekem S4 Zoomom van 4.4.2-vel és az pont ilyen. Sokszor volt olyan hogy valamiért nem dugtam fel töltőre este és reggelre kb. 25%-on volt. De még ennyivel is kibírta a napot.
És amúgy okostelefon ide vagy oda én is visszasírom azokat az időket mikor még hetente vagy legalábbis 4-5 naponta kellett csak tölteni....nem beszélve arról hogy az akksinak is hosszabb az élettartama ha nem naponta kell tölteni. -
-=RelakS=-
veterán
"Felesleges a 2-3 napos üzemidő. A lényeg, hogy estig simán kibírja. Úgyis naponta töltöd."
Ezt az emeletes marhaságot, már megbocsáss.
Én tuti jól elvoltam azokkal a régi telefonjaimmal, amit hetente egyszer is elég volt tölteni. És nem dugdostam naponta töltőre, hogy jajj, 100%-on lépjek ki vele az ajtón. -
ctvagyok
őstag
válasz
spenglerjoci #56 üzenetére
Elmondták, hogy az FHD és QHD S5 üzemidejében nem volt különbség. Tehát akkor mi a probléma a felbontásnöveléssel?
Felesleges a 2-3 napos üzemidő. A lényeg, hogy estig simán kibírja. Úgyis naponta töltöd.
Nemtudom milyen könnyebséget adna, ha 2-3 naponta kellene töltenem. Nekem nem szakad le a kezem, ha rárakom a töltőre. Még... -
Matada2.3
veterán
Ennyi
-
spenglerjoci
tag
Szerintem nem elsősorban a felbontás őrületes növelésével van gond, hanem azzal hogy az akkumulátorok nem tudják tartani a lépést.....mert ha csinálnának UHD-s telót de elmenne mondjuk 2-3 napig egy töltéssel akkor azt mondom kell.....még akkor is ha gyakorlatban a FullHD-nál nagyobb felbontásnak nincs sok értelme egy telefonnál.
-
Matada2.3
veterán
Minek minek minek?? Elég már ez a képernyőnövelés, néha kiakaszt ez a megalománia, maradjon meg a 4.7 vagy az 5 max és elég... UHD meg nem tudom hova kell egy telefonba mikor TV is alig van ilyen...
-
ctvagyok
őstag
Akkor remélem holnap jön a hír az iPhone 6Sről
Szuper flém olvasnivaló estére. Gratulálok mindenknek .
Megint keveseltem a Szamszungaréna konteósokat. Na majd holnap hátha többen lesznek.Nem bántásként, de ez kicsit felesleges cikk volt, annyira soká lesz a note 5, hogy na.
Ja ha elbírja a hardver tőlem 4,3 ra is jöhet a 8k. Engem nem zavar.
-
BenHans
addikt
Még véletlenül sem kötekedésből írom, inkább érdekességképp, vagy hogy nehogy véletlenül belefuss ezzel egy nyelvtan náciba...
"am block" nem létezik, vagyis németül értelmes a 'block' de a jelentése 'tömb'. Amire Te gondolsz az az 'en bloc' és francia kifejezés, és ez jelenti azt hogy teljes egészében. Nem egyenes úton került a magyar nyelvbe, hanem egy német kitérővel, és ők ejtették amolyan németesen, ezért ragadt meg rosszul a fejekben és így hozta magával a helytelen írásmódot is... Én például nem is használom, mert olyan furán hat egy magyar mondatban hogy en bloc. Inkább variálom a magyar megfelelőit. -
Tomi_Ohl
veterán
Neee miért ilyen pixeles szarokat fejlesztenek???
Nem is veszek telefont amíg nem jönnek ki 16K-s kijelzővelNa jó, tabletekbe 10 col fölött tényleg lesz értelme (pentile-mátrixnál 8 fölött)
-
vrgkrisztian
aktív tag
ehhez a ppi háborúhoz hozzászólva:
nekem nóta 3 van most,és 5,7 colra pentile matrixban a fullhd sem elég.
a piros területeken észrevenni a szőrösödést pl,és sávos a kijelzője,a hiányzó subpixelek miatt.
van egy 8,3.colos lg g padom is,ami szintén fullhd,de RGB,és messze szebbnek hat a képe,mert itt ugye nincsenek hiányzó subpixelek...
szóval amíg marad a pentile,igenis,volt értelme a note 4 be növelni a felbontást.
ezen felül viszont már tényleg fölösleges
vagy ha nem is,akkor legalább a hardvert csinálják már úgy,hogy röccenésmentesen/gyorsabban futtassa a rendszert,mert ha ez elmarad a nagy felbontások miatt,hát az elég nagy baj. (note3 pl néhol sokkal gyorsabb,mint a note 4...)
szóval a hardver teljesítménye nem fejlődött annyit,hogy a nagyobb felbontást ugyanolyan sebességgel meghajtsa,mint az előző generáció. -
-
Integra
titán
lesz rá adás is, műholdon keresztül elsőként. na nem mo-n
úgyanígy volt az fhd-val is, nincsen új e tekintetben a nap alatt. kikell jöjjenek a 4k termékek és közben szépen lassan szivárogni fognak a 4k anyagok, másképpen nem megy. nyílván nem az olyan csóró országokban fut be a technika mint csimpifölde. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cyberpunk #37 üzenetére
Kb ez az egyetlen felhasználási mód ami eszembe jutott nekem is.
Ami még értelmes col/felbontás 4,3hoz elég a hd 5col-nál a fullhd, de az is szerintem 6colig bőven elegendőnek kell lennie, talán 10-12 col felett van értelme a nagyobb felbontásnak úgyis az emberi szem a szük keresztmetszet onnantól. -
Integra
titán
-
csordas11
aktív tag
Full hd bőven elég 6 col alatt.
-
Integra
titán
aki ért a panelekhez komolyabban, eltudná nekem mondani, hogy miért könnyebb kis átlón óriási ppi-t előállítani, mint a tévé paneleknél? gyártástechnológiai oka van? laikusként azt gondolnám, hogy sokkal nehezebb kis alapterületre nagy ppi-t gyártani mint nagyobbra.
-
Cyberpunk
félisten
A fejlődés nem áll meg, tervezőasztalon már biztos van valami.
Na de az UHD kijelzőnek értelme van e, az erősen kérdéses.
Értem én, hogy valamit fel kell mutatni, de leszállhatnának már a kijelző méret, meg felbontások egekbe emeléséről! Jó így legalább lehet natívban nézni majd a mobilon a 4K-t.
-
off:
ennek semmi értelme, le kellene menni 5"-ra és minimum 8K-t vagy 16-ot beletenni, mert ez a homályos, pixeles kijelző sz*rra se jó..on:
valami akkumulátor forradalmat kellene robbantani, mert ezek a nyers izom cuccok nem valami meghatóak
vagy valami újdonságot kitalálni, nem csak a specifikációkat felhúzni -
Dinsdale
tag
Látom sokan nem értik a világ működését.
Tényszerűen nézve talán igazatok van, kérdéses, hogy van-e szükség ilyen kijelzőre. Viszont a termékek fejlődése és a racionalitás ritkán fedik egymást. Ha minden ésszerűségi alapon történne, aligha lenne V8 motor autókba, mechanikus svájci óra, művészet, zene, gourmet kaják, finom borok, stb.. Ezek nélkül mind meg lehet élni, ugye?
Egyébként az ember már csak ilyen, ha valamit meg lehet csinálni, akkor valaki meg is csinálja. Ha nem egyik cég, akkor egy másik. A világot pedig mozgásban van, ha valaki megáll, a többiek elhúznak mellette.
-
Fr0z3n
őstag
Ennek a "fejlődésnek" egy értelme van. Mégpedig az, hogy a HD\FHD alsóbb kategóriában is teret hódíthat. Amúgy meg minek? Max tabletba.
-
fioninquo
tag
Na erre tényleg szükség van! -.-"
-
leslien
nagyúr
mi f.. ? még most sem tértem magamhoz a Note 4 töl ami qu.. va jó...
-
tothmaxy182
őstag
Biztos ezt is megmagyarázza majd valaki, hogy ez mennyire fontos dolog lesz, mert kell a fejlődés, stb, stb...
-
Teo.
aktív tag
Csatlakozom tjb007 fórumtársamhoz, csak egy kicsit kellene odafigyelni és már rögtön ellehetne kerülni a MA nívójának a fogácsolását. De, hogy ne csak a szám járjon, pl. itt van a WPC híre a várhatóna holnap bejelntésre kerülő új Microsoft Lumia vagy Lumiákról.
http://windowsphonedaily.com/2014/11/new-photos-of-lumia-535-and-two-large-screen-lumias-leaked.html#.VGCGkHqCuMY.
1. Mivel holnap van a tervezet bejelentés ici-picit aktuálisabb.
2. Találgatásokal szemben kicsit életszerűbb.
3. Ha vissza nézünk a pénteki hírekre akkor látható, hogy az előző ezzel kapcsolatos hír topikja pörgöt a legjobban.
(Bocs a helyesírási és szerkesztési hibákért mobilról írok) -
culas25
tag
Szerintem az a cél, hogy a fejünkhöz csatolva a készüléket, 2cm-ről nézve a kijelzőt imax moziban érezhessük magunkat
-
DeathAdder
veterán
Annak fényében, hogy a note3 és note4 kijelzőjét egymás mellé téve lóf@sz különbséget se láttam a kettő között, hajra
Sebaj legalább az alsó kategóriás telefonok kapnak 720p kijelzőt, a közepek meg 1080-at igen hozzáférhető áron
-
WilSonn
csendes tag
Huhúúú annyira élethű lesz a képe, hogy kiugrik majd a készülékből az AngryBird. Meg is veszem rögtön
-
Maxentius
addikt
Miért nem rögtön a Note 4 bemutatásának másnapján jöttek ki ezzel? Hiányzott a csámcsognivaló...
-
Dr. X
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Miért ne? Minden ilyen hírnél előkerül, hogy túl nagy lesz a fogyasztás és gyenge lesz az üzemidő. Ez volt a QHD-nél is, mégis megoldották, lásd Note 4. A technikai fejlődés megállíthatatlan és ez így a jó! Ha szubjektíven fejlesztenének és nem úgy, amire képesek, akkor ki tudja hol tartanánk most. Ha valakinek nem tetszik, akkor nem veszi meg az adott telefont. A fejlődés legalább csökkenti a meglévő technika árát. Ha UHD lesz a csúcskategória, akkor FHD a középkategória alja.
haddent: A Samsung kijelzői szarok? Elrendezéstól függetlenül a legszebb képernyők. -
-
haddent
addikt
Én vagyok a hülye vagy ez valami ocsmány marketing a samsungnál? Növelik a felbontást, hogy ráírhassák, de a subpixelek rakás szarok. Nem jobb volna egy rendes, gyönyörű, RGB subos, FHD AMOLED tőlük? Vagy felőlem mehetnek feljebb is, de RGB -vel nem ilyen szarokkal...
Plazmacucci De ott azt hiszem még csak FHD van, tehát nem direkt marketingre használták. Nyilván szép meg jó, de 4K minek... Meg mi fogja kihasználni
-
atike
nagyúr
Ez konkrétan értelmetlen már....
Na de sebaj, majd jön az alma és ő meg csakazértis 5k-s kijelzőt rak majd az új padjába....
-
trachemysss
csendes tag
Én egy spanyol oldalon meg S6-ról olvastam. Valami olyat írnak, hogy nem az S5 utódja akar lenni, hanem egy új koncepció. Teljes zűrzavar. Saját presztízsüket rombolják, lassan már Samsung kedvelők sem tudnak beazonosítani egy csúcskészüléket. Pedig amúgy nem rosszak.
http://www.tecnopasion.com/samsung-creando-galaxy-s6-desde-cero-10740/
-
bitblueduck
senior tag
samsungos terméktámogatást ismerve lassan itt a note4 EOL, valamit be kell dobni
-
dreamdancer
őstag
10"-on vagy felette még van is értelme, ott a 400 ppi valós igény lehet. De 6"-on... Technológiai f@szverés.
4K-t az okosórákba!!! (2016)
-
Zolik
senior tag
inkább az S6-ról pletykáljanak végre
-
AS
félisten
Azért jó hogy még egy év van a megjelenésig de azért már pletykálnak rola
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
Én is még a fhd-t elismerem hogy szükséges lehet, teamviewernél praktikus, de a felett értelmetlen bár 5colon az se adja vissza...
-
Quasi_modo
nagyúr
700 ppi mi a görcsnek ?
-
-
Márko88
aktív tag
Akkor már mindjàrt itt lesz
meg kell vàrni..
-
tjb007
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Elkezdődött az uborkaszezon, januárig meg csak kell írni valamiről, hogy meglegyen a látogatólétszám.
Nem csak konkrétan a Mobilarénáról van szó,v hanem am block a létező összes oldalról. -
Csapoati
nagyúr
Hiaba, na: 700 ppi alatt nincs elet.
-
roli543
őstag
Jézus ereje!
-
Ezt most miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest