Új hozzászólás Aktív témák

• bsanya

aktív tag

Sziasztok!
    A kérdésem vagy inkább tanács kérésem csak részben kapcsolódik a témához, de nem találtam jobb topicot hozzá... :R
    Napi szinten 400+ km-t vezetek, waze szinte mindig megy illetve podcastokat hallgatok, amikor sokat kell várni, akkor pedig filmet nézek. Mindezt eddig egy Xiaomi Mi 11i telefon és a Ducato gyári fejegysége segítségével tettem.
    Szeretnék szintet lépni és nagyobb kijelzőt. Arra gondoltam:
    1. - veszek egy 1 din-s 10" körüli "kijelző" fejegységet.
    [kép]

A kép csak illusztráció, de a keret rá 50-60e max. Itt félek hogy gagyi cuccot tudok csak venni, a kijelző felbontása sem ideális. Ezeken gondolom lenne android autó, és a telefont "kivetíteném" rá. Vagy telepíthető rá Kodi azt is szoktam használni.
    2. - veszek egy tabletet és arra tükrözöm a telefont, de itt ugye a töltést is meg kell oldani illetve nem tudom hogy a telefont vagy a tabletet kell BT-n csatlakoztatni az autó fejegységéhez. Amennyiben a tabon lévő alkalmazásokat futtatnám, akkor pedig a telefont kellene hotspotként használom, vagy 4G-5G tablet vagy esim-s kell, az meg már nem biztos, hogy belefér a keretbe.

Szóval adjatok tanácsot ki, hogy csinálná illetve tippeket milyen eszközöket vegyek hozzá.

Köszi :R

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi 11i

Új hozzászólás Aktív témák