Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem vagy inkább tanács kérésem csak részben kapcsolódik a témához, de nem találtam jobb topicot hozzá...
Napi szinten 400+ km-t vezetek, waze szinte mindig megy illetve podcastokat hallgatok, amikor sokat kell várni, akkor pedig filmet nézek. Mindezt eddig egy Xiaomi Mi 11i telefon és a Ducato gyári fejegysége segítségével tettem.
Szeretnék szintet lépni és nagyobb kijelzőt. Arra gondoltam:
1. - veszek egy 1 din-s 10" körüli "kijelző" fejegységet.
[kép]A kép csak illusztráció, de a keret rá 50-60e max. Itt félek hogy gagyi cuccot tudok csak venni, a kijelző felbontása sem ideális. Ezeken gondolom lenne android autó, és a telefont "kivetíteném" rá. Vagy telepíthető rá Kodi azt is szoktam használni.
2. - veszek egy tabletet és arra tükrözöm a telefont, de itt ugye a töltést is meg kell oldani illetve nem tudom hogy a telefont vagy a tabletet kell BT-n csatlakoztatni az autó fejegységéhez. Amennyiben a tabon lévő alkalmazásokat futtatnám, akkor pedig a telefont kellene hotspotként használom, vagy 4G-5G tablet vagy esim-s kell, az meg már nem biztos, hogy belefér a keretbe.Szóval adjatok tanácsot ki, hogy csinálná illetve tippeket milyen eszközöket vegyek hozzá.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest