- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem vagy inkább tanács kérésem csak részben kapcsolódik a témához, de nem találtam jobb topicot hozzá...
Napi szinten 400+ km-t vezetek, waze szinte mindig megy illetve podcastokat hallgatok, amikor sokat kell várni, akkor pedig filmet nézek. Mindezt eddig egy Xiaomi Mi 11i telefon és a Ducato gyári fejegysége segítségével tettem.
Szeretnék szintet lépni és nagyobb kijelzőt. Arra gondoltam:
1. - veszek egy 1 din-s 10" körüli "kijelző" fejegységet.
[kép]A kép csak illusztráció, de a keret rá 50-60e max. Itt félek hogy gagyi cuccot tudok csak venni, a kijelző felbontása sem ideális. Ezeken gondolom lenne android autó, és a telefont "kivetíteném" rá. Vagy telepíthető rá Kodi azt is szoktam használni.
2. - veszek egy tabletet és arra tükrözöm a telefont, de itt ugye a töltést is meg kell oldani illetve nem tudom hogy a telefont vagy a tabletet kell BT-n csatlakoztatni az autó fejegységéhez. Amennyiben a tabon lévő alkalmazásokat futtatnám, akkor pedig a telefont kellene hotspotként használom, vagy 4G-5G tablet vagy esim-s kell, az meg már nem biztos, hogy belefér a keretbe.Szóval adjatok tanácsot ki, hogy csinálná illetve tippeket milyen eszközöket vegyek hozzá.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11i
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest